Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
naja meg luis enrique meg kluivert is ott van mégozsimiki írta:VictorValdes19 írta:ezt minden féleképen nézzétek meg majd leestem a székről ugy röhögtem mikor megláttam http://www.youtube.com/watch?v=x-OAIfBB ... ed&search=![]()
Ez se mostani,még Davids is ott van
VictorValdes19 írta:ezt minden féleképen nézzétek meg majd leestem a székről ugy röhögtem mikor megláttam http://www.youtube.com/watch?v=x-OAIfBB ... ed&search=
Sztem inkább legyen hasznos játékos, nem muszáj mindig a gólra törekedni! Na jó, muszáj, csak legyen igazi csapatjátékos!Kira írta:Egyetértek, de nem kell villognia, bőven elég, ha minden meccsen rúg egy gólt! A villogásra ott van Messi vagy Dinho!:)ozsimiki írta:Eto'o azért nem villog annyira,de rosszúl nem játszik,de kiemelkedően sem,szntem!
Egyetértek, de nem kell villognia, bőven elég, ha minden meccsen rúg egy gólt! A villogásra ott van Messi vagy Dinho!:)ozsimiki írta:Eto'o azért nem villog annyira,de rosszúl nem játszik,de kiemelkedően sem,szntem!
Sztem még Iniestát bőven oda lehet sorolni. De egyébként kb. ennyi.LG írta:Azért ők sem játxanak mindig jol, de télleg mostanában ők a csapat legjobbjai.VictorValdes19 írta:az elmult meccsek alapján Xavi-V.Valdes-Puyol-Messi-Eto'o talán a legjobbak akik tényleg minden meccsen nagyot játszanak és még Roni is milyen napot fog ki meg gát zambi,ini,deco szóval...
Azért ők sem játxanak mindig jol, de télleg mostanában ők a csapat legjobbjai.VictorValdes19 írta:az elmult meccsek alapján Xavi-V.Valdes-Puyol-Messi-Eto'o talán a legjobbak akik tényleg minden meccsen nagyot játszanak és még Roni is milyen napot fog ki meg gát zambi,ini,deco szóval...
Sajnos nincsZozzy 5 írta:Mit mondjad, gyönyörű...Pillanatok melyeket sosem felejtünk.Los Banditos írta:A Barça érzelmekkel
Mit mondjad, gyönyörű...Pillanatok melyeket sosem felejtünk.Los Banditos írta:A Barça érzelmekkel
Los! Nincs még ilyen stílusú videód, csak mondjuk a tavalyi BL menetelésről és/vagy döntőről?Los Banditos írta:A Barça érzelmekkel
Nem sírunk na, csak olyan meghatórytuu írta:Hova fajulhat egy beszélgetés egy FC Barcelona 06/07 topicban.... mindenki sír, jajj ne már, inkább örüljetek meg szurkoljatok, mindjárt meccs!!!