Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Hírhozó-cikkíró
Igaz Xavi nagyszerűen játszott kissé támadóbb szerepkörben, én mégis azt gondolom, hogy nem Iniestának kellene betölteni Márquez/Edmilson/Motta helyét. Iniesta szerintem az előretörésekben eredményesebb, Xavi pedig a vkp posztjáról is irányíthatna... Régebben amúgy is inkább defenzívebb középpályás volt.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
--------------------------Valdés-------------------------
------------------Puyol-----------Thuram---------------
-----Zambrotta----------------------------Sylvinho----
------------------------Iniesta----------------------------
------Xavi------------------------------------Deco--------
------Messi---------------Eto'o-------Ronaldinho-------
------------------Puyol-----------Thuram---------------
-----Zambrotta----------------------------Sylvinho----
------------------------Iniesta----------------------------
------Xavi------------------------------------Deco--------
------Messi---------------Eto'o-------Ronaldinho-------
in to exile
-
- aka Game90
Sztem eldőlt, hogy igazi védekező kp nélkül fogunk felállni
Azt viszont nem értem, hogy minek kell 7 csatár 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- aka Game90
Oleguer már rég kapott szerepet kezdőként, sztem Rijkaard valamikor beállítja majd a kezdő 11-be 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- Subinho
- Director del Fútbol
nagy hülyeség ez a kezdő!!!lionelmessi19 írta:Csatárhullás van Pellegriniéknél... lehet, h nem is lesz olyan nehéz...
Kezdőcsapatom Vasárnapra:
Valdes
Oleguer, Puyol, Thuram, Zambrotta
Deco, Iniesta, Xavi
Messi, Samu, Dinho
1., oleguer maradjon inkább a padon... vagy még ott sem!!!
2., vkp. nélkül felállni öngyilkosság!!! ez nem a getafe elleni kupa meccs első mérkőzése!!! itt 3 pont kell és nem lesz másik lehetőség!!! fel kell áldozni valaki a hármasból!
3., elől remélem így lesz és nem gyula kezd!!!
- Subinho
- Director del Fútbol
azt én is nagyon remélem!!!!!!!! OLEGUER A PÁLYA KÖZELÉBE SEM!!!!!!!
jó lenne, ha a gyengécske gio helyett sylvinho kapna lehetőséget és összeállhatna végre az álltalam oly régóta várt: sylvinho-puyol-thuram-zambrotta négyes
jó lenne, ha a gyengécske gio helyett sylvinho kapna lehetőséget és összeállhatna végre az álltalam oly régóta várt: sylvinho-puyol-thuram-zambrotta négyes

- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
remélem nem akar ilyen védelmet Rijkaard : Valdés, Oleguer, Thuram, Puyol, Gio
Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem bánom, hogy nem játszik M.Fernandez. Elképesztően tehetséges a srác. Még 1-2 év, és ha így fejlődik, igazi sztár lehet. Holnap azonban remélem behúzzuk a három pontot, és ezzel nagy lépést tehetnénk előre. Szerintem egy győzelemmel már félig miénk a bajnoki cím. Nem mondom, hogy könnyű lesz, de képes rá a csapat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
Én most úgy érzem, hogy beindulhat a henger. Ha tudunk úgy játszani mint szerdán akkor nem lesz gond. Márpedig elvárható lenne, hogy zsinórban tudjuk hozni így a meccseket, mégha nem is 5 gólt rugva. 

- Andris
- Adminisztrátor
Én meg 0-3at.Los Banditos írta:Tavaly is a Forlán-José Mári duó volt úgyhogy ez nem olyan nagy előny szerintem.
Én döntetlenre vagy vereségre tippelek.![]()
![]()

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Tavaly is a Forlán-José Mári duó volt úgyhogy ez nem olyan nagy előny szerintem.
Én döntetlenre vagy vereségre tippelek.
Én döntetlenre vagy vereségre tippelek.

in to exile
- Andris
- Adminisztrátor
Csatárhullás van Pellegriniéknél... lehet, h nem is lesz olyan nehéz...
Valdes
Deco, Iniesta, Xavi
Messi, Samu, Dinho
Valdes
Deco, Iniesta, Xavi
Messi, Samu, Dinho
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Vmi nem jó ezzel az egész csapattal.Meg sztem kicsit sok már 3 éve 4-3-3mal játszani.Mikor Savi bejött, h pörgött már a játék.vmit váltani kéne, csak a göndi nem fog. 

