Ezért szeretem jobban az Etoo-t és Trezt,Nistelrooyt,Inzagit meg nem.Charlie írta:Ez így van,de mint mondottam a lőtt góljaik őket bizonyítják,és csak ez a feladatuk!Semmi többb,mögöttük vannak olyan emberek akik megoldják helyettük is a munkát!Eto'o ő más tészta,neki 2tüdeje van,ő végig robotolja az egész meccset!Zsolti írta:Igen olyan.Ő érte sem rajongok,meg Inzagiért sem.Ezek mind meghalnának a pályán,ha nem szolgálják ki őket.Azt elismerem,hogy mindíg ott vannak viszont ahol kell és sok gólt is lőnek,csak egyszerűen nem veszi ki a részét annyira a csapatjátékból,mint mondjuk egy Etoo.Charlie írta: Olyan mint Nistelrooy...De látod hogy sikeres,szval nem csinálja rosszul a dolgát!
C.
C.
Henrik Henke Larsson
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
- Charlie
- Öreg Harcos
Ez így van,de mint mondottam a lőtt góljaik őket bizonyítják,és csak ez a feladatuk!Semmi többb,mögöttük vannak olyan emberek akik megoldják helyettük is a munkát!Eto'o ő más tészta,neki 2tüdeje van,ő végig robotolja az egész meccset!Zsolti írta:Igen olyan.Ő érte sem rajongok,meg Inzagiért sem.Ezek mind meghalnának a pályán,ha nem szolgálják ki őket.Azt elismerem,hogy mindíg ott vannak viszont ahol kell és sok gólt is lőnek,csak egyszerűen nem veszi ki a részét annyira a csapatjátékból,mint mondjuk egy Etoo.Charlie írta:Olyan mint Nistelrooy...De látod hogy sikeres,szval nem csinálja rosszul a dolgát!Zsolti írta:Trezt ki kell szolgálni.Nem olyan mint mondjuk Etoo,hogy vissza is jön a labdákért,meg beindul....Nálam egyszerűen nem fér bele a jó játékosok csoportjába.
C.
C.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
ÓÓ Nisti 1000szer jobb! Ne vicceljünk kérem szépen!Charlie írta:Olyan mint Nistelrooy...De látod hogy sikeres,szval nem csinálja rosszul a dolgát!Zsolti írta:Trezt ki kell szolgálni.Nem olyan mint mondjuk Etoo,hogy vissza is jön a labdákért,meg beindul....Nálam egyszerűen nem fér bele a jó játékosok csoportjába.
C.

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Igen olyan.Ő érte sem rajongok,meg Inzagiért sem.Ezek mind meghalnának a pályán,ha nem szolgálják ki őket.Azt elismerem,hogy mindíg ott vannak viszont ahol kell és sok gólt is lőnek,csak egyszerűen nem veszi ki a részét annyira a csapatjátékból,mint mondjuk egy Etoo.Charlie írta:Olyan mint Nistelrooy...De látod hogy sikeres,szval nem csinálja rosszul a dolgát!Zsolti írta:Trezt ki kell szolgálni.Nem olyan mint mondjuk Etoo,hogy vissza is jön a labdákért,meg beindul....Nálam egyszerűen nem fér bele a jó játékosok csoportjába.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Olyan mint Nistelrooy...De látod hogy sikeres,szval nem csinálja rosszul a dolgát!Zsolti írta:Trezt ki kell szolgálni.Nem olyan mint mondjuk Etoo,hogy vissza is jön a labdákért,meg beindul....Nálam egyszerűen nem fér bele a jó játékosok csoportjába.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Jaj nehogy azt mond már hogy a góljainak a 100%-át csak szerencséből lövi!Akkor mi van ha ilyen jó a kiszolgálás akkor is bekell lőnni,jó helyen van mindig azért az se rossz dolog,nálunk lenne én örülnék neki ha véletlenül bajnokságonként bepofozna vagy 20gólt...Zsolti írta:Vagy azokat akik kiszolgálják őt labdákkal.Charlie írta:A címei őt bizonyítják!Zsolti írta:Trez egy hurka....rosszul vagyok tőlle.
C.
C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Vagy azokat akik kiszolgálják őt labdákkal.Charlie írta:A címei őt bizonyítják!Zsolti írta:Trez egy hurka....rosszul vagyok tőlle.Charlie írta:Azért Tezeguet se kutya!Nagyon jó...
C.
C.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Bojinov és Rooney mindenképp benne vanLG írta:Rapika írta:LG írta: ááááááá!!! Owen, Bojinov, Runyi, Trez tuti nem jobb! Bár ezen ne vesszunk ossze.

