Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sorryy,mindig keverem a kettőtSlither írta:Milyen heti helyzet?ozsimiki írta:Most megy a Heti helyzet a sport1en! Érdemes nézni! Tornyi,Mészöly van többek között,természetesen ebről van szó....Zuhanyhíradó a neve a műsornak!
Milyen heti helyzet?ozsimiki írta:Most megy a Heti helyzet a sport1en! Érdemes nézni! Tornyi,Mészöly van többek között,természetesen ebről van szó....
jo jó,csak tod Barcás honlapon Chelsea meccset megkérdezni egy kicsit félős,sztem:Dde köszi Evilgrimlionelmessi19 írta:Evilgrim már segített, de tudj róla, h PONT ITT A HELYE !Etooka írta:bocs tom hogy nem ide tartozna,de a Valencia meccset hol lehet megnézni a neten??és kell hozzá vmi progi vagy simán csak nézni kell??lécci válaszoljatok még az este előtt!kösz
Evilgrim már segített, de tudj róla, h PONT ITT A HELYE !Etooka írta:bocs tom hogy nem ide tartozna,de a Valencia meccset hol lehet megnézni a neten??és kell hozzá vmi progi vagy simán csak nézni kell??lécci válaszoljatok még az este előtt!kösz
Na szóval...Etooka írta:bocs tom hogy nem ide tartozna,de a Valencia meccset hol lehet megnézni a neten??és kell hozzá vmi progi vagy simán csak nézni kell??lécci válaszoljatok még az este előtt!kösz
-Deco- írta:sasi1 írta:Jó hétvége lesz:
Szombat:
13:45 Liverpool - Arsenal Sport1
20:30 Roma - Milan Sport2
22:00 Barca - Depor Sport1
Vasárnap:
19:00 Celta Vigo - Real Madrid Sport2
21:15 Benfica - Porto Sport2
2111X
Szerintem 1x12xDe azért a portugál partiban a Portonak szurkolok
![]()
Igen.Krojf írta:Komáim!
Ahogyan tapasztalom, úgy jövő szombaton
20:00: Zaragoza-Barcelona, Sportklub(élő).
Véste ide Krojf komátok.
sasi1 írta:Jó hétvége lesz:
Szombat:
13:45 Liverpool - Arsenal Sport1
20:30 Roma - Milan Sport2
22:00 Barca - Depor Sport1
Vasárnap:
19:00 Celta Vigo - Real Madrid Sport2
21:15 Benfica - Porto Sport2
2111X
Hm,ArsenalGame90 írta:És végre nem a Sport Klub adja a meccsünket![]()
Arsenal, Roma, Barca, x és Porto a tippem
Igen, én is erre gondoltam, hogy a nézettség miatt, de én sajnálom, mert a Chelsea - Valencia jobban érdekel.........ozsimiki írta: Hm,akkor megvan a megoldás![]()
![]()
Jól benéztük:D
Összesen van 4 meccs![]()
szerdán adja az MTV élőben,ezért Viasatnál úgy okoskodnak,h inkább utána adják le felvételről a másik meccset,így több nézőjük lesz!
A lényeg mind a 4 meccset láthatjuk...
Hm,akkor megvan a megoldássasi1 írta:Azt látjuk, mert kedden a viasat azt adja felvételröl.ozsimiki írta:
Bár nem értem miért,hisz van még pont 1 meccs![]()
Remélem addig változik,és láthatjuk a PSV-Pool csatát is
Azt látjuk, mert kedden a viasat azt adja felvételröl.ozsimiki írta:
Bár nem értem miért,hisz van még pont 1 meccs![]()
Remélem addig változik,és láthatjuk a PSV-Pool csatát is
sasi1 írta:Érdekes...... a Viasat jövő szerdán nem ad élőben meccset.......![]()
Felvételről nyomják a cselzi - valenciát, az mtv a roma - manchestert adja
Kedden a milan - bayernt adják élőben.....