-
- Llegenda del Barça
Én nem tennék nagy különbséget egyik játékos között sem. Mindketten az egész szezont végigalibizik a pályán(1-2 meccstől eltekintve), de véleményem szerint mindkettenvannak olyan fontos láncszemei a csapatnak, hogy egyikőjükkel se szakítsunk nyáron és hogy a jövő szezont ultimátumként még odadajuk nekikSubinho írta:R10-ről és deco-ról csak annyit: mindketten nagyon fontos láncszemei a barcának, csak amíg deconak idén nem nagyon megy a játék úgy mint tavaly, addig roni megmutatta 1-2 meccsen, hogy ha akar igenis tud nagyon jól játszani, csak épp nem akar!!! kényelmesebb neki ácsorogni a pályán és ahogy megkapja a lasztit tovább passzolni, hagy fussanak a többiek! neki már ehhez nincs kedve... fusson, izzadjon, kifáradjon, felrúgják... inkább elvan ő a háttérben. meccsenként 1-2 megmozdulása, vagy szabija, amire azt mondják, ronaldinho varázsolt, csak épp a 90 percből a felét végig ácsorogja! sajnálom, hogy a ligában nincsenek olyan statisztikák, mint a BL-ben, hogy ki mennyit futott. a legtöbbet futó játékosok 10-12 km futnak meccsenként (pl. gattuso, c.ronaldo) sztem ronaldinho max. 6-7 km, de akkor már volt 1-2 hasznos elfutása...
-
- Hírhozó-cikkíró
1. R10 rúgott 17 gólt a bajnokságban, még ha kb 7-8-at tiziből és szabiból akkor is! Mellette kiosztott kb 10 gólpasszt minimum, és ugyanennyi gólt érő átadása is volt (gy.k. kihagyták a ziccert, pl Gyula)
2. Rijkaard rengetegszer berakta center pozícióba, ami, jól tudjuk, hogy nem a kedvence, ráadásul nem is mozog otthonosan benne, mert ott egyből kiveszik a játékból. A kapunak háttal állva nehezen tudja még a labdát átvenni is. Ahhoz a pozihoz teljesen más "utakat" kell befutnia, nem ahhoz van hozzászokva.
3. Fizikális problémái vannak, kiséé el van hízva, ami az ő hibája is, meg tudjátok kié...
4. Kicsit valóban motiválatlan és nem elég harcias. Ezt aláírom.
5. Állandó kritikák, pletykák és a csapat gyenge formája is csak rosszabb kedvre deríti, így már nem is élvezi annyira a focit, mint anno.
6. Gattuso>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>CR futás szempontjából, össze sem lehet hasonlítani...
Ez karrierjének első és egyben talán legnagyobb gödre, amiből kutya kötelessége kilábalni, ha olyan nagy nevek mellett akar szerepelni az utókor elbeszéléseiben, mint Maradona, Pelé & Co.
Ha mindez nem sikerül neki, akkor bizony egy hatalmas tehetség veszik kárba...

2. Rijkaard rengetegszer berakta center pozícióba, ami, jól tudjuk, hogy nem a kedvence, ráadásul nem is mozog otthonosan benne, mert ott egyből kiveszik a játékból. A kapunak háttal állva nehezen tudja még a labdát átvenni is. Ahhoz a pozihoz teljesen más "utakat" kell befutnia, nem ahhoz van hozzászokva.
3. Fizikális problémái vannak, kiséé el van hízva, ami az ő hibája is, meg tudjátok kié...
4. Kicsit valóban motiválatlan és nem elég harcias. Ezt aláírom.
5. Állandó kritikák, pletykák és a csapat gyenge formája is csak rosszabb kedvre deríti, így már nem is élvezi annyira a focit, mint anno.
6. Gattuso>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>CR futás szempontjából, össze sem lehet hasonlítani...

Ez karrierjének első és egyben talán legnagyobb gödre, amiből kutya kötelessége kilábalni, ha olyan nagy nevek mellett akar szerepelni az utókor elbeszéléseiben, mint Maradona, Pelé & Co.
Ha mindez nem sikerül neki, akkor bizony egy hatalmas tehetség veszik kárba...
- Subinho
- Director del Fútbol
R10-ről és deco-ról csak annyit: mindketten nagyon fontos láncszemei a barcának, csak amíg deconak idén nem nagyon megy a játék úgy mint tavaly, addig roni megmutatta 1-2 meccsen, hogy ha akar igenis tud nagyon jól játszani, csak épp nem akar!!! kényelmesebb neki ácsorogni a pályán és ahogy megkapja a lasztit tovább passzolni, hagy fussanak a többiek! neki már ehhez nincs kedve... fusson, izzadjon, kifáradjon, felrúgják... inkább elvan ő a háttérben. meccsenként 1-2 megmozdulása, vagy szabija, amire azt mondják, ronaldinho varázsolt, csak épp a 90 percből a felét végig ácsorogja! sajnálom, hogy a ligában nincsenek olyan statisztikák, mint a BL-ben, hogy ki mennyit futott. a legtöbbet futó játékosok 10-12 km futnak meccsenként (pl. gattuso, c.ronaldo) sztem ronaldinho max. 6-7 km, de akkor már volt 1-2 hasznos elfutása...
- don gamper
- Capitá del Barça
senkit nem szeretnék megbántani de sztem Deco egy dupla 0 idén!nem'tom megfigyelte-é vki ha ő nem játszik Iniesta viszont igen akkor minőségbeli a különbség a játékban Andres javára.Ha egyszerre vannak a pályán Iniesta jobbára védekezésre kényszerül és nem tudja ugy szinezni a játékot.Idén sztem ő az egyik legjobb.(na meg presas
)

