Deco #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.04.17. 14:32:31

Szerintem nincs,a másik meg az,hogy nyáron még el tudnánk adni jó lóvéért,és abból megvehetnénk mondjuk Diegot,aki kb olyan kól tolja mint Deco,cska éppen vagy 10 évvel fiatalabb....
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.17. 13:58:42

Slither!
Most be tudnék linkelni legalább 3 vidit amiből kiderül, hogy voltak nagyon jó meccsei...De mind1, az én véleményen továbbra is, hogy Decónak mégmegvan a helye nálunk...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.04.16. 22:11:16

Zozzy 5 írta:Tehát te azt gondolod, hogy egy játékosnak egy rosz szezonja sem lehet, mert ez itt a Barcelona?
Egyébként meg ha minden játékosnak el kellene mennie egy rosz szezon utána foci világában akkor nem tudom hogy hol tartana a futball.
Nagyon nehéz úgy jól teljesíteni irányítóként, hogy az egyik legfontosabb társad(Dinho) ugyan olyan rosz mint te, nincs kinek elől adni a labdát mert Etoo sérült, Saviola meg nem játszik, Messi meg amikor összejönnek a dolgok akkor megállíthatatlan de egyébként ő sem nagyon csillog.
Sztem ha egy egész szezont bénán játsza le, akkor ott már komoly gondok vannak (sérüléseknél persze más). Ha vki egy gyenge szezont produkál, de év közbe azért vannak jó meccsei is, azzal még várhatunk. De Deconál nem láttom ezt. Olyan meccs, ahol kifejezetten jó volt, olyanra nem nagyon emlékszem (talán világkupa). Ha év végéig nem tud egy-két meggyőző produkciót felmutatni, akkor már nem tudom minek várni még. :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.16. 19:33:50

Zsolti írta:
Zozzy 5 írta: 1. Tavaly meg tavalyelőtt az ellenfelek nem ennyi támadójátékot vállatak fel ellenünk.
2. Ha a csapattal vagy elégedetlen akkor annak másik topicban a helye.
3. Deco most lesz nálunk 3. éve. Tavaly meg tavalyelőtt meccsről meccsre káprásztatott el minket. Most van egy rosszabb szezonja ahol nagyon skorszor feltünt az önelégültség. Ma hajtott, küzdött, tehát remélhetőleg van még benne küzdeniakarás. Én hiszem, hogyha akar egy játékos akkor annak meglesz a gyümölcse, ez Deco esetében a szép, ötletes foci lesz. De te ha ezt nem nézed ki Decoból akkor nem tok mit csinálni. De gondolom és remélem hogy 2 évnél te is többre tartod őt.
Sajnos ez nem így működik,hogy megtehetjük azt évekig,hogy várunk Deco jó formájára..ez a Barcelona..ha valaki nem teljesít elvárhatóan az mehet ahova akar,és ennyi...mert tavaj meg tavajelőtt milyen jól játszott..az senkit sem érdekel,most kell jól játszani amikor a csapat kakiban van.
Tehát te azt gondolod, hogy egy játékosnak egy rosz szezonja sem lehet, mert ez itt a Barcelona?
Egyébként meg ha minden játékosnak el kellene mennie egy rosz szezon utána foci világában akkor nem tudom hogy hol tartana a futball.
Nagyon nehéz úgy jól teljesíteni irányítóként, hogy az egyik legfontosabb társad(Dinho) ugyan olyan rosz mint te, nincs kinek elől adni a labdát mert Etoo sérült, Saviola meg nem játszik, Messi meg amikor összejönnek a dolgok akkor megállíthatatlan de egyébként ő sem nagyon csillog.
-Deco-
Jugador del Barça

