Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Alves kiesett. Miguelt nem hinnem h eladja a Valencia, Ebuera se látok túl sok esélyt. A bal oldalra viszont jó esély van mindkét említett játékosra.1. Eboue
2. Miguel
3. Alves
Az lehet, de a Valencia is kergeti már őtSlither írta:Abidalról meg legalább tudjuk, hogy szeretne a Barcában játszani.
Konkrétan kikre gondolsz?Zozzy 5 írta: Hát igen, elég valószínű![]()
![]()
Ez a baj a mi vezetőségünkkel...Nagyon szűk látáskörűek. Van egy felkapott játékos, Abidal, és akkor nekünk is csak kizárólag ő jöhet szóba. Pedig még van jónéhány klaszzis jobbhátvéd akiket meg lehetne szerezni.
Hát igen, elég valószínűnoname írta:Akkor viszont Zambi maradni fog a jobb oldalon...Zozzy 5 írta:Azt kijelentette a vezetőség, hogy Alves nem kell![]()
Azt kijelentette a vezetőség, hogy Alves nem kellnoname írta:Zambi sztem is jobb a bal oldalonl, de ha folyamatosan a jobbon játszana, akkor azt is megszokná.
Ha a balon fog játszani, akkor sztem jön Alves, haa jobbon, akkor Abidal v Emanuelson. Bármelyik legyen, nagy erősítés lenne.
Rendben, csak ő is nagyon sokat tett ezért a Barçáért.Kenny írta:Áljon meg a gyászmenet.Nem szaroztam senki!
Áljon meg a gyászmenet.Nem szaroztam senki!Los Banditos írta:Akkor sem kell lex@rozni.Kenny írta:Sosem szerettem Deco-t,nem is fogom..
Én örülök neki hogy ő van itt és nem Quaresma, mert ő inkább passzol és nem kezd bele haszontalan cselekebe.
Az ő távozását nem sajnálom annyira, van helyette jobb is.el fuero írta:Riquelme
Akkor nem tudhatta senki h ilyen nagy játékos lesz QR. De az akkori edzőknél nem játszott sokat. Pár jó játékost elengedtünk az évek alatt pl. Riquelme, Davids, Rivaldo...Kenny írta:Quaresma minden pénzt megér.
Kár volt elengedni.
Deco ennyire nem érte meg..
Akkor sem kell lex@rozni.Kenny írta:Sosem szerettem Deco-t,nem is fogom..