- Andris
- Adminisztrátor
Sztem ez is a túlzás kategóriába tartozik.varga tamás írta: Kvalitásait, játéktudását, zsenialitását nem vitatom, de ebből az idén semmit sem láttunk a Barcában.
Chelsea ellen nagy gólt lőtt, és még milyen fontosat. Werder ellen nagyon fontos gólpasszt adott Messinek. És rengeteg szép és hasznos megmozdulása volt még, más kérdés, h a tavalyitól ez elmarad.
De tavaly emberfelettit nyújtott ő is... Ki az aki idén nem marad el a tavalyi teljesítményétől erősen? Puyol is elmarad, de még ő a legkevésbé.
Persze Valdes jobb, szintekkel.
Esetleg Iniesta.
De más nagyon nincsen...

- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
Hát, nem tudok pontos adatokat mondani, de a góljaiból vagy 4-5 biztos h szabadrugás. Szval ha csak a góljait nézzük a szabadrugásokon kívül akkor 11-12. A szabadokat néha más is elválalhatná, pl Xavi...Hát, és azért annyni meccsel a háta mögött lehet hogy Savi is rugott volna legalább 10 gólt
Jó, persze, ezek most csak a gólok, tudom h ott voltak a zseniális passzai is néha de mint már írtam ezek legtöbbsége arra az 1-2 jó meccsére korlátozódott.
Nem nem is facsarnám ezt tovább, mert már sztem is túlságosan úgy látszik mintha Dinho ellen lennék. Remélem nem gondoljátok ezt, teljes mértékben kiállok Ronnie mellett, csupán arról van szó, hogy ebben az évben nem sokkal nagyobb durranás ő sem mint Deco.

Jó, persze, ezek most csak a gólok, tudom h ott voltak a zseniális passzai is néha de mint már írtam ezek legtöbbsége arra az 1-2 jó meccsére korlátozódott.
Nem nem is facsarnám ezt tovább, mert már sztem is túlságosan úgy látszik mintha Dinho ellen lennék. Remélem nem gondoljátok ezt, teljes mértékben kiállok Ronnie mellett, csupán arról van szó, hogy ebben az évben nem sokkal nagyobb durranás ő sem mint Deco.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
BUÉKvarga tamás írta:Zozzy már ne is haragudj, de nagyon elképesztő az, amit leírtál Ronaldinhóval kapcsolatban. R10 igenis a csapat legjobb játékosa 2003-as idejövetele óta, és amit tett a klubért az felbecsülhetetlen. Dinho és Deco nem ugyanaz a kategória. A múltkor olvastam egy cikket - a honlapon is megjelent -, hogy R10-nek 22 pontot köszönhetünk. Csendben megkérdezném: Deconak mennyit? Ne bajlódj a válasszal, megmondom: a Levante elleni egyet. Ezek után a két játékost egy kalap alá venni - dőreség és ostobaság. Azt én is elismerem, hogy R10 nem villog úgy, mint tavaly vagy tavalyelőtt, de még így is sokkal többet tett a csapat idei teljesítményéért, mint a portugál. Ezt elvitatni nem lehet.
Saviola - akit becsülök, szeretek, és remélem maradni fog - azért 17 gólt nem biztos, hogy rúgott volna. De ha mégis, azért R10 és Saviola nem ugyanazon a poszton játszik. Saviola befejező csatár, R10 jó esetben is támadó középpályás, akinek nem elsődleges feladata a góllövés.

Zozzy! Tényleg badarság,hogy Saviolával is itt lennénk,ha Ő játszik,nem pedig Ronnie! Ennek a rossz formában lévő Ronnienak is csak köszönhetünk sok mindent! Tegnap is hiányzott a pályáról,még ha nem is a legjobb formájában nyomja...!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.