Most szombaton tudsz jönni???balazsfoci írta:hali mindenkinek!
ha lehet akkor még én is jelentkeznék a csapatba kerülésre! csak most kaptam meg az e-mailt!
A Magyar Barca!
-
- Jugador d'estrella
hali mindenkinek!
ha lehet akkor még én is jelentkeznék a csapatba kerülésre! csak most kaptam meg az e-mailt!

Sziasztok
II. Szurkolói "B" Torna
Időpont:
2007. május 05. 12-17 óráig
Helyszín:
http://www.futsalarena.hu/
Gyúrjátok magatokat, kezdjétek - lehetőség szerint - szabaddá tenni azt a napot

II. Szurkolói "B" Torna
Időpont:
2007. május 05. 12-17 óráig
Helyszín:
http://www.futsalarena.hu/
Gyúrjátok magatokat, kezdjétek - lehetőség szerint - szabaddá tenni azt a napot

Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Entrenador del Barça
Nem kell azt cenzúrázniPerrero írta:Bercy írta:Sziasztok!
A dvd sztem 2 hét múlva lesz kb kész.
Ha valaki tud klippet faragni belőle akkor szívesen lemásolom neki és megbeszéljük Ivánékkal, hogy tegyék ki a főoldalra egy ideig.
Így mindenki megnézheti és hátha kedvet kapnak a népek a következő tornára. (bár ebben már reménykedtünk jópárszor)
Zé-nek mindjárt írok mailt, hogy a képeket kitől tudjuk megszerezni.
sztem megtudom csinálni
azért van még Melkornál a dvd, emrt cenzuráznia kell a fejed![]()
![]()
![]()

Úgy jó ahogy van

Melkor pedig csak ne foglalkozzon az én fejemmel...

-
- Entrenador del Barça
Igen az... Sajnos az még mindig Melkor papánál van...antiimperialista írta:Valaki írta, hogy a legutóbbiról is van. Az melyik volt? Arról, amelyiken én is voltam, van valami anyag? Azt is szívesen megnézném...

-
- Director del Fútbol
Valaki írta, hogy a legutóbbiról is van. Az melyik volt? Arról, amelyiken én is voltam, van valami anyag? Azt is szívesen megnézném...
-
- Entrenador del Barça
Sziasztok!
Ha valaki tud klippet faragni belőle akkor szívesen lemásolom neki és megbeszéljük Ivánékkal, hogy tegyék ki a főoldalra egy ideig.
Így mindenki megnézheti és hátha kedvet kapnak a népek a következő tornára. (bár ebben már reménykedtünk jópárszor)
- Scorpion
- Capitá del Barça
Srácok. Köszönöm a sok dícsérő szót. Nagyon jól esik. Legközelebb mégjobban odateszem magam, bár már így is a határon játszottam. Aki ott volt tudja miért mondom, de addig még erősítek:)
Annyiban lett volna morbid, hogy tényleg bronzérmes csapattal vicces lett volna minden egyéni díjat elvinni, de annyiban nem, hogy nüanszok döntöttek. Legközelebb mindent bekaszírozunk. Zsoltika és Zoli megvédi a díjait és a megszerezhető két díjat (kupa és egyéni) megszerezzük magunknak. All us:)
Hülyeséggel viszont senkit sem fogok kímélni a pályán kívül:D
Különösen az éves talinkon nem:D
A klipp gondolata valóban nem rossz ötlet. Gólokkal szép megmozdulásokkal. Nyilván ez a dvd kézbevétele után lehetséges.
Tud vki arról vmit, hogy a hivatalos fotós képei mikor és hova kerülnek fel? Azokra is kíváncsi lennék.
Silva. Te fogsz nagy krónikát írni?
Hivatalos cikk is készül?
(Kérdések órája:D)
Annyiban lett volna morbid, hogy tényleg bronzérmes csapattal vicces lett volna minden egyéni díjat elvinni, de annyiban nem, hogy nüanszok döntöttek. Legközelebb mindent bekaszírozunk. Zsoltika és Zoli megvédi a díjait és a megszerezhető két díjat (kupa és egyéni) megszerezzük magunknak. All us:)
Hülyeséggel viszont senkit sem fogok kímélni a pályán kívül:D
Különösen az éves talinkon nem:D
A klipp gondolata valóban nem rossz ötlet. Gólokkal szép megmozdulásokkal. Nyilván ez a dvd kézbevétele után lehetséges.
Tud vki arról vmit, hogy a hivatalos fotós képei mikor és hova kerülnek fel? Azokra is kíváncsi lennék.
Silva. Te fogsz nagy krónikát írni?
Hivatalos cikk is készül?
(Kérdések órája:D)
- elprat
- Capitá del Barça
Hát olyan f@@@-t hogy többet nem fog odaállni....Bercy írta:Mit is mondott???elprat írta:
Remélem gnorbert is olvasta a fenti hsz-t és már nem úgy gondolja,mint mikor lejött a pályáról...Ugye nem?
Én legalábbis úgy emléxem hogy akkor "azt" mondta,most pedig már azt hogy "egy darabig"...ha így volt (márpedig..!)ez most ahhoz képest javuló tendencia nem?

