Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor azokra vagy nem emlékszek, vagy pedig nem láttam (de sztem inkább az első). Én is kedvelem Ronaldot, hiába játszott a Realban és most a Milanban.LG írta:Már nem elősször szerzett mellel golt. Amugy én szeretem Ronaldot, régen(Barcában, Interben) a kedvencem volt, de mostanában gyökér csapatokban játxik
Már nem elősször szerzett mellel golt. Amugy én szeretem Ronaldot, régen(Barcában, Interben) a kedvencem volt, de mostanában gyökér csapatokban játxikGame90 írta:Milan - Cagliari 2-1, 74. perc![]()
Ronaldo milyen szemtelen gólt szerzettMellel lőtt gólt, igaz a kapus elég nagyot bakizott.
Koman pedig nem lépett pályára a Samp-ban
Csak ne abban a csapatban játszanaLos Banditos írta:Én még megfontolnám hogy behívjam a válogatottba Dunga helyében.![]()
Koman meg nemtudom miért nem játszik...![]()
Off:rytuu írta:Hidd el, nekem nem tetszik! (túlpigmentált....)
Amúgy is nekem a hosszú hajú focisták jönnek be... de többre értékelem a focitudásukat, mint a kinézetüket... hja, ilyen vok..![]()
Az igen...Legközelebb már kérjen is meg vkit hogy törölje ki a $eggétRaziel írta:mért nem az?Zozzy 5 írta:CR-hez nagyképűségéhez csak annyit, hogy múltkor a Sztár Sport címlapján ő szerepelt meg egy tőle származó idézet melyben a következő szerepelt: "Túl jó vagyok". Innentől kezdve nincs miről beszélni.![]()
dehogynem,ez nem vita kérdése...
Meg talán azért,mert Te csaj vagyrytuu írta:Ha van mire vernie magát, akkor tegye meg! És neki van, ezt senki sem tagadhatja... Nekem mindenesetre szimpi a srác, még akkor is, ha nagyképű vagy ha nagyképűen viselkedik.. Nem tudom miért, de el tudom tőle fogadni, ha ilyen. Talán mert tényleg jó és minden meccsen képes vmit letenni az asztalra.
mért nem az?Zozzy 5 írta:CR-hez nagyképűségéhez csak annyit, hogy múltkor a Sztár Sport címlapján ő szerepelt meg egy tőle származó idézet melyben a következő szerepelt: "Túl jó vagyok". Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Hát nem tudom én kedvelem Figot, csak akkor utáltam, amikor ugye elszerződött a Madridba, de ez a játéktudásából semmit se von le.VictorValdes19 írta:egyetértek LG-vel c ronaldo és figo egy undoritó játékosok pfuuujLG írta:Nehogy még szegény c ronaldot sajnáld, meg rugdossák szegény. Sztem rokona lehet figonak, mert mindenki kretén, és hatalmas szinész.
Meg sokan irják, h ronaldinhonak azért nem m1, mert mekkapja a labdát aztán minnyá fölrugják...Hát nekem inkább ugy tünik, h nem igen van kedve futni, oxt inkább hentereg 1 sort... Ezért szimpi gyerek a Kaka. Ő nem igen szinészkedik, inkább azzal foglalkozik, h tovább tudja vinni a labdát. Összetenném 2 kezem, ha nálunk lenne, mert az 2 dolog miatt is jo:
Mert a kedvenc csapatomat erősiteni, meg nem abba a fostos milánba lenne.