Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Amellett,hogy most már tudjuk teljesen igazad van a leírtakban,de őszi szezon előtt nem sokan hitték,köztük szntem a vezetőség sem,hogy ennyire formán kívűl lesz a 3/4 csapat,és (ami sosem kiszámítható) kidől KÉT meghatározó támadónkgrecki írta:ÁÁÁÁÁÁ!
Tavaly megvehettük volna 4 millió fontért a legjobb spanyol balbekket Del Horno személyében, aki ráadásul fiatal is, gólerős is.
Most meg Abidal...
Tavaly megvehettük volna a piaci értékénél jóval kevesebbért a világ egyik legjobb vkp-ját, Vieirát.
Most meg talán (remélem) összejön Albelda...
Tavaly megvehettük volna a világ egyik legjobb csatárát, Henry-t (igaz, ez nem igazán a vezetőségen múlt elsősorban)
Lett belőle Gudjohnsen...
Csak annyit akarok ezzel mondani, hogy a vezetőség nem mindig tudja, hogy kit, mikor és mennyiért lenne érdemes megvásárolni, hogy az a csapatnak jó is legyen. Ébresztő!!! Nem átmeneti megoldásokra van szükségünk!!!
KöszZozzy 5 írta:Szinte egész szezonban halott volt, most tért vissza nemrégen
Szinte egész szezonban halott volt, most tért vissza nemrégenGame90 írta:Del Hornoval mi a helyzet? Tudom, hogy a Valenciában van, de mennyit játszik?grecki írta:Tavaly megvehettük volna 4 millió fontért a legjobb spanyol balbekket Del Horno személyében, aki ráadásul fiatal is, gólerős is.
Del Hornoval mi a helyzet? Tudom, hogy a Valenciában van, de mennyit játszik?grecki írta:Tavaly megvehettük volna 4 millió fontért a legjobb spanyol balbekket Del Horno személyében, aki ráadásul fiatal is, gólerős is.
pizarrobarca0417 írta:sztem el kéne adni Guddyt és MOST próbálkozni Pizarroval a Bayernből. állítólag távozni akar, és talán meg lehetne szerezni. sztem jó csatár ,jobban illene ide mint Guddy
Jó lesz az az Abidal ha ide jön. Szerintem jobb mint Del Horno, igaz, idősebb is.grecki írta:ÁÁÁÁÁÁ!
Tavaly megvehettük volna 4 millió fontért a legjobb spanyol balbekket Del Horno személyében, aki ráadásul fiatal is, gólerős is.
Most meg Abidal...
Tavaly megvehettük volna a piaci értékénél jóval kevesebbért a világ egyik legjobb vkp-ját, Vieirát.
Most meg talán (remélem) összejön Albelda...
Tavaly megvehettük volna a világ egyik legjobb csatárát, Henry-t (igaz, ez nem igazán a vezetőségen múlt elsősorban)
Lett belőle Gudjohnsen...
Én továbbra sem szeretném itt látniGame90 írta:Zozzy 5 írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6065![]()
Én mondjuk inkább őt igazolnám le, mint Abidalt
Én is...Game90 írta:Zozzy 5 írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6065![]()
Én mondjuk inkább őt igazolnám le, mint Abidalt
Zozzy 5 írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6065
Game90 írta:Erről az Alves hírről csak Zozzy és noname tud
Erről lemaradtam. Hol s mikor?Zozzy 5 írta:
Azt kijelentette a vezetőség, hogy Alves nem kell![]()
Épp ez volt a hozzászólásom lényege, hogyszerintem nincs megszerezhetetlen játékos. Persze nem azt mondtam, hogy a vezetőség az általam említett játékosokból fog válogatni, csak leírtam az én sorrendemnoname írta:Alves kiesett. Miguelt nem hinnem h eladja a Valencia, Ebuera se látok túl sok esélyt. A bal oldalra viszont jó esély van mindkét említett játékosra.1. Eboue
2. Miguel
3. Alves