2007.04.16. 19:12:50

Zsolti írta:
Zozzy 5 írta: 1. Tavaly meg tavalyelőtt az ellenfelek nem ennyi támadójátékot vállatak fel ellenünk.
3. Deco most lesz nálunk 3. éve. Tavaly meg tavalyelőtt meccsről meccsre káprásztatott el minket. Most van egy rosszabb szezonja ahol nagyon skorszor feltünt az önelégültség. Ma hajtott, küzdött, tehát remélhetőleg van még benne küzdeniakarás. Én hiszem, hogyha akar egy játékos akkor annak meglesz a gyümölcse, ez Deco esetében a szép, ötletes foci lesz. De te ha ezt nem nézed ki Decoból akkor nem tok mit csinálni. De gondolom és remélem hogy 2 évnél te is többre tartod őt.
Sajnos ez nem így működik,hogy megtehetjük azt évekig,hogy várunk Deco jó formájára..ez a Barcelona..ha valaki nem teljesít elvárhatóan az mehet ahova akar,és ennyi...mert tavaj meg tavajelőtt milyen jól játszott..az senkit sem érdekel,most kell jól játszani amikor a csapat kakiban van.

Nem is évekről volt szó.. Évekig természetesen ne mlehet várni, de sztem sokan vannak úgy azzal rajtam kívül, hogy Deco igenis ér annyit, és tud még annyit, és tesz még annyit, hogy megéri várni valamennyit érte, mert azért nem is egy névtelen senki, hogy nem tudna semmit..
Nemhiába van annyi érdeme.. Ő tett érte, nem más.. Persze csapat is kell hozzá... De vegyük pölö a Porto esetét.. Onnan eljött és azután semmi.. Addig meg szárnyaltak... Na de ezt hagyjuk...
Még annyi, hogy azért nehogy ne érdekeljen már senkit, hogy eddig mit tett a csapatért... A jó forma most kell, de felejteni sem szabad :!:
Visca el Barça!!! Deco es mi favorito jugador:) y Messi:) /Jugadors, seguidors, tots units fem força!/ Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom: Barça, Barça, Barça!!!/
"Més que un club"

Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.04.16. 11:50:48

Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.04.16. 07:12:56

Egyébként erre a Mallorcára egy rossz szavunk nem lehet. Nem durvultak, alig szabálytalankodtak, nem mentek a sérülésekre.

Zozzy:2.a csapattal vaok elégedetlen, aminek egyik fő oka a szememben Deco, tehát ennek itt is van a helye.
3. Az lenne a legjobb ha Deco újra a régi lenne és minden úgy folytatódna a csapatnál mint tavaly. Csak a fociban nagyon ritkán fordul elő hogy a köv. szezonra egy alapjaiban uanez a csapat képes legyen meccsről meccsre elkápráztatni mindenkit. Legyen így. Mind Barca szurkolók vagyunk, a legfontosabb a csapat teljesítménye, ha az jó, akkor mindenki boldog, ha nem én nem.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.15. 22:18:37

Zozzy jól mondja.

Ha nem tudjuk egymást meggyőzni, akkor hagyjuk. Majd elválik, h kinek lesz inkább igaza...

Én mindenesetre birom Decot nagyon, és szeretném ha maradna, és ma igen is jól játszott szerintem.

És a hab a tortán, h tuti nem adja el a vezetőség. Tehát arról mehet a vita, h jól játszik-e? De el menni nem fog. Szerencsére. 8)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.15. 22:15:10

Cooltiszo írta:Sztem az a nevetséges hogy te levetíted az egészet erre a meccsre. Tavaly meg tavaly előtt tudtunk felállt védelemmel szemben is játszani? Igen. Idén miért nem? Én a csapatot szidom. Nem emiatt a meccs miatt, hanem hogy idén egy rangadót nem nyertünk, szenvedünk egy-két kivételtől eltekintve. Az már egy más kérdés hogy Decotól hosszútávon ez is édeskevés, viszont innen lehetne továbblépni, egyre jobbnak lenni, mert tény hogy most legalább nem állt és húzogatta a száját.
1. Tavaly meg tavalyelőtt az ellenfelek nem ennyi támadójátékot vállatak fel ellenünk.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.15. 22:12:05

