Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem sem volt rossz! Ha már vmiért Zambi nem játszhat,akkor egyértelmű,hogy Őt akarom látni a pályán,mintsem,h Olit....!lionelmessi19 írta:Nehogymár.
Nem is írtatok róla semmit???
Egészen jól játszott, jól helyettesítette Zambrottát!
Nálam ő az egyetlen szélső védő (Zombi mellett), aki maradna jövőre...
Én ezt így nem jelenteném kiRivaldo11 írta:Belletti talán csak uzsonnázás közben nem sérült még meg...pech. Sajnálom, mert ha jobboldalon kezd, akkor Zambrotta mehet a balra, és ez a szélsővédőpáros lenne a legerősebb.
Hát, sztem Zambi mellett még ő az akire lehetne számítaniEnrique írta:Egyrészt sajnálom, hogy megsérült, mert ismét bekerül (visszakerül) a preSAS barátunk a pixisbe, (úgy látszik mindig van valami, ami miatt neki ott kell lennie bevetésre készen), másrészt viszont nem sajnálnám annyira, mert ő is iszonyat gyenge. Vagyis ugyanolyan hulladék, mint a többiek. (mínusz - természetesen - GianLuki)
bigChris írta:Mallorca ellen megsérült, legalább 1 hónapig nem játszhat.
Idén már a negyedik sérülése, amint felépül szinte egyből történik vele valami.
A jövőbeli szigorral kapcsolatban szólalt meg. A paradox az egészben az, hogy ő is a média képviselőinek nyilatkozik, ahelyrett, hogy az öltözőn belül intézné el...Belletti írta:"Eusebio has never said of this to us," the former Villarreal defender said. Not even when we were just chatting. If he has something like this to say, then I think it is better that he says it in the changing room and not use the media as his way of putting a message across."
Hát ez sem annyira jó hír...Belletti írta:"He looks unhappy," Belletti stated. "Ronnie is usually always smiling and now he really does appear serious."
Mária már megint okoskodik...Belletti írta:"How does Guti know whether we are nervous or not? It really does not matter to me what people in Madrid say. We are first in the league and they should be worried because they are the ones that are below us.