2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valóban rossz is volt,de volt pár nagyon szép szerelése is,szóval annyira nem húznám le,de nem az én dolgom az értékelése...lionelmessi19 írta:De főleg a másodikban. Az 85%ban az övé.Enrique írta:Bűnrossz volt ma is, mindkét kapott gólban benne volt.
No comment.
De főleg a másodikban. Az 85%ban az övé.Enrique írta:Bűnrossz volt ma is, mindkét kapott gólban benne volt.
No comment.
Szerintem most gyenge volt eléggé, ha kicsit jobban támadólag ált volna fel a Getafe, akkor azért sztem szivatták volna bőven.VictorValdes19 írta:nem játszott rosszul Gio testvérünk az elmult meccseken mintha kicsi változás lenne pozitiv irányba igy tovább
Odáig még nem jutottam el...Los Banditos írta:Most nem írt a Mundo ezért Ivánék írták most meg ezt a fajta cikket.
Ha beleolvasol benne van.![]()
Los, tudtommal a Barca vs. x számokban című cikkek végén az értékelés a Mundoról származik. Nem ?Los Banditos írta:De ezt nemis a Mundo írta...
Miiii?EuroBarca írta:Van Bronckhorst (1)
Sajnos azt már nem teheti meg Rijkaard mert szegény Belletti megsérült egy hónapralionelmessi19 írta:Igen, nem volt ma rossz. De továbbra is Belletti-Zambrotta párost favorizálnám inkább...
Pozítívan: a védők emberfeletti blokkmelót végeztek el,Gio vmennyi lövése Gólba tartott amúgyLos Banditos írta:Szerintem is jól játszott ma.Viszont a lövései lehetnének pontosabbak is mert általában elakadtak egy Mallorca játékosban.![]()