Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.03. 08:01:30

Raziel:

Én is M.U. továbbjutásért szorítottam,mégse röhögtetem ki magam,nevetséges indokokkal....a pályán megérdemelten jutott tovább a milán,sajnos! Kaká világklasszis teljesítményt nyújtott mindkét meccsen,C.Roniet kivették teljesen a játékból,és elég fáradtan mozgott,szntem... teszem hozzá,szntem akármilyen idős is ez a védelem,jelenleg a legjobb a világon :!: Amennyit csúsztak,másztak,fineszesen szereltek,blokkoltok,az nem mindennapi :shock:

Gattuso: nem a technikájáért kell elismerni,hanem pont azért amiket Te is leírtál,fut,küzd,meghal a pályán,egy MEGSZÁLLOTT! Aki ezen tulajdonságaival nagyon ott van a saját posztján a Világ leg leg leg Elitjében!
(tavaly akárhogy aprította a MI RONNIENKAT,Ő csak adott egy Ftos lasztit Gyulának 8) pont Gattu "szabályos" probálkozásai közben :!: )

Szóval eddig ezek voltak a Tények....

És még 1 (amit nem tudok elfelejteni én sem): akármilyen megérdemelt továbbjutása volt ez a milánnak a M.U. ellen,és 2.meccs alapján a Németek ellen,a Celtic éphhogy legyőzéséről nem nyilatkozok mert nem láttam....(de egy Celtic ne legyen már szint :roll: ,bocs a fanoknak),szóval NEM LENNE "ELVILEG" (ha létezne normális igazságszolgáltatás a fociban,nempedig maffiózók kedvükre szórakozhatnának...) helye ennek a brigádnak a BL mezőnyében....

Döntőben: HAJRÁ POOL! Szntem 2-1 lesz :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.02. 23:39:30

Saviola írta:
grecki írta:Vieirával abszolút egyetértek, még Makalelével is, de Cambiassót én nem tartom olyan nagy eresztésnek. Az utóbbi időben is inkább a rá korábban annyira nem jellemző sok gól miatt kaphattuk fel a fejünket...

Nekem személy szerint nem is szimpi, mindig a középsulis volt magyar tanárom jut róla eszembe, ha meglátom a három szál haját frankón belőve... :lol:
OFF: Csak nem a kedves Fazekas József tanárúrra gondolsz,akit ha tudnék ,gyújtanék? :twisted:
De bizony! Csak nem a Garay az alma matered?
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.05.02. 23:37:03

grecki írta:Vieirával abszolút egyetértek, még Makalelével is, de Cambiassót én nem tartom olyan nagy eresztésnek. Az utóbbi időben is inkább a rá korábban annyira nem jellemző sok gól miatt kaphattuk fel a fejünket...

Nekem személy szerint nem is szimpi, mindig a középsulis volt magyar tanárom jut róla eszembe, ha meglátom a három szál haját frankón belőve... :lol:
OFF: Csak nem a kedves Fazekas József tanárúrra gondolsz,akit ha tudnék ,gyújtanék? :twisted:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.02. 23:34:58

Vieirával abszolút egyetértek, még Makalelével is, de Cambiassót én nem tartom olyan nagy eresztésnek. Az utóbbi időben is inkább a rá korábban annyira nem jellemző sok gól miatt kaphattuk fel a fejünket...

LG
Az Év fórumozója 2016

2007.05.02. 23:28:13

Azért legjobb vkp.-k között mindenképpne meg kell emliteni még Vierát, Mekelelét és Cambiassot is. Sztem ők, + Gattuso és Essien a világ legjobb 5 vkpja...és nálam a ghánai az első, mert támadásban és védekezésben is ott van.
Halkan megjegyzem, h 2 éve Márquez is fantasztikusan játxott a középpályán, a csapat 1ik legjobbja volt :roll:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.02. 23:23:27

Erre csak azt tudom mondani, hogy Gattuso? Bármikor! Nála szerintem csak Essien a jobb, de csakis azért, mert az összjátékban, támadó kvalitásokban jobb, mint a talján Iván, harciasságban viszont (mint ahogy a félszeműnek mondják, szép szemednek) nincsen párja.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.05.02. 23:22:12

Raziel írta:
lionelmessi19 írta:Jó kis meccs volt. Néhány dolgot nézzünk csak át.
Egyrészt Kaka fantasztikus. Seedorf góljának meg nagyon örültem.
Nem csípem az Ancelotti féle focit, nagyon nem, de vhogy mégis nekik szorítottam.

A MU viszont erősen trágya volt. Ötlettelen gépies támadójáték...
Nem is ragozom. Látta mindenki.

