Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ejh,ezt se én mondtamvisca el barca írta:lio! és ahogy látom te annyira nem elleneznéd ezt a palit.lionelmessi19 írta:Hát komám, akkor ez nem fog téged érdekelni bizonyára soha.
Óriási pletyka, csak eljátszadoztunk a gondolattal. ...
pedig emlékezz vissza szegeny gudjohnsent hogy osztottad mert darabos, lassu meg nem technikás! (raadasul azért ő már csak szerepelt egy pár száz meccsen, szoval rutin van dögivel <---> zigic)
lio! és ahogy látom te annyira nem elleneznéd ezt a palit.lionelmessi19 írta:Hát komám, akkor ez nem fog téged érdekelni bizonyára soha.
Óriási pletyka, csak eljátszadoztunk a gondolattal. ...
Lehet, de mindenesetre nehezebb, mint Albelda megszerzése. És sztem a vezetőségnek is az a kézenfekvő, és talán az olcsóbb is...Game90 írta:Monacótól azért nem lenne nehéz elhozni őtlionelmessi19 írta:Toure szintén nem könnyű fogás sztem.
Monacótól azért nem lenne nehéz elhozni őtlionelmessi19 írta:Toure szintén nem könnyű fogás sztem.
Nem biztos hogy elférne.Enrique írta: Az még hagyján, hogy erős, meg magas, meg a padon elférne,
Akárhányszor gondolok bele, merengek el, vizsgálom meg a lehetőséget, hogy Zsigics idejön, kiráz a hideg...lionelmessi19 írta:Érdekesen álltok hozzá...
Nem mondom, bőven vannak jobb játékosok, de vegyétek figyelembe, hogy egyrészt padra kell csatárt igazolnunk, másrészt meg kell végre egy két "jómunkásember" játékos is.
És így máris képbe jöhet Zigic is, nem mondom h ő a legjobb alternatíva, de h rossz vicc, azért sztem ennyire nem kell dramatizálni
Chivu szvzs ugysem jön, de Militonak örülnék én is. Albelda sem lenne rosz, de én Appiahnak vagy Tourénak jobban örülnék.lionelmessi19 írta:--------------------------Valdes---------------------------
---Zambrotta----D.Milito/Chivu----Puyol----Abidal----
-------------------------Albelda---------------------------
---------Xavi/Iniesta------------Deco--------------------
---Messi-------------------------------------Dinho-------
--------------------------Samu----------------------------
Nálam ez az álom.
Ez három igazolást jelentene a kezdőbe, és egy csatárt a padra.
És cserék: Jorquera, Oleguer, Saviola, Dos Santos, újcserecsatár, Sylvinho, egy a három tkp-ből, Marquez, Thuram, esetleg még valaki, igazából szivesen látnék egy tkp-t a B-ből
Ez így 20-21 fős keret volna. És szerintem bőven versenyképes minden fronton.
Mecsoda gondolatolvasó vagy !Game90 írta:Ez gondolom G. akart lenni.lionelmessi19 írta:Zambrotta----D.Milito/Chivu----Puyol----Abidal
Öööö,én azért Oleguert nem raknám a cserék közé,mert maga egy "pokolgép" mint tudjuk.De a keret jó..lionelmessi19 írta:--------------------------Valdes---------------------------
---Zambrotta----D.Milito/Chivu----Puyol----Abidal----
-------------------------Albelda---------------------------
---------Xavi/Iniesta------------Deco--------------------
---Messi-------------------------------------Dinho-------
--------------------------Samu----------------------------
Nálam ez az álom.
Ez három igazolást jelentene a kezdőbe, és egy csatárt a padra.
És cserék: Jorquera, Oleguer, Saviola, Dos Santos, újcserecsatár, Sylvinho, egy a három tkp-ből, Marquez, Thuram, esetleg még valaki, igazából szivesen látnék egy tkp-t a B-ből
Ez így 20-21 fős keret volna. És szerintem bőven versenyképes minden fronton.
Ez gondolom G. akart lenni.lionelmessi19 írta:Zambrotta----D.Milito/Chivu----Puyol----Abidal
Érdekesen álltok hozzá...visca el barca írta:Enrique írta:Ez a Zigic dolog merem remélni, hogy valami rossz vicc...![]()
még a vicc topickba se illene bele...
nemtom' h merulhet fel egyaltal ilyen jatekos neve a barcánál...
Simán...Ilyen Ezquerrokat oda-vissza veri.Zsolti írta:Cserének sztem simán jó lenne!
hu jah. ez elég jo. kicsit hardcore lenne ilyen kezdo 11barca0417 írta: én ennek jobban örülnék
---------------------------------Valdes----------------------------
Zambi------------Puyol-----------------------Chivu------------Abidal
---------------------------------Albelda------------------------------
------------------Xavi-------------------------Deco-----------------
-----Messi-------------------------------------------------Ronnie
----------------------------------Eto'o-----------------------------
Enrique írta:Ez a Zigic dolog merem remélni, hogy valami rossz vicc...![]()