Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
JajaAtesz írta:Sign and Trade, mint NBA-ben, mármint Saviolánál...![]()
Ordog érti, és Game 90 is sztem.
én ennek jobban örülnékZsolti írta:------------------------Valdes-------------------------
Diogo-----G.Milito---------------Puyol--------Zambi
----------------------De Rossi------------------------
---------Diego---------------------Iniesta-----------
--Messi-------------------------------------Ronnie--
---------------------Eto'o-----------------------------
Ezt a kezdőt kérem jövőre!
Szép álom! De ennyi új játékos úgy se jön és főleg sok pénzt nem adnánk értük. Elég drága lenne a Diogo, Milito, De Rossi, Diego csomag.Zsolti írta:------------------------Valdes-------------------------
Diogo-----G.Milito---------------Puyol--------Zambi
----------------------De Rossi------------------------
---------Diego---------------------Iniesta-----------
--Messi-------------------------------------Ronnie--
---------------------Eto'o-----------------------------
Ezt a kezdőt kérem jövőre!
És ő már EU-s állampolgár is.TeeeB0R írta:Szerintem egy Mutu simán elférne a csapatban, széleken és középen is jól nyomja, s most megint az egyik legjobb zsukás az olasz bajnokságban.
Juhéjjjj! Újjong-újjjong.visca el barca írta:trezeguet marad a juvenal.
lehet ujjongani annak aki utalja, lehet szomorkodni annak aki szereti
Mindig mondja, hogy nagyon boldog Olaszországban. Interben is szinte minden meccsen játszik. Sztem olyan 10-15 millió körül lehet. Azt én is hallottam, de hát NSO. Mourinho visszaakarja hívni őt a Chelseahez, mert januárban Kalou és Drogba is ANK-n lesz.ozsimiki írta:Nem lehet tudni róla,hogy vele hogy képzeli el a jövőt az Inter? És mennyiért lehetne megvenni esetleg? Olyat hallottam,hogy visszamegy Angliába
Nálam egyik sem igazvisca el barca írta:trezeguet marad a juvenal.
lehet ujjongani annak aki utalja, lehet szomorkodni annak aki szereti
Meg ha jól tudom lesz Afrika kupa is vmikor és ugye ott Etoonak jelenése van. ugyhogy akkorra is kell egy épkézláb csatár, aki jobb mint GuddyZozzy 5 írta:Ezzel csak az a baj, hogy a mi csapatunkba rengeteg sérülékeny játékos van.Marci írta:Szerintem nincs szükség csatárra, hiszen ott lesz az első csapatban Dos Santos is a következő évtől. Saviola, Ezquerro (főleg ő), Giuly mehetnek (sztem), Guddy maradna.
Komoly csatárt már csak azért se tudok elképzelni, mert Ronnie-Eto'o-Messi úgyis játszanak ha egészségesek, felesleges egy drágább támadót padoztatni arra várva, hogy hátha lesérülnek.Messi mióta fent van a csapatnál folyamatosan kisebb-nagyobb sérülésekkel küszködik, szerencsére mostnába egészséges. Tavaly viszont szinte alig volt meccse. A mostani évben Samu hagyott ki rengeteget, és innentől kezdve ki tudja, milyen lesz a térde. Állítólag ez egy nagyon kényes sérülés
Szóval sérülések jövőre is 100% lesznek és akkor a góllövést nem mindíg Guddy-ra kell bízni.
Ezzel csak az a baj, hogy a mi csapatunkba rengeteg sérülékeny játékos van.Marci írta:Szerintem nincs szükség csatárra, hiszen ott lesz az első csapatban Dos Santos is a következő évtől. Saviola, Ezquerro (főleg ő), Giuly mehetnek (sztem), Guddy maradna.
Komoly csatárt már csak azért se tudok elképzelni, mert Ronnie-Eto'o-Messi úgyis játszanak ha egészségesek, felesleges egy drágább támadót padoztatni arra várva, hogy hátha lesérülnek.
Ja, Mutu se lenne rosz. De a vezetőségnek gondolom ő is túl drága...TeeeB0R írta:Szerintem egy Mutu simán elférne a csapatban, széleken és középen is jól nyomja, s most megint az egyik legjobb zsukás az olasz bajnokságban.