Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel jobb, mint a mi pályázatunkLos Banditos írta:A Lengyel-Ukrán duó fog nyerni szerintem.
Ki is van akadva... Mostanában a felnőttek között nem is nagyon játszik. Hazajött a válogatotthoz, Montenegró ellen kapott 5 percet, a moldávok ellen meg bajusztörp nem is nevezte a keretbe. Én akkor is tartom, hogy 18 évesen még nem kell elégedetlenkednie, ha nem játszik stabilan a válogatottban, még akkor sem, ha a legutóbb helyére bekerült Tisza Tibinél százszor tehetségesebb.Vito írta:állítólag Farkas sem úgy játszik mostanában.
Ha jól tudom jelenleg sérült de ha felépül behívhatná nyugodtan Várhidi.antiimperialista írta:Ott van Bodnár!el fuero írta:Csak találjunk valakit jobb bekknek, mert Csizmadia.....
Ott van Bodnár!el fuero írta:Csak találjunk valakit jobb bekknek, mert Csizmadia.....
Tavaly a Metzben baloldali védő volt.Mostanában a Hannoverben szokott szélsőközéppályást játszani de azelött a Fradiban is védőként számítottak rá sokszor.lionel19 írta:Huszti szélsővédőként is jáccik ha kell szal tud
Ha kell én is tudok szélsővédőt játszanilionel19 írta:Huszti szélsővédőként is jáccik ha kell szal tud:D
Huszti szélsővédőként is jáccik ha kell szal tud:DGame90 írta:Mivel egy erősebb válogatott, amiből egy pár van, simán megverne minket, ha egy ilyen kezdővel játszunk![]()
Koman: irányító, 0 védekezés.
Gera: na ő hajt és védekezni is tud egy kicsit.
Huszti: az ő védekezéséről nem tudok nyilatkozni.
Angol ill. olasz bajnokságból mondjak példákat?két vkp és 2 csatár a világ életben nemtud eccerre pályán lenni!
Angol ill. olasz bajnokságból mondjak példákat?két vkp és 2 csatár a világ életben nemtud eccerre pályán lenni!
ez egy sima 4-4-2 miért lenne kockázatos?:)Game90 írta:A mostani magyar válogatottnak elsősorban a védekezésre kell figyelnie. A 4 védő az alap, 4 kp sem árt, amiből kettőnek védekezni is tudnia kell. Szóval amit írtál kezdő az sztem túl ,,kockázatos''.
Igen de valakit be kell áldozni most Koman Vladimir vagy Németh Krisztián legyen az ? hát nemtom sztem mind a kettő hiba lenne kihagyni de akkor Filkornak nincs kezdőben helyenGame90 írta:Ha Némethre gondolsz, őt vitték volna 1 millió euróért, csak az MTK nem adta.lionel19 írta:Szted ha a magyar tehetség jó lenne akkor nem vitte volna el egy külföldi csapat?
Ha Némethre gondolsz, őt vitték volna 1 millió euróért, csak az MTK nem adta.lionel19 írta:Szted ha a magyar tehetség jó lenne akkor nem vitte volna el egy külföldi csapat?
Szted ha a magyar tehetség jó lenne akkor nem vitte volna el egy külföldi csapat?Game90 írta:Akkor inkább a magyar bajnokság tehetsége üljön a padonlionel19 írta:Választani kell vagy az Samp és az Inter légiósa ül a padon vagy a magyar bajnokság egyik tehetsége...
Sztem Németh 17évesen nem érhet oda....vagyis én így vagyok vele
![]()
Miért nem?
Akkor inkább a magyar bajnokság tehetsége üljön a padonlionel19 írta:Választani kell vagy az Samp és az Inter légiósa ül a padon vagy a magyar bajnokság egyik tehetsége...
Sztem Németh 17évesen nem érhet oda....