Akit érdemes kiemelni az Ronaldo barátunk. A sok favágó angol védőt lehet h eteti, de a nemzetközi pálya már más.
Van még vki aki le szeretné igazolni? Egymás után két bl találkozón volt határxar. Aranylabdáról meg csak álmodozhat a fiú sztem ezek után. De ezt majd meglássuk.
Szóval Ronaldo nagy csalódás. Látszik, h azért egyenlőre még kevés ahhoz, h egymaga elhúzza a csapatot a döntőig. Nem tom h lesz e ennél jobb. Régebben kreatívabbnak tűnt, most már mintha csak ugy cselezne, megszokásból. És teljesen haszontalan, eredménytelen mozdulatok ezek. Ugrál hármat a labda felett, és semmit nem ért el vele.
Kiváncs leszek a jövő évére.

mindenkinek vannak rossz meccsei sőt,élő példa Ronaldinho :? és ha megnézted mikor megkapta a labdát 3man meg is támadták,1 favágó olasszal az élen,Gattuso.
Gattuso ha maga ment rá, elég is volt. De Seedorfal, és Nestaval se ment semmire.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.05.02. 23:19:21

Raziel :) akarhogy is nem szereted Gattusot..ilyen teljesitmennyel a barcaban akarmikor helye lenne...es pont az a lenyege neki hogy fusson, hajtson, kuzdjon meg minden labdaert...sot meg a jobb szelet is orizte...nagyon de nagyon okosan es hasznosan jatszott...talan Essien az aki vele egyszinten emlitheto vkp-k kozul...nagyon de nagyon jo jatekos...a masik nagy elonye..hogy mindig szivvel lelekkel harcol..ami nagyon fontos...szoval nyugodj meg..s ha utana is hujesegeket irsz akkor mar nem fogok reagalni :)
Kaka' meg zsenialis....sokat lenditene a csapaton...
Tiziano Crudeli fan :!:
Kralo
Entrenador del Barça

2007.05.02. 23:14:07

Gondolkoztam, hogy kikeresem Raziel számomra fájó, heves hozzászólásait a Roma meccs után. Remélem mostanra visszavettél az arcból. A Manchester Unitedet ma úgy padlóztatták, ahogy vártam.

Kaká végtelenül szimpatikus szerény fiatalember, emellett meg láthattuk nem semmi tudását is. Játéka sokkal okosabb, mint C.Ronaldoé, ha meglesz nekik a BL döntő akkor valószínűleg elkönyvelhet egy aranylabdát. Seedorfnak is már csak egy lépés a 4. BL trófea.. tud élni.
Meccs után pedig totál ez a hasonlat ugrott be:
C.Ronaldo ~ Real Madrid
Kaká ~ Barcelona
Ugye tudjátok mire gondolok?

Örülök a két döntőbe jutottnak(persze az elődöntők 4 csapatából), vagy annak örülök jobban, hogy kik estek ki? Nem tudom. :)
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.02. 23:04:21

Raziel írta:
Game90 írta:
Raziel írta:Megy,fut,hajt,aprit,tör,zúz ennyi a tudása.
Pont ezen tulajdonságok miatt akarta még Ferguson leigazolni őt. Ha a MU-ban játszana most nem így nyilatkoznál róla.
én nem szeretem :roll: a Barcában sem szeretem Decot.
hát én ugy érzem azért, hogy Deco kicsit más azé Deco technikánsabb :wink:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Raziel
Entrenador del Barça

2007.05.02. 23:04:18

lionelmessi19 írta:
Raziel írta:
a Barcában sem szeretem Decot.
Ez most nem tiszta nekem teljesen. A Gattuso Deco párhuzamot kellene éreznem? Vagy csak simán nem szereted Decot? :roll:
nincs párhuzam,csak nem szeretem,nem szimpatikus,ha a man utd-ben játszana gattuso akkor sem szeretném.
Andris
Adminisztrátor

2007.05.02. 23:03:05

Raziel írta:
a Barcában sem szeretem Decot.
Ez most nem tiszta nekem teljesen. A Gattuso Deco párhuzamot kellene éreznem? Vagy csak simán nem szereted Decot? :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.05.02. 23:01:59

Raziel írta:Gattusorol nekem nem a foci,hanem vmi küzdősport jut az eszembe,egyáltalán nem tartom jó focistának,sztem nem is az.Megy,fut,hajt,aprit,tör,zúz ennyi a tudása.
Ez ismét csak komolytalan.
Ajánlom heverd ki a csalódottságod, majd kevésbé elfogultan térj vissza megtárgyalni az esetet.
Nem mondom h Gattuso egy cselgép, de fut, hajt, kemény, hajt, fut, kemény :) És jól adogat sztem a középpályán, ha olyan helyzetbe kerül.

