Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Los Banditos írta:Kezdem unni hogy Eto'o állandóan elqrja a 100%-os helyzeteket.![]()
Mind1!! Los lelőte a poéntRonaldinho 17 írta:Aki izgulni akar,az ne olvassa!
0-0-át játszunk otthon a Mallorca ellen, tiszta szánalmas,![]()
Írtam én olyat,hogy nem kell nyernünkvarga tamás írta:ozsimiki: engem nem érdekel, ha százan védekeznek se, akkoris nyernünk KELL, ha nem, arra nincs bocsánat, nincs magyarázat, csak egy lehetőség van: Frankie-t el kell küldeni. Mindegy, h mennyi meccs van hátra az idényből, a hülyeségeiből, k....ra elegem van. Azt a kétballábas giulyt mi az istennek játszatja, csak azért, h Messit átküldhesse a baloldalra, ahol csak vergődik. Nem játszik Dinho, igaz, de ott van Deco, mi a francnak, ha nem tud - de szerintem inkább - nem akar irányítani. Elkényelmesedett sztárocska, aki nem hajlandó küzdeni és focizni. Neki kéne pihennie, nem Ronaldinhónak. Az edző egy kalap [auto_cenzúra], ha tetszik nektek a hsz-om, ha nem. Akinek szeme van, és nem hagyta el a realitásérzéke az egyetért velem: Rijkaard elb....ta az idei szezont, bebizonyította, hogy az elmúlt két év eredményei nem neki köszönhetők, hanem Henknek. Hozzuk vissza frankie helyére. Nagyon mérges, és még idegesebb vagyok.
www.livescore.comLionel86 írta:Bocs de nézi valaki élőbena meccset vagy cak mindenki csúsztatva?? Fontos lenne mert mindjárt megyek éjszakára dolgozni és szeretném tudni az eredményt!Köszi