Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem ha egy egész szezont bénán játsza le, akkor ott már komoly gondok vannak (sérüléseknél persze más). Ha vki egy gyenge szezont produkál, de év közbe azért vannak jó meccsei is, azzal még várhatunk. De Deconál nem láttom ezt. Olyan meccs, ahol kifejezetten jó volt, olyanra nem nagyon emlékszem (talán világkupa). Ha év végéig nem tud egy-két meggyőző produkciót felmutatni, akkor már nem tudom minek várni még.Zozzy 5 írta:Tehát te azt gondolod, hogy egy játékosnak egy rosz szezonja sem lehet, mert ez itt a Barcelona?
Egyébként meg ha minden játékosnak el kellene mennie egy rosz szezon utána foci világában akkor nem tudom hogy hol tartana a futball.
Nagyon nehéz úgy jól teljesíteni irányítóként, hogy az egyik legfontosabb társad(Dinho) ugyan olyan rosz mint te, nincs kinek elől adni a labdát mert Etoo sérült, Saviola meg nem játszik, Messi meg amikor összejönnek a dolgok akkor megállíthatatlan de egyébként ő sem nagyon csillog.
Tehát te azt gondolod, hogy egy játékosnak egy rosz szezonja sem lehet, mert ez itt a Barcelona?Zsolti írta:Sajnos ez nem így működik,hogy megtehetjük azt évekig,hogy várunk Deco jó formájára..ez a Barcelona..ha valaki nem teljesít elvárhatóan az mehet ahova akar,és ennyi...mert tavaj meg tavajelőtt milyen jól játszott..az senkit sem érdekel,most kell jól játszani amikor a csapat kakiban van.Zozzy 5 írta: 1. Tavaly meg tavalyelőtt az ellenfelek nem ennyi támadójátékot vállatak fel ellenünk.
2. Ha a csapattal vagy elégedetlen akkor annak másik topicban a helye.
3. Deco most lesz nálunk 3. éve. Tavaly meg tavalyelőtt meccsről meccsre káprásztatott el minket. Most van egy rosszabb szezonja ahol nagyon skorszor feltünt az önelégültség. Ma hajtott, küzdött, tehát remélhetőleg van még benne küzdeniakarás. Én hiszem, hogyha akar egy játékos akkor annak meglesz a gyümölcse, ez Deco esetében a szép, ötletes foci lesz. De te ha ezt nem nézed ki Decoból akkor nem tok mit csinálni. De gondolom és remélem hogy 2 évnél te is többre tartod őt.
Zsolti írta:Sajnos ez nem így működik,hogy megtehetjük azt évekig,hogy várunk Deco jó formájára..ez a Barcelona..ha valaki nem teljesít elvárhatóan az mehet ahova akar,és ennyi...mert tavaj meg tavajelőtt milyen jól játszott..az senkit sem érdekel,most kell jól játszani amikor a csapat kakiban van.Zozzy 5 írta: 1. Tavaly meg tavalyelőtt az ellenfelek nem ennyi támadójátékot vállatak fel ellenünk.
3. Deco most lesz nálunk 3. éve. Tavaly meg tavalyelőtt meccsről meccsre káprásztatott el minket. Most van egy rosszabb szezonja ahol nagyon skorszor feltünt az önelégültség. Ma hajtott, küzdött, tehát remélhetőleg van még benne küzdeniakarás. Én hiszem, hogyha akar egy játékos akkor annak meglesz a gyümölcse, ez Deco esetében a szép, ötletes foci lesz. De te ha ezt nem nézed ki Decoból akkor nem tok mit csinálni. De gondolom és remélem hogy 2 évnél te is többre tartod őt.
Sajnos ez nem így működik,hogy megtehetjük azt évekig,hogy várunk Deco jó formájára..ez a Barcelona..ha valaki nem teljesít elvárhatóan az mehet ahova akar,és ennyi...mert tavaj meg tavajelőtt milyen jól játszott..az senkit sem érdekel,most kell jól játszani amikor a csapat kakiban van.Zozzy 5 írta: 1. Tavaly meg tavalyelőtt az ellenfelek nem ennyi támadójátékot vállatak fel ellenünk.
1. Tavaly meg tavalyelőtt az ellenfelek nem ennyi támadójátékot vállatak fel ellenünk.Cooltiszo írta:Sztem az a nevetséges hogy te levetíted az egészet erre a meccsre. Tavaly meg tavaly előtt tudtunk felállt védelemmel szemben is játszani? Igen. Idén miért nem? Én a csapatot szidom. Nem emiatt a meccs miatt, hanem hogy idén egy rangadót nem nyertünk, szenvedünk egy-két kivételtől eltekintve. Az már egy más kérdés hogy Decotól hosszútávon ez is édeskevés, viszont innen lehetne továbblépni, egyre jobbnak lenni, mert tény hogy most legalább nem állt és húzogatta a száját.
Mondjuk eddig ilyen volt Messi, ha már mondani kell vmit, de C.Ronaldo sztem nem. Angol országban legkevésbé sem fordul elő, h egy csapat 11 emberrel védekezik. Elég sok angol meccset nézek, sztem ilyen nem szokott lenni....Slither írta:Mostanában mondjuk C. Ronaldo.Zozzy 5 írta: Nevetséges...Pls mondj már egy játékost aki 11 védekező ember ellen szépen és eredményesen tud játszani.
Nevetséges...Cooltiszo írta:Nem rád gondoltam konkrétan.
Azért kell ilyenekre is gondolni mert ha lecseréljük Guddyt Oleguert meg Giulyt akkor a játék nem fog megváltozni, nagyobb lesz a keret. Fontos azoknak a posztoknak az erősítése is, de muszáj változtatni véleményem szerint. Mert a játékosok beleszürkültek a csapatba, itt már nem 1-2 meccses gondról van szó, hanem az egész szezonról, nagy bajok vannak, és ha jövőre is akarunk vmit, akkor kell a kihívás, az új játékos, új szín, márpedig új szín a kezdőbe kell, nemcsak a padra.
Azért az tényleg igaz, hogy ma senkinek sem ment. Ma a hajtás volt a fő erőnkSlither írta:Sztem meg te nem látsz! 1 kicsivel sem hajtott jobban mint pl. Iniesta (de mondhatnék még másokat is). Nekem pl. az kéne, hogy normális, a támadásokat előrevivő passzai legyenek, nem pedig azok az alibi passzok.