Nem kis dolog ám szabálytalanság nélkül 93 percen át féken tartani végig C.Ronaldot... :!:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Raziel
Entrenador del Barça

2007.05.02. 23:01:23

Game90 írta:
Pont ezen tulajdonságok miatt akarta még Ferguson leigazolni őt. Ha a MU-ban játszana most nem így nyilatkoznál róla.
én nem szeretem :roll: a Barcában sem szeretem Decot.
Raziel
Entrenador del Barça

2007.05.02. 23:00:33

Messi,C.Ronaldo,Kaká hármasbol az utóbbi aki a legjobb véleményem szerint.Angliában Ronaldo az ász,spanyolországban Messi,olaszban kaká.
PCsabi
aka Game90

2007.05.02. 22:59:46

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.02. 22:59:14

Raziel írta:Gattusorol nekem nem a foci,hanem vmi küzdősport jut az eszembe,egyáltalán nem tartom jó focistának,sztem nem is az.Megy,fut,hajt,aprit,tör,zúz ennyi a tudása.
hát ha jól tudom VKP (javitsatok ki ha nem :oops: ) annak azt kell tennie :wink:
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
Andris
Adminisztrátor

2007.05.02. 22:59:05

Raziel írta:igen pont ezért irtam h 3man lefogták.De már lényegtelen
Csak hogy ismét elfogult legyek :)
Szted Messit hányan fogják? Ugy általában? ... És mégis :D
- József Attila
Raziel
Entrenador del Barça

2007.05.02. 22:58:26

Gattusorol nekem nem a foci,hanem vmi küzdősport jut az eszembe,egyáltalán nem tartom jó focistának,sztem nem is az.Megy,fut,hajt,aprit,tör,zúz ennyi a tudása.
Andris
Adminisztrátor

2007.05.02. 22:57:57

Én Ronaldot idén bl-ben még nem láttam jól játszani. Kiemelkedően semmiképpen sem. Lehet h nem vagyok egyedül...

Amugy nem azt modnom h nem jó játékos, de amikor odaadnád neki az aranylabdát pl... hát attól messze van egyenlőre.
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.05.02. 22:56:57

Raziel írta:és ha megnézted mikor megkapta a labdát 3man meg is támadták,1 favágó olasszal az élen,Gattuso
Nagyrészben annak a favágó olasznak köszönhette a Milan a döntőbe jutást :wink: Bár azt elismerem, hogy nem a legpengésebb játékos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2007.05.02. 22:58:07-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Raziel
Entrenador del Barça

2007.05.02. 22:56:54

igen pont ezért irtam h 3man lefogták.De már lényegtelen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Raziel 2007.05.02. 22:57:13-kor.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.02. 22:56:21

Raziel írta:
Nem csípem az Ancelotti féle focit, nagyon nem, de vhogy mégis nekik szorítottam.

Akit érdemes kiemelni az Ronaldo barátunk. A sok favágó angol védőt lehet h eteti, de a nemzetközi pálya már más.
Van még vki aki le szeretné igazolni? Egymás után két bl találkozón volt határxar. Aranylabdáról meg csak álmodozhat a fiú sztem ezek után. De ezt majd meglássuk.
Szóval Ronaldo nagy csalódás. Látszik, h azért egyenlőre még kevés ahhoz, h egymaga elhúzza a csapatot a döntőig. Nem tom h lesz e ennél jobb. Régebben kreatívabbnak tűnt, most már mintha csak ugy cselezne, megszokásból. És teljesen haszontalan, eredménytelen mozdulatok ezek. Ugrál hármat a labda felett, és semmit nem ért el vele.
mindenkinek vannak rossz meccsei sőt,élő példa Ronaldinho :? és ha megnézted mikor megkapta a lebdát 3man meg is támadták,1 favágó olasszal az élen,Gattuso.
és dinhoval is ugyanezt teszik :wink: szóval c.ronaldo se villog mikor már szorosan fogják
PUNK'S NOT DEAD!
Raziel
Entrenador del Barça

2007.05.02. 22:55:13

mindenkinek vannak rossz meccsei sőt,élő példa Ronaldinho :? és ha megnézted mikor megkapta a labdát 3man meg is támadták,1 favágó olasszal az élen,Gattuso.
Andris
Adminisztrátor

2007.05.02. 22:54:03

Raziel írta:mert nem minden csapat kap 7gólt azért :lol: csak a pancserebbik fajta,meg a lúzer fc.
Komolytalan fiú. :roll:
- József Attila
Lezárt