Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pizarrót gondolom megtartjátok majd, nem nyújtott rossz teljesítményt.Boixos írta:pontosabban pizarro felerészben az interé, de a többiek rómaiak.
de rossit az egész interért sem adnám oda. még kb 1.5 millióan gondolkodnak így.
kik? én egyről sem tudok.Los Banditos írta:Ráaádsul elég sok kölcsönjátékosa van a Romának, akik évvégén elhagyják a csapatot.
Elméletileg Filkor Attila csak akkor mondhatja el magáról hivatalosan hogy bajnok, ha pályára is lép bajnoki mérkőzésen, ez eddig nem történt meg(Attila eddig csak 2 kupameccsen lépett pályára), de hátralévő 5 mérkőzésen erre nagyon jó az esélye.Komáim!
Akkor most Filkor Attila egy spermafaroknyit Serie A-bajnoknak
mondhatja magát? Fogja a scudetto fülének sarkát?
Hogy is van ez?
Kérdez Benneteket Krojf komátok.
Románál tényleg csak az a baj, hogy rövid a pad. Pedig a kezdő hasonló erősségű, mint az Interé, sőtBoixos írta:beszélnek cicinhóról, abidalról, adrianoról, quagiarelláról, suazoról, di nataléről, amauriról... ki tudja, h végülis kit vesznek meg.
asszem a mostani brigádot egyben tartani nagyobb meló lesz.
Akkor örülökBoixos írta:amúgy nem volt vmi hú de nagy Boixos bánat a zakó miatt (legalábbis a Roma zakója miatt). a 2. hely meg van, ráadásul a traktorosok lezakóztak a fiotól,szal még távolabb kerültek. no problemo.
nem lett volna meg nekik. több meccset is 1 góllal nyertek úgy, h vagy kamu 11est adtak meg nekik, vagy a szabálytalan lesgóljaikat engedték el, vagy csak egyszerűen az ellenfél gólját nem adták meg.ozsimiki írta:Lehet megköveztek,de szntem bundázás nélkül is meglett volna nekik azok a bajnoki címek,amik bundázással meglettek....játékerőben jobbak voltak a riválisoknál,és ez bunda nélkül is látszott....Game90 írta: A Juve bundázás nélkül nem tudom mire ment volna
De ők inkább a biztosabbat választottákozsimiki írta:Lehet megköveztek,de szntem bundázás nélkül is meglett volna nekik azok a bajnoki címek
Lehet megköveztek,de szntem bundázás nélkül is meglett volna nekik azok a bajnoki címek,amik bundázással meglettek....játékerőben jobbak voltak a riválisoknál,és ez bunda nélkül is látszott....Game90 írta: A Juve bundázás nélkül nem tudom mire ment volna
Nem tudtam, hogy a Fiorentinának szurkolsz. De máskor beíromantiimperialista írta:Innen kihagytad, hogy antiimperialista öröm
Azt már nem tudhatjuk meg, hogy mi lett volna, ha a Juve is a Serie A-ban van. Az Inter ebben az évben jobb volt a Románál és a Milannál. A Juve bundázás nélkül nem tudom mire ment volnaHááát... Juve nélkül, Milan pontlevonással (bár ők 0 pontról indulva is valszeg gyengék lettek volna).
Hááát... Juve nélkül, Milan pontlevonással (bár ők 0 pontról indulva is valszeg gyengék lettek volna).Game90 írta:Ja, és végre a pályán nyertük meg a bajnoki címet 89 után.
Innen kihagytad, hogy antiimperialista örömGame90 írta:Eredmények:
Atalanta - AS Roma 2-1 (Doni 37., Zampagna 44. ill. Perrotta 64.)Los öröm, Boixos bánat.
Chievo - Livorno 2-1 (Pellisier 55., Bogdani 76. ill Lucarelli 18.)
Empoli - Torino 0-0
Lazio - Fiorentina 0-1 (Mutu 71.)
Reggina - Udinese 1-1 (Amoruso 85. ill. Muntari 26.)
Siena - Internazionale 1-2 (Negro 19. ill. Materazzi 16., 60.-11-esből)
Filkor nem játszott a bajnokságban, szóval sztem nemKrojf írta:Akkor most Filkor Attila egy spermafaroknyit Serie A-bajnoknak mondhatja magát? Fogja a scudetto fülének sarkát?
Hogy is van ez?
Off: engem ugyan egyik sem,mert jófiú vagyokGame90 írta:Melyik modi inzultált téged análisan?ozsimiki írta:Tudod modis behatolások![]()
![]()
![]()
![]()
Raziel írta:AZ INTER AZ IDEI SERIA A BAJNOK!
Melyik modi inzultált téged análisan?ozsimiki írta:Tudod modis behatolások![]()
![]()
Ja,és szerkeszt gomb is vanGame90 írta:Ja, és végre a pályán nyertük meg a bajnoki címet 89 után.
Ezt a gratulációt átirányítom a játékosoknakozsimiki írta:Minden Interes fórumtársamnak (Game,Saviola,LG,és a többiek...) GRT a bajnoki címhez!