Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maxi rendes srác. És látszik, hogy vissza szeretne jönni.grecki írta:Maxi meg akarja nyerni a bajnokságot a Barcának
Arango és Ballesteros is azt mondja, hogy nem lélek nélkül fognak játszani. Kis reménysugár, hogy a Mallorca komolyan veszi...
Az Atlético elleni hazai meccsen bemutatkozott csereként, aztán még a Chelsea elleni odavágó, Numancia, Depor, és a Chelsea elleni visszavágó és utánna megsérült.LG írta:Csereként sem sokat játxott, néha állt csak be, akkor is alig kapott pár percet. Pedig nagy tehetségnek tartották, és a Barcában is álomszerüen mutatkozott be. Alakulhatott volna máskép is
Zozzy 5 írta:Igaz...Los Banditos írta:Ő is megsérült pár hét után.Zozzy 5 írta:Atesz!
Háát, akkot többet is játszhatott volna, ha tényleg szükség lett volna rá...
KATTDe amikor egészséges volt akkor sem játszott
Igaz...Los Banditos írta:Ő is megsérült pár hét után.Zozzy 5 írta:Atesz!
KATT
Ő is megsérült pár hét után.Zozzy 5 írta:Atesz!
Azért igazolták, mert akkor volt Larssonnak keresztszalagszakadása....Zozzy 5 írta:Akkor is csak azért igazoltuk, hogy a Barca nevéhez is kötődjön vki a téli átigazolásnál. Nem is értettem a vezetőséget, ők feleslegesen nem szokatk igazolni, sőt...Game90 írta:Amikor idejött már akkor lehetettt tudniVictorValdes19 írta:most megtutuk hogy annyira nem valami nagy durranás ez a Maxi![]()
Zozzy 5 írta:Lehet most is hasznosabb lenne mint a képeden látható személyVictorValdes19 írta:na meg akkor igazoltuk Albertinit
Akkor is csak azért igazoltuk, hogy a Barca nevéhez is kötődjön vki a téli átigazolásnál. Nem is értettem a vezetőséget, ők feleslegesen nem szokatk igazolni, sőt...Game90 írta:Amikor idejött már akkor lehetettt tudniVictorValdes19 írta:most megtutuk hogy annyira nem valami nagy durranás ez a Maxi![]()
Amikor idejött már akkor lehetettt tudniVictorValdes19 írta:most megtutuk hogy annyira nem valami nagy durranás ez a Maxi
Nem teljesen erről volt szó, de abban igazad van, hogy a Marcit jobban szeretem...ozsimiki írta:Off:
bele kell szólnóm![]()
nem is volt akkora leleplezés ez a Csaba...
de én figyelmem mellett elsiklott,hogy Te pedig Marci vagy...(ezt kultíválod
![]()
)
On:
Maxi érdekében is jobb,ha távol marad...amúgy se akkora durranás,mint pl Koplárovics Béla Király