Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztem inkább csak rohatd jó pénzügyi szakemberekkel vette körbe magát, akik ilyen jól tudták stabilizálni a klub anyagi helyzetét.lionelmessi19 írta: Tényleg? Nem is tudtam....![]()
Akkor "jó pénzügyi-gazdasági érzékkel megáldott" ember. Megfelel?
Láttuk, h ő és csapata mennyire értik a dolgukat, ha gazdasági kérdésről van szó...
Hát, Eboue szerintem azért jobb mert védekezésben sokkal jobban ottvan sztem mint Alves. És támadásban sem marad el tőle. Számokkal:Game90 írta:Alves sztem valamivel jobb játékos. De én Eboué-t jobban kedvelem (mégiscsak ArsenalosZozzy 5 írta:Szerintem Eboue jobb lenne mint Alves.). Sztem őt könyebben meglehetne szerezni, mint Alvest. Én is azt mondom, ha leteszünk x összeget, akkor meglehet szerezni. Van még valaki akit az Arsenalból szivesen látnék: Denilson
Alves sztem valamivel jobb játékos. De én Eboué-t jobban kedvelem (mégiscsak ArsenalosZozzy 5 írta:Szerintem Eboue jobb lenne mint Alves.
Tényleg? Nem is tudtam....grecki írta:Laporta ügyvéd...lionelmessi19 írta:Laport a nagy pénzügyi szakember....
Elkezdhetne alkudni Alves árából...
Én már kb 1 hónapja felvetettem az ő nevétVito írta:vagy, ha én nem, akkor még Eboué kerülhetne képbe.
Már hogyne lenne. A vkp posztja az egyik legfontosabb poszt. Csakhogy mi egy támadó szellemű csapat vagyunk igazi széljáték nélkül. A betömörülő védelem ellen pedig az átlövések mellett a védelem mögé kerülés a legnagyobb fegyver. Sajnos ebben az utóbbi időben elég gyengék vagyunk, éppen ezért talán ebből a szempontból ez fajsúlyosabb kérdés.lionelmessi19 írta:Szerintem ebben nincs kockázat. Talán biztosan ki is lehet jelenteni.
3 olyan középpályásunk van, h bármelyiket is vétek lenne kihagyni. Uez van a csatárokkal. Vkp nem mindig kell.
Szerintem ebben nincs kockázat. Talán biztosan ki is lehet jelenteni.grecki írta:Megkockáztatom, egy remek (nem átlagos) szélsővédő (Alves) fontosabb lenne, mint egy vkp.
Na ez az. Ha meg költekezünkVito írta:jópénzért miért ne?
kicsi pénzért meg nem kapsz jó játékost.
jópénzért miért ne?barca99 írta:Ebouét-t elengedné az Arsenál? Sztem nem...
És mennyi lenne a kivásárlási árad?Vito írta:jómagam.
vagy, ha én nem, akkor még Eboué kerülhetne képbe.
Így van, jobban járnánk egy jó jobb oldali védővelVito írta:pontosan.
Zambi sokkal jobb a baloldalon ().
miért kellene megkockáztatni, hogy a jobb oldalra tegyék és vegyenek egy balvédőt, amikor oda van már egy klasszisunk.
barca99 írta:Messivel is biztosan jól összehaverkodnának...![]()
![]()
Amúgy nem lenne rossz, de nálam csak a sokadik lehetőség.
MOndjuk ilyen esetben nem csoda ha nem hallottál rólaZozzy 5 írta: mármint Horno, habár nem tok most róla sok mindent, anynit tok hogy meghalt vmikor egy sérülésben. Azóta semmit nem hallottam róla...