A Magyar Barca!
Gratulálok srácok a szombati eredményetekhez!
real25
(madridista)
real25
(madridista)
-
- Jugador del Barça
ÉN IS KAPTAM MEGHÍVÓT!!!
Az a poén az egészben, h augusztus óta majdnem mindegyik szombaton voltam, kivéve amikor nem...
Az igaz, h a torna miatt nem mentem mostanság, de remélem most szombaton már mehetek... Bár nem hiszem, h bekerülnék a csapatba...
A Melkorék unokaöccse voltam/vagyok
Az a poén az egészben, h augusztus óta majdnem mindegyik szombaton voltam, kivéve amikor nem...

A Melkorék unokaöccse voltam/vagyok
-
- Director del Fútbol
Sziasztok!
Most szombaton sajnos nem tudok menni, mert vidéken leszek, de a jövő héttől ahogy eddig is... JÖVÖK!!! Mindenkinek szép hétvégét, sok locsolót kívánok, boldog húsvétot!!!
Most szombaton sajnos nem tudok menni, mert vidéken leszek, de a jövő héttől ahogy eddig is... JÖVÖK!!! Mindenkinek szép hétvégét, sok locsolót kívánok, boldog húsvétot!!!
"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
II. Szurkolói "B" Torna
Időpont:
2007. május 05. 12-17 óráig
Helyszín:
http://www.futsalarena.hu/
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9. antiimperialista
10. gnorbert
Az esemény max. 15.000.-ft/Csapat mindennel - pálya, sípmester, öltöző/zuhanyzó, KUPA, stb... - együtt (OK, kobakonként egy csoki is jár)
Időpont:
Helyszín:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9. antiimperialista
10. gnorbert
Az esemény max. 15.000.-ft/Csapat mindennel - pálya, sípmester, öltöző/zuhanyzó, KUPA, stb... - együtt (OK, kobakonként egy csoki is jár)

II. Szurkolói "B" Torna
Időpont:
Helyszín:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. gnorbert
Időpont:
Helyszín:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. gnorbert

Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Annyira tudtam...
és mivel nem pofonosztásról volt szó, így nem kaptam 

-
- Entrenador del Barça
Mindenki kapottelprat írta:Gondolom mindenki kapott.........a legpoénabb mégis, hogy én is kaptamchaZ írta:hello srácok!
én kaptam ilyen levelet a moderátortól hogy lehetne jelentkezni magyar barca csapattagnak...![]()
Azé' ennyire neeeeeeeeeeeem vok olyaaaaaan![]()
![]()

Én (-nel nem kezdünk mondatot, tudom...) például nem is kaptam 

- elprat
- Capitá del Barça
Gondolom mindenki kapott.........a legpoénabb mégis, hogy én is kaptamchaZ írta:hello srácok!
én kaptam ilyen levelet a moderátortól hogy lehetne jelentkezni magyar barca csapattagnak...

Azé' ennyire neeeeeeeeeeeem vok olyaaaaaan

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
helló!
hát így visszamenőleg vagy h is mondjam...kösz mindenkinek a gratulációkat!
eléggé jól ment a csapatnak-ezt az is bizonyítja h "rendes" játékidőben nem tudott megverni minket SENKI!
Marcival egyet értek!legközelebb minket is bátran oda lehet küldeni a büntető rúgáshoz,nem fogunk ellenkezni
én is úgy gondoltam h besöpörjük mind3 díjat,de Viktor teljesítményét biztos visszahúzta az öngólja-ami kapufa lett volna ha...
...
na jóóó!tényleg megérdemelted volna!majd legközelebb!
látom egyre többen jelentkeznek a HFCB-hez...
hát...nem lesz könnyű egy ilyen "sztárcsapatba"
bekerülni,úgyhogy gatyákat felkötni!!!
na Üdv
hát így visszamenőleg vagy h is mondjam...kösz mindenkinek a gratulációkat!
eléggé jól ment a csapatnak-ezt az is bizonyítja h "rendes" játékidőben nem tudott megverni minket SENKI!

Marcival egyet értek!legközelebb minket is bátran oda lehet küldeni a büntető rúgáshoz,nem fogunk ellenkezni

én is úgy gondoltam h besöpörjük mind3 díjat,de Viktor teljesítményét biztos visszahúzta az öngólja-ami kapufa lett volna ha...

na jóóó!tényleg megérdemelted volna!majd legközelebb!

látom egyre többen jelentkeznek a HFCB-hez...
hát...nem lesz könnyű egy ilyen "sztárcsapatba"

na Üdv
hello srácok!
én kaptam ilyen levelet a moderátortól hogy lehetne jelentkezni magyar barca csapattagnak...hát én lehet hogy benne lennék...támadóbb szellemű vagyok inkább és csak 16 éves,nemsokára 17 de azért nem ma kezdtem
bár nemtudom mire elég a tudásom...meglehet h túl fiatal vagyok.Azért lenne jó mert úgyis akarok keresni valamilyen klubbot azonban komolyan nem tudok menni heti 5 edzést mert elég komoly gimibe járok és nincs időm csak hétvégén...Úgyhogy ez pont kapóra jönne.Majd írjátok meg mit gondoltok!
Patrik
én kaptam ilyen levelet a moderátortól hogy lehetne jelentkezni magyar barca csapattagnak...hát én lehet hogy benne lennék...támadóbb szellemű vagyok inkább és csak 16 éves,nemsokára 17 de azért nem ma kezdtem

Patrik
Visca el Barca!
- Scorpion
- Capitá del Barça
Silva. Csapat történetéről szóló króniákákat mikor folytatod? Hamarosan, már letelt:) Kíváncsian böngészgetem a topicokat, de ott mindeig a hamarosan vár. Olyan, mint mikor Margóka bemegy a cba-ba aztán mindig karajt kap a hentestől:)
-
- Entrenador del Barça
Na pont erről beszéltem Victorral kapcsolatban...Scorpion írta:Nekem a mostani és a jövő szombaton vannak még bajnoki meccseim. Aztán ha jól tudom több forduló nem lesz a rájátszásban és akkor jövök és is terembe játszani.

-
- Entrenador del Barça
Ok. Maradjunk a jövöhétben. De kérlek előtte szólj, mert tuti, hogy el fogom felejtenibalazsfoci írta:attól függ h kapok-e fizetést pénteken! de a legideálisabb talán a jövő hét szombat lenne!

-
- Jugador d'estrella
attól függ h kapok-e fizetést pénteken! de a legideálisabb talán a jövő hét szombat lenne!