Slither írta:
Zozzy 5 írta: Nevetséges... :? Pls mondj már egy játékost aki 11 védekező ember ellen szépen és eredményesen tud játszani.
Mostanában mondjuk C. Ronaldo.
Mondjuk eddig ilyen volt Messi, ha már mondani kell vmit, de C.Ronaldo sztem nem. Angol országban legkevésbé sem fordul elő, h egy csapat 11 emberrel védekezik. Elég sok angol meccset nézek, sztem ilyen nem szokott lenni....
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.15. 22:07:42

Na igen, C. Ronaldo. 1 ember. De azt azért elmondnám, hogy ebben a szezonban még(ugyan úgy mint nekünk tavaly) több helyet hagynak a MU-nak, ilyen módon mint ma ellenünk a M. nem védekeznek. Én állítom, hogyha 2-3 ilyen védőfalat felhúznának eléjük mint ma nekünk akkor ők is igen megszenvednének és Ronaldo sem csillogna anynira mert a 3.-4. ember valahogy még őt is megakasztja.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.04.15. 22:04:57

Sztem az a nevetséges hogy te levetíted az egészet erre a meccsre. Tavaly meg tavaly előtt tudtunk felállt védelemmel szemben is játszani? Igen. Idén miért nem? Én a csapatot szidom. Nem emiatt a meccs miatt, hanem hogy idén egy rangadót nem nyertünk, szenvedünk egy-két kivételtől eltekintve. Az már egy más kérdés hogy Decotól hosszútávon ez is édeskevés, viszont innen lehetne továbblépni, egyre jobbnak lenni, mert tény hogy most legalább nem állt és húzogatta a száját.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.04.15. 22:04:15

Zozzy 5 írta: Nevetséges... :? Pls mondj már egy játékost aki 11 védekező ember ellen szépen és eredményesen tud játszani.
Mostanában mondjuk C. Ronaldo.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.15. 22:01:00

Cooltiszo írta:Nem rád gondoltam konkrétan.

Azért kell ilyenekre is gondolni mert ha lecseréljük Guddyt Oleguert meg Giulyt akkor a játék nem fog megváltozni, nagyobb lesz a keret. Fontos azoknak a posztoknak az erősítése is, de muszáj változtatni véleményem szerint. Mert a játékosok beleszürkültek a csapatba, itt már nem 1-2 meccses gondról van szó, hanem az egész szezonról, nagy bajok vannak, és ha jövőre is akarunk vmit, akkor kell a kihívás, az új játékos, új szín, márpedig új szín a kezdőbe kell, nemcsak a padra.
Nevetséges... :? Pls mondj már egy játékost aki 11 védekező ember ellen szépen és eredményesen tud játszani.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.04.15. 21:59:17

Nem rád gondoltam konkrétan.

Azért kell ilyenekre is gondolni mert ha lecseréljük Guddyt Oleguert meg Giulyt akkor a játék nem fog megváltozni, nagyobb lesz a keret. Fontos azoknak a posztoknak az erősítése is, de muszáj változtatni véleményem szerint. Mert a játékosok beleszürkültek a csapatba, itt már nem 1-2 meccses gondról van szó, hanem az egész szezonról, nagy bajok vannak, és ha jövőre is akarunk vmit, akkor kell a kihívás, az új játékos, új szín, márpedig új szín a kezdőbe kell, nemcsak a padra.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.15. 21:59:05

Én teljes mérékben elégedett vagyok vele. Szerintem a mai napon ő futotta a legtöbbet és ez nagy szó egy ilyen kaliberű játékosnál. Ma nekem megmutatta, hogy igenis van helye a csapatban és még jópár évig maradnia kell.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.15. 21:54:50

Cooltiszo, ha rám gondoltál, Én nem veszem személyes sértésnek... csak megpróbállak meggyőzni téged, és még néhányakat, h legyenek türelemmel, és objektívan nézzék amit nyújt.