DE!
Lehet hogy gyakorlat teszi,DE a pillanatnyi elmeállapot....arra gyúrj Norbi

Talán előtte egy pohár sör
?!

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Entrenador del Barça
űgnorbert írta:Mi a f*szér nem öltöztél át, mégsem én vagyok a ludasPerrero írta: ...feltünt nektek, h csak akkor nyert tornát a HFCB amikor játékosként ott voltam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Perrero írta: ...komolyra forditva a sót... én is Viktornak adtam volna a torna legjobbja díjat...elprat írta:...Amúgy a torna legjobb játékosa pedig sztem Viktor...Tökéletesen egyetértekBercy írta:...Valamint kiemelném Victor tegnapi teljesítményét, mivel magasan a legjobb volt a csapatunkban és a védekezésben. Sok góltól megmentett minket...![]()
(valaki mondjon már Victorról valami rosszat!!!)
NEM JÖN SZOMBATONKÉNT FOCIZNI

Ez elég rossz volt

-
- Entrenador del Barça
Viktor a lányokat nagyon fárasztotta a [auto_cenzúra] vicceivel . ...
Na jó nem is,csak próbáltam valami rosszat mondani
Na jó nem is,csak próbáltam valami rosszat mondani

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Mi a f*szér nem öltöztél át, mégsem én vagyok a ludasPerrero írta: ...feltünt nektek, h csak akkor nyert tornát a HFCB amikor játékosként ott voltam![]()
![]()
![]()
![]()

Perrero írta: ...komolyra forditva a sót... én is Viktornak adtam volna a torna legjobbja díjat...
elprat írta:...Amúgy a torna legjobb játékosa pedig sztem Viktor...
Tökéletesen egyetértekBercy írta:...Valamint kiemelném Victor tegnapi teljesítményét, mivel magasan a legjobb volt a csapatunkban és a védekezésben. Sok góltól megmentett minket...

(valaki mondjon már Victorról valami rosszat

Kedves elprat
Olvastam, és akárcsak Silvanus kolléga, jómagam is második alkalommal tévesztettem célt...
Ám (tanulva a hibáimból) én most egy darabig nem állok oda, ez bizonyos.
Kínosan mókás, hogy a szétlövés előtt kb. másfél órával a szigethalmi krémnek (Melkornak, Marcinak, Zolinak), roppant hozzáértően ecseteltem:
"- ...kéne rúgnotok pár büntetőt, hátha ezekre kerül sor később..."
Az Úr megmutatta kinek is kéne itt gyakorolni...
Annyit mindenképpen leszűrtem, hogy jobb nem a hetesekre hagyni a döntést, mert az már valóban szerencsejáték... (hogy mennyire bölcs lettem
)
Nézzétek csak, már nevetni is tudok (valahogy így): http://www.youtube.com/watch?v=0KBEOYzF ... ed&search=

Olvastam, és akárcsak Silvanus kolléga, jómagam is második alkalommal tévesztettem célt...
Ám (tanulva a hibáimból) én most egy darabig nem állok oda, ez bizonyos.
Kínosan mókás, hogy a szétlövés előtt kb. másfél órával a szigethalmi krémnek (Melkornak, Marcinak, Zolinak), roppant hozzáértően ecseteltem:
"- ...kéne rúgnotok pár büntetőt, hátha ezekre kerül sor később..."
Az Úr megmutatta kinek is kéne itt gyakorolni...

Annyit mindenképpen leszűrtem, hogy jobb nem a hetesekre hagyni a döntést, mert az már valóban szerencsejáték... (hogy mennyire bölcs lettem

Nézzétek csak, már nevetni is tudok (valahogy így): http://www.youtube.com/watch?v=0KBEOYzF ... ed&search=
- elprat
- Capitá del Barça
Remélem gnorbert is olvasta a fenti hsz-t és már nem úgy gondolja,mint mikor lejött a pályáról...Ugye nem?Silvanus írta:borzasztóan, ez volt a második kihagyott büntetőm éles helyzetben, de nem gondolok rá. Igen is oda fogok állni legközelebb is, és be fogom lőni!!!
Amúgy a torna legjobb játékosa pedig sztem Viktor,bár nem figyeltünk minden meccsre,mind1...
Nagy élmény volt,végre nem csak a sztorikat hallom Csongortól hanem láthattam is

Grat még 1szer

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!