FC Barcelona 08/09
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
En komolyan nem ertem miert nem lehet 2 hetet raaldozni a nyarbol a felkeszulesre...tavaly is szaros 6 nap volt felkeszulni...igy nem lehet..kellet volna az a ket het...mind ket evvel ezelott ahogy volt... 

Tiziano Crudeli fan 

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
naja meg luis enrique meg kluivert is ott van mégozsimiki írta:VictorValdes19 írta:ezt minden féleképen nézzétek meg majd leestem a székről ugy röhögtem mikor megláttam http://www.youtube.com/watch?v=x-OAIfBB ... ed&search=![]()
Ez se mostani,még Davids is ott van

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
- ozsimiki
- Adminisztrátor
VictorValdes19 írta:ezt minden féleképen nézzétek meg majd leestem a székről ugy röhögtem mikor megláttam http://www.youtube.com/watch?v=x-OAIfBB ... ed&search=

Ez se mostani,még Davids is ott van

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- VictorValdes19
ezt minden féleképen nézzétek meg majd leestem a székről ugy röhögtem mikor megláttam http://www.youtube.com/watch?v=x-OAIfBB ... ed&search=
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- VictorValdes19
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
-
- aka Game90
Ez az egyiptomi utazás sem jön a legjobban. Odautazás, meccs, hazautazás és vasárnap meccs a Levante ellen 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Rita
- Jugador del Barça
Most elég durva leszek és valószínűleg nem sokan lesznek velem egy állásponton de amit a Villareal ellen csináltak az valami gyötrelem volt!Néha már 1-2 magyar ligában is jobb játékot lehet látni mint amilyet most a Barca mutatott!!Az itt a probléma,hogy az ég világon senkit nem tudnék kiemelni,mindenki 1 osztályzatot érdemelne.Az,hogy Ronaldinho rugdossa szépen a labdát az tök szép és tök jó csak annyira nem megyünk vele semmire,hogy nagyon!Rettenet idegesítő volt,hogy a második félidőben eltűntek még azok a játékosok is akik az első félidőben még valamelyest éltek.Pl:Messi.Itt valamit nagyon változtatni kell de nagyon goyrsan és én speciel azt sem értem h a Király kupában miért játszanak sokkal jobban mint a bajnokságban!!??A Villareal megérdemelten nyert és ez nagyon szomorú és ilyenkor nem érzem az esélyt a bajnokság megnyerésére.Ez az elmúlt néhány hét valamelyest csalódás volt nekem a kedvenc csapatomban ,és most telt be a pohár amikor már hangot is adok annak,hogy ennél rosszabb már nem lehet!
Csak így NE tovább Barcelona!!

Csak így NE tovább Barcelona!!

- rytuu
- Jugador del Barça
Sztem inkább legyen hasznos játékos, nem muszáj mindig a gólra törekedni! Na jó, muszáj, csak legyen igazi csapatjátékos!Kira írta:Egyetértek, de nem kell villognia, bőven elég, ha minden meccsen rúg egy gólt! A villogásra ott van Messi vagy Dinho!:)ozsimiki írta:Eto'o azért nem villog annyira,de rosszúl nem játszik,de kiemelkedően sem,szntem!
Egyetértek, de nem kell villognia, bőven elég, ha minden meccsen rúg egy gólt! A villogásra ott van Messi vagy Dinho!:)ozsimiki írta:Eto'o azért nem villog annyira,de rosszúl nem játszik,de kiemelkedően sem,szntem!
*Tot el camp,es un clam-som la gent blaugrana! VISCA EL BARCA!!!*
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Eto'o azért nem villog annyira,de rosszúl nem játszik,de kiemelkedően sem,szntem!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Sztem még Iniestát bőven oda lehet sorolni. De egyébként kb. ennyi.LG írta:Azért ők sem játxanak mindig jol, de télleg mostanában ők a csapat legjobbjai.VictorValdes19 írta:az elmult meccsek alapján Xavi-V.Valdes-Puyol-Messi-Eto'o talán a legjobbak akik tényleg minden meccsen nagyot játszanak és még Roni is milyen napot fog ki meg gát zambi,ini,deco szóval...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Azért ők sem játxanak mindig jol, de télleg mostanában ők a csapat legjobbjai.VictorValdes19 írta:az elmult meccsek alapján Xavi-V.Valdes-Puyol-Messi-Eto'o talán a legjobbak akik tényleg minden meccsen nagyot játszanak és még Roni is milyen napot fog ki meg gát zambi,ini,deco szóval...
- VictorValdes19
az elmult meccsek alapján Xavi-V.Valdes-Puyol-Messi-Eto'o talán a legjobbak akik tényleg minden meccsen nagyot játszanak és még Roni is milyen napot fog ki meg gát zambi,ini,deco szóval... 

PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
Internetes meccsnézés topic....
+ sztem a színt hanyagold, mert ez "admin szín"

+ sztem a színt hanyagold, mert ez "admin szín"
- Rita
- Jugador del Barça
Ne haragudjatok de nincs egy olyan internetes oldal ahol élőben lehet nézni a Barca meccseket??
Mármint h nem csak azokat hanem mondjuk az egész tv csatornát és azon a barca meccset is:P Vagy valami ilyesmi..
Vagy ilyet még nem találtak föl??
No szín
C.

Mármint h nem csak azokat hanem mondjuk az egész tv csatornát és azon a barca meccset is:P Vagy valami ilyesmi..
Vagy ilyet még nem találtak föl??

No szín

C.
-
Sajnos nincsZozzy 5 írta:Mit mondjad, gyönyörű...Pillanatok melyeket sosem felejtünk.Los Banditos írta:A Barça érzelmekkel

De ha az emlékezetem nem csal akkor valaki csinált a BL-hadjáratról egy videót csak kikéne keresni a Barça vidik topikban.
in to exile
-
- Llegenda del Barça
Mit mondjad, gyönyörű...Pillanatok melyeket sosem felejtünk.Los Banditos írta:A Barça érzelmekkel
Los! Nincs még ilyen stílusú videód, csak mondjuk a tavalyi BL menetelésről és/vagy döntőről?Los Banditos írta:A Barça érzelmekkel
- -Deco-
- Jugador del Barça
Nem sírunk na, csak olyan meghatórytuu írta:Hova fajulhat egy beszélgetés egy FC Barcelona 06/07 topicban.... mindenki sír, jajj ne már, inkább örüljetek meg szurkoljatok, mindjárt meccs!!!

A meccset meg várjuk, csak nehéz kivárni mert ilyenkor lassan telik az idő...