Viszont mért adnánk el Dinhot? Vagy Decot? Két kulcsfigura, ráadásul amíg ilyen Gio, Oleguer, Giuly, Guddy helyet kapnak a csapatban addig nehogymár Deco elküldéséről legyen szó.
- József Attila
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.04.15. 21:51:06

Nehogy már vki személyes sértésnek vegye azt hogy sztem Deco nem csinált sok értékelhetőt. Messi is [auto_cenzúra] volt, csak ügye Messi amikor játszott idén a hátán vitte a csapatot, nem úgy mint Deco aki egész évben nulla, nem uanaz a 2. Ronaldinhot is fikázom, mert megérdemli, csak sokkal logikusabb lenne a 30 éves Decot eladni, mint a 27 éves Ronniet, akit még ráadásul sokkal nehezebb is lenne pótolni.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.15. 21:47:57

Jó, Deconak nehéz lesz visszalopni magát sok ember szívébe innen, ezt meg is érthetjük, de azért kezdetnek beérhetnék ezzel, bőven...

Ma nagyot hajtott, aki ezt nem vette észre, főleg h a többiek kevesebbbet csináltak (egy két ember kivételével), annak van egy kisebb szemellenzője, s bár meg lehet érteni, elgondolkodhatnának azon, amit mi összeírunk itt. Esetleg megnézni mégegyszer a meccset, külön koncentrálva Deco futómennyiségére mondjuk Messihez vagy Samuhoz képest, akik ugye a nagy tridente tagjai, csak ma pont nem futotta semmire. :roll:
- József Attila
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.15. 21:45:48

Nyilván megoszlanak a vélemények a mai teljesítményéről, szerintem ma jól játszott (nem azt mondom hogy nagyon jól) de kétség kívűl Iniesta és Xavi jobbak nála.

Én néhány meccs ereéig leültetném a padra. :roll:
in to exile
-Deco-
Jugador del Barça

2007.04.15. 21:44:04

Hát igen.. Messit valószínűleg nem fogják kritizálni így... Pedig volt hogy több percre eltűnt és semmi... Na de az Messi... Ez meg Deco...
Ugye...? :evil:
Visca el Barça!!! Deco es mi favorito jugador:) y Messi:) /Jugadors, seguidors, tots units fem força!/ Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom: Barça, Barça, Barça!!!/
"Més que un club"

Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.04.15. 21:41:28

Mindenki kritizál össze vissza.

Nem mondom h valami isten császár volt Deco, de az egy két ember közül, aki hajtott, talán ő volt aki leginkább.

Kivácsi vagyok, hogy milyen hangotok lesz Messivel szemben. Mert Én elfogultan azt tudom mondani, hogy rosszabbul játszott, mint Ronaldinho a vb-n. :(

Kiváncsi leszek, őt majd mennyire osztjátok. Szerintem fele ennyire sem. Pedig Decohoz köze nem volt ma, az az igazság.

Persze ettől még kedvenc marad, és nem felejtünk semmit...csak ma volt vacak...
- József Attila
-Deco-
Jugador del Barça

2007.04.15. 21:34:11

Nem hiszem el, hogy most is őt kritizálják egy csomóan...A csapatban nem volt ma nálabb jobb, ez az igazság, és hasznosan is játszott, az indításai meg sokszor jók voltam, nem tudom, hogy mi a bajotok vele...
"Més que un club"

Kép
PCsabi
aka Game90

2007.04.15. 21:33:52

Slither írta:Sztem meg te nem látsz! 1 kicsivel sem hajtott jobban mint pl. Iniesta (de mondhatnék még másokat is). Nekem pl. az kéne, hogy normális, a támadásokat előrevivő passzai legyenek, nem pedig azok az alibi passzok.
Azért az tényleg igaz, hogy ma senkinek sem ment. Ma a hajtás volt a fő erőnk :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.04.15. 21:33:29

Lio: dehogy hajtott, aki hajtott az Iniesta, meg Xavi, ha Decohoz került a labda egyből adta tovább a legközelebb állóhoz, nem csinált meg 1 cselt(az említett megmozduláson kívül), nem adott normális hosszú passzt, akkor mit csinált? Esküszöm nem tudom mit.
Lezárt