Most elég durva leszek és valószínűleg nem sokan lesznek velem egy állásponton de amit a Villareal ellen csináltak az valami gyötrelem volt!Néha már 1-2 magyar ligában is jobb játékot lehet látni mint amilyet most a Barca mutatott!!Az itt a probléma,hogy az ég világon senkit nem tudnék kiemelni,mindenki 1 osztályzatot érdemelne.Az,hogy Ronaldinho rugdossa szépen a labdát az tök szép és tök jó csak annyira nem megyünk vele semmire,hogy nagyon!Rettenet idegesítő volt,hogy a második félidőben eltűntek még azok a játékosok is akik az első félidőben még valamelyest éltek.Pl:Messi.Itt valamit nagyon változtatni kell de nagyon goyrsan és én speciel azt sem értem h a Király kupában miért játszanak sokkal jobban mint a bajnokságban!!??A Villareal megérdemelten nyert és ez nagyon szomorú és ilyenkor nem érzem az esélyt a bajnokság megnyerésére.Ez az elmúlt néhány hét valamelyest csalódás volt nekem a kedvenc csapatomban ,és most telt be a pohár amikor már hangot is adok annak,hogy ennél rosszabb már nem lehet!
Csak így NE tovább Barcelona!!