Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
el fuero írta:Nekem csak ilyen rzr fájlok vannak. Azok közül társítottam az elsőt rarral és feltelepítettem a játékot. De viszont nics crack benne. Nem tudnál véletlenül vhogy átküldeni nekem 1 crack fájltFiginho írta: Én is most szedtem le és egy ideig én is így vacakoltam vle...Ha RIP-eltet szedtél akkor az első rar-t csomagold ki és utána az abban lévőt elsőt is...Remélem érthető...!
Nekem csak ilyen rzr fájlok vannak. Azok közül társítottam az elsőt rarral és feltelepítettem a játékot. De viszont nics crack benne. Nem tudnál véletlenül vhogy átküldeni nekem 1 crack fájltFiginho írta: Én is most szedtem le és egy ideig én is így vacakoltam vle...Ha RIP-eltet szedtél akkor az első rar-t csomagold ki és utána az abban lévőt elsőt is...Remélem érthető...!
uefa champions 2006-07-hezlionel19 írta:fifához kellene vagy uefa champions hoz?el fuero írta:Na látom nem tudtok segítenisebaj
![]()
Sikreült feltelepítenem meg minden, de nincs crack fájl. És sehol nem találok, valaki ha ebben tudna segíteniplísz
el fuero írta:Na látom nem tudtok segítenisebaj
![]()
Sikreült feltelepítenem meg minden, de nincs crack fájl. És sehol nem találok, valaki ha ebben tudna segíteniplísz
fifához kellene vagy uefa champions hoz?el fuero írta:Na látom nem tudtok segítenisebaj
![]()
Őszintén megmondom nem értem ezt a verziós dolgot. Lövésem sincs az ilyen számítógépes dolgokhoz. Csak öcsém mondta h nem-e kell, mert tölt le játékokat. Az a baj h most nincs otthon és fogalmam sincs honnan szedte le. (majd ha ez kell hozzá akkor később írok, de remélem enélül is tudsz segíteniEnrique írta:Milyen verziót szedtél le? (Honnan?)
Remélem már letöltötted és tudsz nekem segíteniPerrero írta:most töltöm UEFA Champions League 2006/07et