Nagyon jók mind2en és előttük még a jövő!
ááááááá!!! Owen, Bojinov, Runyi, Trez tuti nem jobb! Bár ezen ne vesszunk ossze.Rapika írta:A legjobb 10 csatár között már nincs benn!LG írta:Nekem is nagyon szimpi! Már csak a kinézete miatt is! Ráadásul nem sokat szabálytalankodik, s nem nagyon csinál mueséseket.+Sztem benne van a világ 10 legjobb csatárába.Rapika írta: Szimpatikus játékos,szimpatikus gólörömmel,szimpatikus eredményekkel!
Sajnos!
Ha csak jobb nevek kellenek:
Seva,Eto'o,Adriano,Bojinov,Henry,Nistelroy,Rooney,Gilardino,Owen,Trezegól,stb!

- Rapika
- Entrenador del Barça
A legjobb 10 csatár között már nincs benn!LG írta:Nekem is nagyon szimpi! Már csak a kinézete miatt is! Ráadásul nem sokat szabálytalankodik, s nem nagyon csinál mueséseket.+Sztem benne van a világ 10 legjobb csatárába.Rapika írta:Szimpatikus játékos,szimpatikus gólörömmel,szimpatikus eredményekkel!Barcelinho írta:Nekem ö a kedvencem a cxsapatból.Nem tom miért, de valami nagyon megfogott benne, a Barca mezem hátuljára is az ö nevét irattam.
Sajnos!
Ha csak jobb nevek kellenek:
Seva,Eto'o,Adriano,Bojinov,Henry,Nistelroy,Rooney,Gilardino,Owen,Trezegól,stb!

- Charlie
- Öreg Harcos
Korrekter ember,nem 1 primadonna,meg nem 1 reklamálós,nem 1 nagyarcú csatár,mint a többi "sztár"-nak nevezett majom!LG írta:Nekem is nagyon szimpi! Már csak a kinézete miatt is! Ráadásul nem sokat szabálytalankodik, s nem nagyon csinál mueséseket.+Sztem benne van a világ 10 legjobb csatárába.Rapika írta:Szimpatikus játékos,szimpatikus gólörömmel,szimpatikus eredményekkel!Barcelinho írta:Nekem ö a kedvencem a cxsapatból.Nem tom miért, de valami nagyon megfogott benne, a Barca mezem hátuljára is az ö nevét irattam.
C.
Nekem is nagyon szimpi! Már csak a kinézete miatt is! Ráadásul nem sokat szabálytalankodik, s nem nagyon csinál mueséseket.+Sztem benne van a világ 10 legjobb csatárába.Rapika írta:Szimpatikus játékos,szimpatikus gólörömmel,szimpatikus eredményekkel!Barcelinho írta:Nekem ö a kedvencem a cxsapatból.Nem tom miért, de valami nagyon megfogott benne, a Barca mezem hátuljára is az ö nevét irattam.
- Rapika
- Entrenador del Barça
Szimpatikus játékos,szimpatikus gólörömmel,szimpatikus eredményekkel!Barcelinho írta:Nekem ö a kedvencem a cxsapatból.Nem tom miért, de valami nagyon megfogott benne, a Barca mezem hátuljára is az ö nevét irattam.

- Barcelinho
- Jugador del Barça
Nekem ö a kedvencem a cxsapatból.Nem tom miért, de valami nagyon megfogott benne, a Barca mezem hátuljára is az ö nevét irattam.
Visca el Barca!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
A legjobb helyen! De én szerintem van még benne legalább 3 év!Zsolti írta:Gondolni való volt,hogy itt fejezi be...Bodi írta:Vissza fog hozzánk térni,de lehet,hogy már csak egy évre.Azt biztos,hogy nálunk fog visszavonulni...Rapika írta:Attól nem kell félni,hogy elhagy minket!
Attól viszont tarthatunk,hogy lassan épül fel!

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Gondolni való volt,hogy itt fejezi be...Bodi írta:Vissza fog hozzánk térni,de lehet,hogy már csak egy évre.Azt biztos,hogy nálunk fog visszavonulni...Rapika írta:Attól nem kell félni,hogy elhagy minket!
-
- Director del Fútbol
Vissza fog hozzánk térni,de lehet,hogy már csak egy évre.Azt biztos,hogy nálunk fog visszavonulni...Rapika írta:Attól nem kell félni,hogy elhagy minket!