Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Próbáld meg ezenlioka írta:én utálom!!!szeretnék a spanyol kupadöntőre jegyet szerezni!!!vki esetleg tudna segíteni ,h honnan érdemes rendelni,venni???örök hála
Elég drága lesz sztemlioka írta:szeretnék a spanyol kupadöntőre jegyet szerezni!!!
powerpointtal kell csinálni? Nekem van egy amerikai focis előadásombarca99 írta:Hétfőre csinálom kell egy kiselőadást.
Téma: mindegy![]()
Szeretnék ötleteket kérni, hogy miről tarhatnék, egy rövid kiselőadást (max. 5 perces). Vmi jó téma, meg hogy van-e elég forrás, főleg neten.![]()
A lényeg, hogy rutint szerezzünk előadásból, de arra oda kell figyelni, hogy lekössük a közönséget. Csoprtban van kb. 9 lány + 4 fiú, tehát a Barca, mint téma sztem kilőve.Bár az előadásmódtól, megközelítéstől nagyon sok minden függ. pl. múlthéten egy csaj a gyöngyfűzésről beszélt, de olyan jól adta elő, hogy érdekes volt végighallgatni.
Köszi előre is az ötleteket.
A Jugadort én is tudtam.Azért remélem vki csak megsúgja nekem mit jelent a másik spanyol szó(már ha spanyol).Game90 írta:A jugador játékost jelent, a d'estrella-t nem tudom![]()
Dagoth szóval te a Barca játékosa vagy
Nekem ez segített végülis:Vito írta:én is így jártam
én is így jártamMardel írta:üdv
Még régebben talán itt kért vki segítséget, hogy hogyan lehet megszüntetni ezt a "valószínűleg szoftverhamisítás áldozatává váltál" kiírást! Immáron én is azon szerencsések közé tartozok akik megkapták, szóval aki tudja a megoldást eme remek üzenet megszüntetésére, kérem segítsen! Ja és ne az legyen a segítség, hogy: "Vegyek eredeti Windowst"!![]()
előre is thx
Csak neked nemlionelmessi19 írta:Csak nekem nem jönnek be El Mundon a képek?
Hali!Mardel írta:üdv
Még régebben talán itt kért vki segítséget, hogy hogyan lehet megszüntetni ezt a "valószínűleg szoftverhamisítás áldozatává váltál" kiírást! Immáron én is azon szerencsések közé tartozok akik megkapták, szóval aki tudja a megoldást eme remek üzenet megszüntetésére, kérem segítsen! Ja és ne az legyen a segítség, hogy: "Vegyek eredeti Windowst"!![]()
előre is thx
Nem tom, de nekem is!Los Banditos írta:Miért írja ki nekem elég sok youtube-s videónál ezt:
"This video is no longer available due to a copyright claim by Audiosvisal Sport"
???