2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
7. - magyarsasi1 írta:Jó kis 10 nap elé nézünk............
Május 1. 20:45 Liverpool - Chelsea
2. 20:45 Milan - Manchester United
5. 20:00 Real Sociedad - Barca
6. 17:00 Arsenal - Chelsea 21:00 Real Madrid - Sevilla
9. 21:00 Chelsea - Manchester United
10. 21:00 Getafe - Barca
május 9. 18:00magyar kupa döntősasi1 írta:Jó kis 10 nap elé nézünk............
Május 1. 20:45 Liverpool - Chelsea
2. 20:45 Milan - Manchester United
5. 20:00 Real Sociedad - Barca
6. 17:00 Arsenal - Chelsea 21:00 Real Madrid - Sevilla
9. 21:00 Chelsea - Manchester United
10. 21:00 Getafe - Barca
Ma 20.15-kor a sport2-n lesz, hogy mi lesz benne nem tudom.Bodi írta:Az új Arany Pillanatok mikor szokott lenni a Sport1-en?
Mindenesetre én küldtem egy mail-tBodi írta:Nekem mindenáron kell Sport1-es minőségben az a meccs!![]()
Mindenki bombázza őket,általában ezzel nem érünk semmit,de sztem most nem reménytelen.
Akkor küldj egyet, én is küldökBodi írta:Sztem megéri küldeni egy-két emailt a Sport1-nek az ismétlés érdekében,ez nem túl nagy kérdés,szóval sztem leadnák még egyszer,ha többen is írnánk.
Sport tv műsorában (1 héten belül) nincsen ismétlés. SportKlub meg vagy leadja vagy nem. Mostanában nem adják le, csak öf, aztán meg vmi régi meccs.ozsimiki írta:Aranypillanatokban is benne lesz,+SportKlubbon is le fogják adni a BARCA Tvben! Ez tuti! De szntem még Sporttévén is!
Nem, mert egyrészt meg akarom őrizni HD minőségben, és hát attól jó messze van a youtube, másrészt meg meg szeretném nézni egészben az első fél órát, amiről hála a jó sport tv-nek, lemaradtam.Game90 írta:A Depor - Sevilla után kb 5 percig ismételték a gólt + még Maradonáé is benne volt. Nem lenne egyszerűbb, ha youtube-ról leszednéd a gólt?
Sorryy,mindig keverem a kettőtSlither írta:Milyen heti helyzet?ozsimiki írta:Most megy a Heti helyzet a sport1en! Érdemes nézni! Tornyi,Mészöly van többek között,természetesen ebről van szó....Zuhanyhíradó a neve a műsornak!
Milyen heti helyzet?ozsimiki írta:Most megy a Heti helyzet a sport1en! Érdemes nézni! Tornyi,Mészöly van többek között,természetesen ebről van szó....
jo jó,csak tod Barcás honlapon Chelsea meccset megkérdezni egy kicsit félős,sztem:Dde köszi Evilgrimlionelmessi19 írta:Evilgrim már segített, de tudj róla, h PONT ITT A HELYE !Etooka írta:bocs tom hogy nem ide tartozna,de a Valencia meccset hol lehet megnézni a neten??és kell hozzá vmi progi vagy simán csak nézni kell??lécci válaszoljatok még az este előtt!kösz