Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csak Los nem találja izgalmasnakKrojf írta:Komáim!
Izgalom a teniszben?
Ha láttatok volna egy pár McEnroe-Borg, Lendl-McEnroe,
Agassi-Sampras csatát, akkor másképpen nyilatkoznátok a tenisz
nevű, csodás játékról!
Gondolkozott el Krojf komátok.
Érdekes, szerintem fantasztikus izgalmas tud lenniLos Banditos írta:lionelmessi19 írta:Ez most milyen torna volt?Én pedig életemben nem néztem teniszt, mert egyszerűen annyira unalmasnak tartom, hogy az félelmetes.MONTE-CARLÓI FÉRFI TENISZTORNA, 2,1 MILLIÓ DOLLÁR ÖSSZDÍJAZÁS![]()
lionelmessi19 írta:Ez most milyen torna volt?
Én pedig életemben nem néztem teniszt, mert egyszerűen annyira unalmasnak tartom, hogy az félelmetes.MONTE-CARLÓI FÉRFI TENISZTORNA, 2,1 MILLIÓ DOLLÁR ÖSSZDÍJAZÁS
Salakon mindig ez vanKrojf írta:Komáim!
Lehet, hogy speciel most no tenisz, de ma délután
Monte Carloban: Rafael Nadal-Roger Federer: 6:4, 6:4.
Ezzel Nadal újra legyőzte salakon a svájcit és megnyerte a tornát!
Írta ide Krojf komátok.
Jó lesz ezGame90 írta:De szerencsére Faubel csak a 10. lett, így nőtt az előnye.LG írta:5. lett végül.
1. Talmácsi Gábor - Aprilia 56 pont
2. Hector Faubel - Aprilia 47
3. Lukas Pesek - Derbi 46
4. Simone Corsi - Aprilia 36
5. Joan Olive - Aprilia 33
De szerencsére Faubel csak a 10. lett, így nőtt az előnye.LG írta:5. lett végül.
jujjj de örültem tegnap végre valaki legyőzte a grizli medvétel fuero írta:Ezt nem hittem elmég most sem. Még megnézem egy hivatalos oldalon. Mert hát ugye a samsungsport...
De ha igaz akkor az hihetetlen.
Azt hittem most van náluk április 1-jeozsimiki írta:Azért mert írtó gagyi a samsungsport,még így dolgot azért nem jelentenek csak ki kamúbólel fuero írta:És télleg igazSzóval azért ilyenekben lehet hinni még nekik is
Azért mert írtó gagyi a samsungsport,még így dolgot azért nem jelentenek csak ki kamúbólel fuero írta:És télleg igaz