Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztem inkább jobb legyenlionelmessi19 írta:Bizony, ha már megerősítjük a védelmet, akkor ne csak egy emberrel. Kell szélső (lehetőleg bal)
Bizony, ha már megerősítjük a védelmet, akkor ne csak egy emberrel. Kell szélső (lehetőleg bal) , egy középső védő, és egy vkp is!LG írta:Sztem kell középső és szélső védő is. Mert középre is kell Puyol mellé vki, mert Márquez megbizhatatlan, Thuram meg már nem mai gyerek, és elég lassu, ugyhogy nem ártana 1 középső védő, és Chivu jo is lenne.
Gondolom ők is a goal.comról veszik...VIII.Henrik írta:A katalán klub hivatalosan is megkörnyékezte a Roma hátvédjét, hogy megkísérelje leigazolni a román válogatott játékost.
A Barcelona már hosszú ideje figyelemmel követi Chivut és annak ellenére ő az első számú célpont, hogy erre a posztra több más játékost is szóba hoztak már a Barcelonával. Txiki Begristain a Barcelona képviseletében találkozott a Roma képviselőivel, hogy hivatalossá tegyék az érdeklődést. A katalánok szeretnék minél hamarabb megszerezni a játékost, mert a Real Madrid is versenyben van a védőért és állítólag már tárgyaltak is a játékos menedzserével. Victor Becalival. Chivu római szerződése jövő nyáron jár le és egyelőre nem hosszabbították meg azt.
forrás:www.asroma.hu
Kapcsolatban állnak Abidal managerévellionelmessi19 írta:Azt tudnám, h ezt honnan szedik?Zozzy 5 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=139420 - Kezdődőben az Abidal ügy.
Lehet, hogy a NSO még csak most reagálta le, hogy Abidal neve egyáltalán felmerült a Barcánál.lionelmessi19 írta:Azt tudnám, h ezt honnan szedik?Zozzy 5 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=139420 - Kezdődőben az Abidal ügy.
Egyetlen spanyol lapban sem írnak róla
Azt tudnám, h ezt honnan szedik?Zozzy 5 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=139420 - Kezdődőben az Abidal ügy.
Én attól függetlenül, hogy tényleg elég sokszor húzták a fejére a bohócsapkát és klasszisnak tartom. De közel sem ő a legjobb, főleg mióta a cselsziben nyomja.Rivaldo11 írta:Cole-ból túl sokszor csináltak nyilvánosan hülyét ahhoz, hogy klasszis védőnek tartsam...és nem azért, mert angol.
Az első kettőre több esély van sztem, mint Alvesre. Nálam is Eboué a favorit már egy ideje (nézzétek az Arsenal - Tottenham meccsetZozzy 5 írta:nálam Eboue a favorit. 2. helyen Miguel aztán 3. Alves.Persze az első kettőre nem sok esély van de ha végre kinyitnánk a pénztárcát akkor nem hiszem hogy lenne megszerezhetetlen játékos.
Nem tudom ki a number 1 azon a poszton, ja de Zambi, ha úgy játszik, mint a Juvéban anno. Szerencsére egyre nagyon sokat javult a teljesítménye, éás én biztos vagyok benne, hogy hamarosan úgy fog játszani, mint ott.Zozzy 5 írta:Régen én is Cole-t tartottam a legjobb bal oldali hátvédnek de mióta a elment a cselszibe azóta jóval visszaesett a teljesítménye. Persze még ma sem rosz de biztos h nem a legjobb.Atesz írta:Hát sztem egyáltalán nem jobb Lahm, mint Evra vagy Cole.
Tom, te sem azt írtad hogy ő a number 1
Régen én is Cole-t tartottam a legjobb bal oldali hátvédnek de mióta a elment a cselszibe azóta jóval visszaesett a teljesítménye. Persze még ma sem rosz de biztos h nem a legjobb.Atesz írta:Hát sztem egyáltalán nem jobb Lahm, mint Evra vagy Cole.
Én Lahm-ot a jobb oldalra gondoltam.lionelmessi19 írta:Én is, csak Zozzy felvetette a Lahm kérdést...Rivaldo11 írta: De én inkább jobbhátvédben gondolkodnék. Alves vagy Eboue. A bal oldalt Zambrotta tökéletesen megoldja.
jobb bekkre van szükségünk! Tul nagy dolgot szalasztanánk el, ha Zambit hagynánk a jobb oldalon elkallódni...
Én is, csak Zozzy felvetette a Lahm kérdést...Rivaldo11 írta: De én inkább jobbhátvédben gondolkodnék. Alves vagy Eboue. A bal oldalt Zambrotta tökéletesen megoldja.
Lahm jobb szerintem, mint Evra vagy Cole. De én inkább jobbhátvédben gondolkodnék. Alves vagy Eboue. A bal oldalt Zambrotta tökéletesen megoldja.lionelmessi19 írta:Hát mondjuk én bal védőről lévén szó vagy Abidal-t, vagy Ashley Cole-t, vagy Evrát, vagy épp Zambrottát tartom ott a legjobbnak.LG írta:Én meg őt tartom azon a poxton a legjobbnak
Lahm szerintem nem ér oda hozzájuk, de hát ízlések és pofonok
Sztem goal.comAtesz írta:Hmmm, ezt hol ovlastad???grecki írta:"FC Barcelona have made an official approach to AS Roma for Cristian Chivu"![]()
Nem lenne rossz.![]()