Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor tökön is szúróm magamCharlie írta:Nem vesztette el még, várjunk ezzel. Milyen érdekes lenne, ha a Bl-ben MU-Chelsea döntő lenne, és azt is, a kupát is, plusz a bajnokságot is behúznák a kékek. 3 helyen adnának pofont a MU-nak![]()
C.
Szntem meg nem! Ugyanis úgyanott vagyunk ha 1ponttal megyünk Chelsea előtt,mintha 3al! Ha kikapnánk krumpliföldön így is úgyis bukjuk,mivel jobb lenne egymáselleniük akkorSaviola írta:Ennyi.A Manchester itt bukta be a bajnokságot.
Ezt már láttamgrecki írta:(Mint Lakatos "Shaba" Csaba)
első pár másodpercet ajánlom figyelmedbe...
http://youtube.com/watch?v=hmOK9ae5pQM![]()
Game90 írta: Fabiano: jó játékos, de valaki megtaníthatná őt boxolni
Gondolom, ha jó formában lett volna, akkor többször lehetett volna kezdő. A Ligakupában meg az FA-Kupában sokszor kapott lehetőséget, lőtt egy pár gólt is. De engem nem nagyon győzött meg. Sztem nem is lehet Wenger kedvence.grecki írta:Mondjuk nem soxor volt kezdő...
Baptista ebben az évben nagyon gyengeLos Banditos írta:Baptista meg mit kihagyott...![]()
ha igaz persze a hír,szokott hülyeségeket irni az nso.Majd akkor elhiszem ha ott lesz jövöre is,de annyire nem érdekel a cselziKrojf írta:Komáim!
Azt írja az NSO, hogy a Chelsea elnöke bejelentette, miszerint
jövőre is José Mourinho a Chelsea edzője!
Találgatásoknak vége, mindenki higgadjon le!
Látott el Benneteket eme hírrel Krojf komátok.
Sajnos szntem sem lesz meg nekikGame90 írta:West Ham is nagyon kétszínű csapatArsenalt megveri idegenben, utána meg kapnak egy 3-ast a Sheffieldtől
ha nincs ez a vereség, akkor még lehetett volna esélyük. De így -5 ponttal és egy igen nehéz sorsolással már sztem lehetetlen