Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a mIRC nem jön be, ezért kéne valami más progibarca99 írta:mIRCrobertfcb írta:szeretném megkérdezni hogy tudja e valaki hogy van e olyan program amivel fellehet lépni olyan csatikra ami a mIRC en van. előre is köszi a választ. RFCB![]()
vagy most mire gondolsz?
mIRCrobertfcb írta:szeretném megkérdezni hogy tudja e valaki hogy van e olyan program amivel fellehet lépni olyan csatikra ami a mIRC en van. előre is köszi a választ. RFCB
az első előadója Steve Wonder.grecki írta:Tudna nekem vki segíteni?
Annak a számnak kellene az előadója, hogy
"Heppi bőőőrszdéj túja, hepi bőrszdéj
Heppi bőőőrszdéj túja, hepi bőőőőőőőőőőőőrszdéj....
Meg a házasságkötő melódiának...
előre is thx
A 3. kép is jelent valamitLos Banditos írta:Grósz Róbert .:
http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata. ... ID=9052616
Felírtam egy kis papírlapkára és amíg fent volt a kép alvás elött mindig megkukkoltam...Game90 írta:Los!
Hogy találtad meg ilyen gyorsan?![]()
Hát akkor esélytelen vagy a régi kártyáddal. Hiába buherálnád meg, akkor is nagyon fossul menne a játék. A haverom is most cserélte le a VGA-t (asszem ATI 1750) a CC3 miatt.Perrero írta:segitség kéne, de mivel ez a topik cime ezért nem meglepő h irok ide... szal ha a videokártyámat nem támogatja egy gamma akkor mittok venni azon kivül h veszek 1 uj videokártyát![]()
meglenne minden más, de radeon 9250em van
VLC media player! Csak annyi volt a bibi, hogy a felirat el volt csúszva, megpróbáltam szinkronba hozni a Subtitle workshoppal, de az sem támogatta az mp4es formátumot, így párhuamosan néztem a filmet és ha vmit nem értettem, akkor a mellett megnyitott feiratot olvasgattam. Szóval kicsit tovább tartott a filmnézés...Slither írta:Szívesen. De melyik megoldás volt a jó?grecki írta:Köszi Slither! Műxik!![]()
Próbáltad már a DivX convertert? Vagy egyszerűen más programmal nyisdd meg!grecki írta:Skacok, letöltöttem a Zongorista című filmet, de mp4 kiterjesztésűt, és a progim (jetaudio) nem játsza le... Mit kell tennem, hogy működjön? Pls help!!!