Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
lionelmessi19 írta:Olyat nem fogunk egyhamar senkitől sem látni, a tavalyi szezon Ronaldinhoját utolérni nem nagyon lehet, Ronaldo sztem kevés ehhez. Akiből kinézek valami hasonlót, az egyenlőre csak Messi ma. Ronaldo már sztem csúcson pörög, ez a max, amit tud. Messiben még rengeteg lehetőség van sztem...Vito írta:és még annyi, hogy nálam az idei CR meg sem közelíti a csúcsformában lévő Ronnie szintjét.
cselezni tud, gyors, de biztos élnek az emlékezetedben a Chelsea, Milan, Madrid elleni gólok...
olyat CR-től még nem láttam.
Új edző kell, ez már nagyon is kezd világossá válni!Rivaldo11 írta:Grecki aláírásában szereplőkkel kiegyeznék, az első (új edző), és az utolsó (Thierry "flegmatenyérbemászó"anri) kivételével. Ha a többieket megszerezzük, fantasztikus csapatunk lesz jövőre.
Tessék öcsisajt...kattlionelmessi19 írta:Szerintem a sky sportson kívül sehol nem került képbe...grecki írta:Hoppá, Marcel Jansen is képbe került.
Amugy meg ha van esetlegesen valami alapja, akkor is nagyon nem örülnék. No nem mert ismerem az illetőt, hanem mert Bundes Liga. És ráadásul német az illető.
Előítélet... Mondj valami indokot azon kívül, hogy Németországban nyomjalionelmessi19 írta:Amugy meg ha van esetlegesen valami alapja, akkor is nagyon nem örülnék. No nem mert ismerem az illetőt, hanem mert Bundes Liga. És ráadásul német az illető.
Az biztos, h akkor azért nem gyenge védelmünk lenne. És ha biztos alapokon vagyunk, azért a mit támadóink a világ legjobbjai, együtt mindenképpen világverők.Rivaldo11 írta:Grecki aláírásában szereplőkkel kiegyeznék, az első (új edző), és az utolsó (Thierry "flegmatenyérbemászó"anri) kivételével. Ha a többieket megszerezzük, fantasztikus csapatunk lesz jövőre.
Valahogy én is így vagyokRivaldo11 írta:Grecki aláírásában szereplőkkel kiegyeznék, az első (új edző), és az utolsó (Thierry "flegmatenyérbemászó"anri) kivételével. Ha a többieket megszerezzük, fantasztikus csapatunk lesz jövőre.
Szerintem a sky sportson kívül sehol nem került képbe...grecki írta:Hoppá, Marcel Jansen is képbe került.
Hátgrecki írta:Hoppá, Marcel Jansen is képbe került.
Azért inkább legyünk elsők. 1 jo edző untig elég, h éxbekapjanak a srácokZozzy 5 írta:R10-nak most még maradása van. Ahogy sztem Deconak is. Egy új edző kellene meg egy 2. vagy 3. hely hogy észbe kapjanak a sztárjaink.
Egy az egyben nem érné meg. De ha Kaká + pénzCooltiszo írta:esetleg egy az egyben elcserélni Kakára, nálam határeset.
Zigic mixVito írta:Zigic
grecki írta:Mit?Vito írta: ezt nem mondta senki.
azt nem mondta senki, hogy nem kell konkurentzia. konkurentzia kell, viszontLehet, hogy én vagyok a retardált, hogy nem értem...