2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Végre ujra betalált!redlions írta:Guily! Megtette, amit vártunk tőle! Gólt rúgott! Bár nem értettem, miért kellett bevonni a pálya közepére... Kis ember, gyors, tipikus szélső! Első félidőben, mintha pályán se lett volna... A 2. félidőben a szélen már azt kezdte játszani, amit tud!A gólja szép volt!
Nem.redlions írta:Ez korrekt.Zsolti írta:Szerintem Giuly egy kiválló játékos,csak nem igazán találja a góllövő cipőjét,meg az ősz eleji formáját,de mindenképpen harcolnia kell,hogy mihamarabb visszanyerje,mert jött Maxi és veszélybe kerülhet a helye.Mindenesetre én mindkettőnek drukkolok,hogy jól játsszanak.(egyébként a sérüléséből tért vissza és nem nagyon lehetett tőlle mást várni az eddigi 3meccsén.)![]()
Miattam írtad???
Ez korrekt.Zsolti írta:Szerintem Giuly egy kiválló játékos,csak nem igazán találja a góllövő cipőjét,meg az ősz eleji formáját,de mindenképpen harcolnia kell,hogy mihamarabb visszanyerje,mert jött Maxi és veszélybe kerülhet a helye.Mindenesetre én mindkettőnek drukkolok,hogy jól játsszanak.(egyébként a sérüléséből tért vissza és nem nagyon lehetett tőlle mást várni az eddigi 3meccsén.)
Enrique írta:Egész jól tolta, már csak a helyzeteketz kéne belőni!vsctp írta:Nekem ő az egyik kedvencem. Szerintem ha egyszer betalál akkor megint a régi lesz. De szerintem már most is jól játszott.
Egész jól tolta, már csak a helyzeteketz kéne belőni!vsctp írta:Nekem ő az egyik kedvencem. Szerintem ha egyszer betalál akkor megint a régi lesz. De szerintem már most is jól játszott.
Végülis csak a helyzetkihasználásával volt gond!Barcaforever írta:Neki inkább a mélységből indulás jön be.De tegnap se játszott oan naon rosszul.redlions írta:Úgy játszott, mint egy igazi csatár. Lesipuskásként. Kár, hogy sokszor tévesen állították meg lesen. Kezd javulni, de még nem az igazi.
Neki inkább a mélységből indulás jön be.De tegnap se játszott oan naon rosszul.redlions írta:Úgy játszott, mint egy igazi csatár. Lesipuskásként. Kár, hogy sokszor tévesen állították meg lesen. Kezd javulni, de még nem az igazi.
Majd a cselszkinek!!!Badi írta:reméljükEnrique írta:Majd legközelebb!LG írta:Remélem golt rug!
reméljükEnrique írta:Majd legközelebb!LG írta:Remélem golt rug!