Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az nem egy csávó volt, hanem a dánok, nem esküvőről mentek, hanem a strandról és nem egy meccset nyertek meg, hanem az eb-t. egyébként minden okés.Grege írta:Az valami amcsi filmben volt...LG írta:Az mikor volt, h eskuvorol ment a csáko meccsre, és megmentette a csapatotBoixos írta:soha életemben nem látam ilyen meccset, mint a bilbao-osa, pedig '78 óta követem az eseményeket. talán a 99es mu-bayern bl döntő, vagy az angol-francia eb-meccs, vagy az inter-samp.. de még azokon sem fordult ekkorát a bugi. 0-3ról, nagyon kemény.![]()
![]()
Az valami amcsi filmben volt...LG írta:Az mikor volt, h eskuvorol ment a csáko meccsre, és megmentette a csapatotBoixos írta:soha életemben nem látam ilyen meccset, mint a bilbao-osa, pedig '78 óta követem az eseményeket. talán a 99es mu-bayern bl döntő, vagy az angol-francia eb-meccs, vagy az inter-samp.. de még azokon sem fordult ekkorát a bugi. 0-3ról, nagyon kemény.
Az mikor volt, h eskuvorol ment a csáko meccsre, és megmentette a csapatotBoixos írta:soha életemben nem látam ilyen meccset, mint a bilbao-osa, pedig '78 óta követem az eseményeket. talán a 99es mu-bayern bl döntő, vagy az angol-francia eb-meccs, vagy az inter-samp.. de még azokon sem fordult ekkorát a bugi. 0-3ról, nagyon kemény.
En se!redlions írta:Azért a válogatottnál nem bánnám, ha így feltudnánk állni.LG írta:Hát az Osasuna drukkerek vmi olyat, amit mi remélem sose fogunk!Rapika írta:Bakker,mit élhetnek meg a szurkolók élőben!
Azért a válogatottnál nem bánnám, ha így feltudnánk állni.LG írta:Hát az Osasuna drukkerek vmi olyat, amit mi remélem sose fogunk!Rapika írta:Bakker,mit élhetnek meg a szurkolók élőben!
Hát az Osasuna drukkerek vmi olyat, amit mi remélem sose fogunk!Rapika írta:Bakker,mit élhetnek meg a szurkolók élőben!Enrique írta:Bizony...Pilfer írta: azt a ku...4-3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A hétvége meccse sztem!
Eddig 2 meccs a hétvégnén és 10 gól! Nem rossz, csak nehéz lesz tartani ezt az átlagot!
Bakker,mit élhetnek meg a szurkolók élőben!Enrique írta:Bizony...Pilfer írta:azt a ku...Zsolti írta:Erős javulás az első félidőhöz képest.4-3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A hétvége meccse sztem!
Eddig 2 meccs a hétvégnén és 10 gól! Nem rossz, csak nehéz lesz tartani ezt az átlagot!
Bizony...Pilfer írta:azt a ku...Zsolti írta:Erős javulás az első félidőhöz képest.Pilfer írta: közben már 2-3![]()
4-3
![]()
![]()
![]()
Ha csak a borról lenne szó...LG írta:Biztos a fehérbort szereti. Mi meg a voroset!!!Zsolti írta:Szerintem azért ennyire nem reménytelen.Bár elég nagy hibája,hogy fehérvérű.Pilfer írta: sztem vihetne egy kis "életet" is a közvetítésekbe, és sokszor nem a meccset közvetíti, h mi golyik a pályán...
Biztos a fehérbort szereti. Mi meg a voroset!!!Zsolti írta:Szerintem azért ennyire nem reménytelen.Bár elég nagy hibája,hogy fehérvérű.Pilfer írta:sztem vihetne egy kis "életet" is a közvetítésekbe, és sokszor nem a meccset közvetíti, h mi golyik a pályán...Zsolti írta:Nem.Mostmár csak a motyogásról kéne leszoknia és nem lenne rossz kommentátor.
Szerintem azért ennyire nem reménytelen.Bár elég nagy hibája,hogy fehérvérű.Pilfer írta:sztem vihetne egy kis "életet" is a közvetítésekbe, és sokszor nem a meccset közvetíti, h mi golyik a pályán...Zsolti írta:Nem.Mostmár csak a motyogásról kéne leszoknia és nem lenne rossz kommentátor.
sztem vihetne egy kis "életet" is a közvetítésekbe, és sokszor nem a meccset közvetíti, h mi golyik a pályán...Zsolti írta:Nem.Mostmár csak a motyogásról kéne leszoknia és nem lenne rossz kommentátor.
aha valami ilyesmi volt.Pilfer írta:A Barça napra pontosan egy éve kapott ki otthon, és ekkor mondott szeretett csapatunk helyett realtZsolti írta:Ja,elrontotta,de nem ezt mondta de valami hasonlótEnrique írta: Azért az elejét elrontotta ha figyeltétek!![]()
Vmi olyasmit mondott h "Köszöntöm a reálmadrid szurkolókat"....![]()
A Barça napra pontosan egy éve kapott ki otthon, és ekkor mondott szeretett csapatunk helyett realtZsolti írta:Ja,elrontotta,de nem ezt mondta de valami hasonlótEnrique írta:Azért az elejét elrontotta ha figyeltétek!balboa7 írta:Sztem is Belletti volt a legjobb. Ronaldinho szép gólt lőtt, kezd magára találni. Horváth Feri jól viselkedett, most nem volt nagy madridozás. Így tovább!![]()
Vmi olyasmit mondott h "Köszöntöm a reálmadrid szurkolókat"....
Nem.Mostmár csak a motyogásról kéne leszoknia és nem lenne rossz kommentátor.balboa7 írta:Igaz. De meccs közbe nem volt realozás!Zsolti írta:Ja,elrontotta,de nem ezt mondta de valami hasonlótEnrique írta: Azért az elejét elrontotta ha figyeltétek!![]()
Igaz. De meccs közbe nem volt realozás!Zsolti írta:Ja,elrontotta,de nem ezt mondta de valami hasonlótEnrique írta:Azért az elejét elrontotta ha figyeltétek!balboa7 írta:Sztem is Belletti volt a legjobb. Ronaldinho szép gólt lőtt, kezd magára találni. Horváth Feri jól viselkedett, most nem volt nagy madridozás. Így tovább!![]()
Ja,elrontotta,de nem ezt mondta de valami hasonlótEnrique írta:Azért az elejét elrontotta ha figyeltétek!balboa7 írta:Sztem is Belletti volt a legjobb. Ronaldinho szép gólt lőtt, kezd magára találni. Horváth Feri jól viselkedett, most nem volt nagy madridozás. Így tovább!![]()
Azért az elejét elrontotta ha figyeltétek!balboa7 írta:Sztem is Belletti volt a legjobb. Ronaldinho szép gólt lőtt, kezd magára találni. Horváth Feri jól viselkedett, most nem volt nagy madridozás. Így tovább!