Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó régi videó lehet, még Cannavaro és Vieri is ott voltZozzy 5 írta:http://www.youtube.com/watch?v=8z74zP3W-fI
Én is nemrég értem haza,de Recoba gólja nem volt semmiGame90 írta:Internazionale–Empoli 3-1 (Cruz 27., Recoba 59., Sztankovics 60., ill. Saudati 57.)![]()
Nem láttam a meccset, mert nem voltam itthon. De meglepett, hogy Recoba játszott, nem sok lehetőséget kap, pedig az egyik kedvencemFilkort az Interbe
Félig meddig néztem,és hát tényleg tré volt,bár volt időszak amikor felpörgött a játék,de összeségében nem volt jó meccs szntem...Game90 írta: Roma - Lazio 0-0 (0-0)csak a végére kapcsoltam oda, de állítólag nagyon rossz meccs volt. Vagyis a komm. azt mondta
![]()
nb1.huTorinó, április 29., 12.55
Még az Inter sem tett le a kapus megszerzéséről.
Elképzelhető, hogy Gianluigi Buffon a nyáron elhagyja a Juventus együttesét, és a Milanba szerződik. A hírek szerint a milánóiak készen állnak a leigazolására, a Juve sportigazgatója, Alessio Secco pedig nem zárta ki a megállapodás lehetőségét.
- Azt akarják, hogy ígérjem meg, hogy Buffon nem megy el? Én nem teszek ígéretet, nem vagyok az a típus - mondta Secco. - A Juventus nem óhajtja piacra dobni Buffont, de a több helyütt említett 28 millió fontos ár csak arra lenne elég, hogy a játékjogának felét átengedjük. Sok csapat látná szívesen Buffont, de 28 millió font nem elég.
A kapust egyébként állítólag a bajnok Inter is szeretné leigazolni, de Luciano Moggi, a Juventus korábbi ügyvezetője szerint a Milan lesz a befutó, Christian Abbiati pedig visszatér Torinóba.
Taddei jó játékos, nem hinném, hogy kimaradna. Akkor inkább már a másik 2.ozsimiki írta:Szntem Taddei,Pizarro,és Wilhelmsson sem lenne akkora érvágás,ha kimaradna Totti előnyére...Game90 írta: Szóval Totti visszamenne a kp-ra. De akkor ki maradna ki?DDR, Perrotta, Mancini, Taddei, Pizarro, Wilhelmsson?
ja, tényleg. ők ketten vannak kölcsönben, plusz pizarro "fele" a romáé.huevos írta: Wilhelmsson kölcsönben van, vásárlási opcióval, asszem...
de ez még mindig nem sok...
ja meg Tavano detto
Szntem Taddei,Pizarro,és Wilhelmsson sem lenne akkora érvágás,ha kimaradna Totti előnyére...Game90 írta: Szóval Totti visszamenne a kp-ra. De akkor ki maradna ki?DDR, Perrotta, Mancini, Taddei, Pizarro, Wilhelmsson?
Wilhelmsson kölcsönben van, vásárlási opcióval, asszem...Boixos írta:kik? én egyről sem tudok.Los Banditos írta:Ráaádsul elég sok kölcsönjátékosa van a Romának, akik évvégén elhagyják a csapatot.
adja isten hogy igazad legyen boixos testviiirBoixos írta:persze, h nem fog elmenni. római születésű ASR játékost, aki mondjuk olyan szinten van, mint ddr, nem nagyon lehet kirobbantani onnan. nagyon sokat jelent ez a Klub az ottaniaknak.Game90 írta:Csak hát ebbe a Roma nem menne bele. DDR olyan Totti-feeling, ő sem fogja elhagyni Rómát.Boixos írta:nem hülyeség a ddr csere, az inter pont így akarja elvinni. fal+grosso+pizarro másik fele+zseton.
kapus nem kell a romának, doni mellett ott van curci, aki az u21 válogatott kapusa és kumma jó. zotti kölcsönben van, pelizzoli szegény az eladása előtti évben már nagyon karcsú volt, és a regginában sem ő lett a fekete párduc...
tottinak nem kell visszamennie a kpályára (nem is nagyon nyomta ott, az ő helye a kp. és a csatárok között van inkább, ő igazi fantasista), mert nagyszerűen el van elől. mellette elég oda tavano, aki imád a romában játszani és esze ágában sincs visszamennni a kölcsönből, plusz vucsinics, aki ha egészben van, akkor egész jól nyomja.
chivut lehet, h eladják, persze ehhez egy olyan ajánlat is kell. ha tényleg eljön, akkor remélem mi leszünk a befutók nála. mexes marad.
persze, h nem fog elmenni. római születésű ASR játékost, aki mondjuk olyan szinten van, mint ddr, nem nagyon lehet kirobbantani onnan. nagyon sokat jelent ez a Klub az ottaniaknak.Game90 írta:Csak hát ebbe a Roma nem menne bele. DDR olyan Totti-feeling, ő sem fogja elhagyni Rómát.Boixos írta:nem hülyeség a ddr csere, az inter pont így akarja elvinni. fal+grosso+pizarro másik fele+zseton.
Ez jó kérdésGame90 írta: Szóval Totti visszamenne a kp-ra. De akkor ki maradna ki?DDR, Perrotta, Mancini, Taddei, Pizarro, Wilhelmsson?
De sztem sem árt nekik egy jó csatár.
Sztem Boixos nem igazán örülne nekiantiimperialista írta:Ott van Torghelle Sanyi![]()
Szóval Totti visszamenne a kp-ra. De akkor ki maradna ki?Igazából szerintem csatárt kell venniük mindenképp, mert szerintem luxus (még ha nagyon be is jött idén) Totti csatárként való játszatása.
Ott van Torghelle Sanyigrecki írta:Igazából szerintem csatárt kell venniük mindenképp, mert szerintem luxus (még ha nagyon be is jött idén) Totti csatárként való játszatása. Ha egy igazi center mögött játszana, akkor is termelne közel ennyit és adna még néhány tucat gólpasszt is.
Csak hát ebbe a Roma nem menne bele. DDR olyan Totti-feeling, ő sem fogja elhagyni Rómát.Boixos írta:nem hülyeség a ddr csere, az inter pont így akarja elvinni. fal+grosso+pizarro másik fele+zseton.