Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem ez nem így van!!! ilyen erővel ne menjen messi, robinho, adriano, crespo, stb... senki nem halt még bele, abba, hogy nyáron kupa van! az EB után sem halnak bele az európai stárok, pedig az kicsit komolyabb!!! és nem is marad ki egy sztár sem!!! a többi nagy sztár miért nem "fáradt" a VB után??? ti is tudjátok, ez csak magyarázkodás... mint az egész csapat idei teljesítménye!!! egyszóval, ha más bírja, neki is kell!!!!!!! nem csak 1 ember van, hanem sok, aki nyáron VB-n, EB-n, Copán, Konföderáción játszik, mégis csak 1 lenne, aki ettől nem tud teljesíteni a szezonban??? nem inkább az erőnlét és az elkényelmesedés az oka???Zozzy 5 írta:Subinho!
Felőlem elvihetik a nagy sztárokat Capázni viszont Dinho-t most itthon kéne hagyni. Az utóbbi évben levegővételre való pihenési ideje nincs. Mert ugye ott volt a VB, aztán jöhetett Barcelónába hogy Rijkaard elvigye az Isten háta mögé túrázni, utánna meg rögtön kezdődött a bajnokság ahol mindenki 100%ot vár tőle minden meccsen. És ez most is így lesz csak a VB helyett Copa Ameriva lenne. Szóval most kicsit öznő leszek és aztmondom hogy maradjon itthon, pihenje ki magát a nyáron és a következő bajnokságot újjult erővel tudja kedzeni.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6075sasi1 írta:A cikk 2. részéröl tud valaki valamit, van valami igazságtartalma??
Frissek nagyonA jelek szerint nics szerencséje brazil játékosaival a katalán gárdának, legalábbis ezt állítja egy nemrégiben készült tanulmány. A Barca az utóbbi időben rendre elveszíti carioca sztárjait, Romariótól kezdve Rivaldón és Ronaldón át egészen mostanáig, Ronaldinhót ugyanis nehéz lesz visszatartaniuk a Milan által tett igencsak kedvező ajánlatokkal szemben.
A Svédországból visszatérő Ronnie (ahol a selecao Chile és Ghána ellen játszott barátságos mérkőzést) ugyan csak annyit nyilatkozott, hogy egyelőre semmi másra nem gondol, mint arra, hogy jól fejezzék be a szezont.
- Majd meglátjuk, mi történik utána - mondta 2005 aranylabdása.
Bátyja, Roberto, aki egyben a játékos menedzsere is, ennél kicsit bőbeszédűbb volt.
- A Milannal való kapcsolatunk remeknek mondható, főleg Leonardóval állunk szoros együttműködésben - így Roberto. - Ha az öcsém távozni szeretne, a Milan lenne az ideális úticél, ráadásul együtt játszhatna legobb barátjával, Kakával. Hamaroaan, már a következő hetek során eldöntjük, hogy mitévők legyünk.
Ronaldinho egyébként bejelentette, hogy nem szádékozik résztvenni a Spanyol Kupa döntőjén, ebben az esetben ugyanis pályára léphetne a válogatottal a Copa Americán.
Hát igen. Én is úgy tom hogy 150Mgrecki írta:Főleg, mivel 150 millió a kivásárlási ára...Zozzy 5 írta:"De ha a Milan egy torpedózásra készül, 125 millió eurót kell majd fizetnie"![]()
Nekem ez az uccsó mondat a cikkben nem nagyon tetszett.Nem értem miért kell árat kiszabni hogyha nem akarják eladni.
Főleg, mivel 150 millió a kivásárlási ára...Zozzy 5 írta:"De ha a Milan egy torpedózásra készül, 125 millió eurót kell majd fizetnie"![]()
Nekem ez az uccsó mondat a cikkben nem nagyon tetszett.Nem értem miért kell árat kiszabni hogyha nem akarják eladni.
Egyre jobbbarca99 írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=22198
jaja! azt gondolom! de most meg röhögne rajtad mert ez lett belőle h 10-ből 8-at beverLG írta:Na igen, azért néha másokat is engedhetne érvényesülni, most még nem is haragxom rá emiatt, de abban az időszakban, amikor 10ből 10 elkurt, akkor sem engedte másnak.Los Banditos írta:Igen.Mostanában tényleg jobban rúgja a szabadrúgásokat de idén amikor nem volt a pályán és nem ő rúgta akkor mindegyikből gól lett![]()
Deco vs Levante
Xavi vs Getafe
Na igen, azért néha másokat is engedhetne érvényesülni, most még nem is haragxom rá emiatt, de abban az időszakban, amikor 10ből 10 elkurt, akkor sem engedte másnak.Los Banditos írta:Igen.Mostanában tényleg jobban rúgja a szabadrúgásokat de idén amikor nem volt a pályán és nem ő rúgta akkor mindegyikből gól lett![]()
Deco vs Levante
Xavi vs Getafe