Olvastam, hogy az olaszok azt hiszik, hogy ő ukránantiimperialista írta:mit mond a kommentátor Ukrajnával kapcsolatban!

Olvastam, hogy az olaszok azt hiszik, hogy ő ukránantiimperialista írta:mit mond a kommentátor Ukrajnával kapcsolatban!
Sztem Orosz (de lehet ukrán, mondjon nem ez a lényeg) szülőkkel rendelkezik de Magyarországon született (Szombathely). Sztem ezekután és eddig se ő volt az ideális edző, én eddig is ezt mondtam hozni kellett volna egy nevesebb külföldi edzőt (pénz lenne), tehetségek is 2012 re összerakhatna egy ütőképes csapatot, de Várhidivel semmit nem érünk el. Sőt magyar edzővel soha!antiimperialista írta:Na, benyomom ide is a videót Koman gólpasszáról:
http://www.bentex.tv/magyar/magyarfoci.htm
Hosszabb videó, mint a youtube-os, meg jobb minőségű. Ha valaki tud olaszul, megfejthetné, mit mond a kommentátor Ukrajnával kapcsolatban! Remélem, nem azt, hogy Vologya ukrán... Onnan származik, de magyar állampolgár!
Erről leírtam a véleményem a válogatott topicjában.Game90 írta:Azt is hozzátette, hogy Filkor azért válogatott, mert az Inter Primavera csapata komolyabb, mint a Sampdoria felnőtt csapata![]()
Várhidi mondta, hogy nem fordult még meg a fejében Koman felnőttválogatottba való meghívása. Az U-18-as (asszem) válogatottban fog még játszani. Azt is hozzátette, hogy Filkor azért válogatott, mert az Inter Primavera csapata komolyabb, mint a Sampdoria felnőtt csapataLos Banditos írta:
Lassan őt is behívhatná Várhidi barátunk![]()
Még nemnyomtam Serie A-ban, 16évesen ment el a Haladástól a Milánba.. csak van egy olyan szabály hogy 1 éven belüli eu-s országokból (ugye mi még 3-4 hónapja csatlakoztunk akkor) 1 játékost lehet igazolni 1 szezonban, ezért jutott neki "csak" A Samp.Game90 írta:Ez nekem meglepetés. Koman már játszott egyáltalán a Seie A-ban? Mert én nem tudok róla
SERIA A topikPerrero írta:állitolag nagyon nagy passz volt
Szép volt Koman!A Sampdoria együttesében meglepetésre bekerült a kezdőbe a magyar utánpótlás-válogatott Koman Vladimir, és az egykori szombathelyi játékosnak jól sikerült a debütálása: a 17. percben Bonazzolinak adott gólpasszt, és a genovai együttes ezzel szerezte meg a vezetést.
A 34. percben Quagliarella előtt adódott lehetőség a vezetés megduplázására, de labdája a háló tetején landolt. A Sampdoria megtartotta előnyét, Komant a 76. percben váltotta fel Franceschini.
Ott volt Molnár Balázs a 2000-es évek elején... Sok sót bizony nem evett meg!Los Banditos írta:Ha külföldre szerződik akkor menjen az Espanyolhoz.Jó lenne végre egy magyar játékos a La Ligában.![]()
Első kettő nagyon jó lenne,viszont van egy olyan rossz érzésem ha sikerül eligazolni,akkor az utolsóbaGame90 írta:...Dudás Ádámot a Glasgow Rangers, az Espanyol, a CSZKA Moszkva és a Dinamo Moszkva is szeretné szerződtetni.
NSO hír
Hát de jobblenne ott neki gondolom mint NB2-be ha padon is ül gondolom többet kap,de biztos játszana mert a messina sem egy hűű de jó csapat,ha a másik oldalát nézzük a dolognak még van neki kb. 3-4év a focibol,jövöre ugyis feljut a fradi meg most jó kis csapatuk van az NB2-be,majd elválik hogy milesz a sorsa.Los Banditos írta:Annyira már nem fiatal,28 éves lesz Márciusban.Ha pedig leigazolnák nemhiszem hogy túl sokat játszana.Maradjon csak inkább itt a Fradiba.![]()