Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De bizony! Csak nem a Garay az alma matered?Saviola írta:OFF: Csak nem a kedves Fazekas József tanárúrra gondolsz,akit ha tudnék ,gyújtanék?grecki írta:Vieirával abszolút egyetértek, még Makalelével is, de Cambiassót én nem tartom olyan nagy eresztésnek. Az utóbbi időben is inkább a rá korábban annyira nem jellemző sok gól miatt kaphattuk fel a fejünket...
Nekem személy szerint nem is szimpi, mindig a középsulis volt magyar tanárom jut róla eszembe, ha meglátom a három szál haját frankón belőve...
OFF: Csak nem a kedves Fazekas József tanárúrra gondolsz,akit ha tudnék ,gyújtanék?grecki írta:Vieirával abszolút egyetértek, még Makalelével is, de Cambiassót én nem tartom olyan nagy eresztésnek. Az utóbbi időben is inkább a rá korábban annyira nem jellemző sok gól miatt kaphattuk fel a fejünket...
Nekem személy szerint nem is szimpi, mindig a középsulis volt magyar tanárom jut róla eszembe, ha meglátom a három szál haját frankón belőve...
Gattuso ha maga ment rá, elég is volt. De Seedorfal, és Nestaval se ment semmire.Raziel írta:lionelmessi19 írta:Jó kis meccs volt. Néhány dolgot nézzünk csak át.
Egyrészt Kaka fantasztikus. Seedorf góljának meg nagyon örültem.
Nem csípem az Ancelotti féle focit, nagyon nem, de vhogy mégis nekik szorítottam.
A MU viszont erősen trágya volt. Ötlettelen gépies támadójáték...
Nem is ragozom. Látta mindenki.
Akit érdemes kiemelni az Ronaldo barátunk. A sok favágó angol védőt lehet h eteti, de a nemzetközi pálya már más.
Van még vki aki le szeretné igazolni? Egymás után két bl találkozón volt határxar. Aranylabdáról meg csak álmodozhat a fiú sztem ezek után. De ezt majd meglássuk.
Szóval Ronaldo nagy csalódás. Látszik, h azért egyenlőre még kevés ahhoz, h egymaga elhúzza a csapatot a döntőig. Nem tom h lesz e ennél jobb. Régebben kreatívabbnak tűnt, most már mintha csak ugy cselezne, megszokásból. És teljesen haszontalan, eredménytelen mozdulatok ezek. Ugrál hármat a labda felett, és semmit nem ért el vele.
Kiváncs leszek a jövő évére.
mindenkinek vannak rossz meccsei sőt,élő példa Ronaldinhoés ha megnézted mikor megkapta a labdát 3man meg is támadták,1 favágó olasszal az élen,Gattuso.
hát én ugy érzem azért, hogy Deco kicsit más azé Deco technikánsabbRaziel írta:én nem szeretemGame90 írta:Pont ezen tulajdonságok miatt akarta még Ferguson leigazolni őt. Ha a MU-ban játszana most nem így nyilatkoznál róla.Raziel írta:Megy,fut,hajt,aprit,tör,zúz ennyi a tudása.a Barcában sem szeretem Decot.
nincs párhuzam,csak nem szeretem,nem szimpatikus,ha a man utd-ben játszana gattuso akkor sem szeretném.lionelmessi19 írta:Ez most nem tiszta nekem teljesen. A Gattuso Deco párhuzamot kellene éreznem? Vagy csak simán nem szereted Decot?Raziel írta:
a Barcában sem szeretem Decot.
Ez most nem tiszta nekem teljesen. A Gattuso Deco párhuzamot kellene éreznem? Vagy csak simán nem szereted Decot?Raziel írta:
a Barcában sem szeretem Decot.
Ez ismét csak komolytalan.Raziel írta:Gattusorol nekem nem a foci,hanem vmi küzdősport jut az eszembe,egyáltalán nem tartom jó focistának,sztem nem is az.Megy,fut,hajt,aprit,tör,zúz ennyi a tudása.
én nem szeretemGame90 írta:Pont ezen tulajdonságok miatt akarta még Ferguson leigazolni őt. Ha a MU-ban játszana most nem így nyilatkoznál róla.Raziel írta:Megy,fut,hajt,aprit,tör,zúz ennyi a tudása.
Pont ezen tulajdonságok miatt akarta még Ferguson leigazolni őt. Ha a MU-ban játszana most nem így nyilatkoznál róla.Raziel írta:Megy,fut,hajt,aprit,tör,zúz ennyi a tudása.
hát ha jól tudom VKP (javitsatok ki ha nemRaziel írta:Gattusorol nekem nem a foci,hanem vmi küzdősport jut az eszembe,egyáltalán nem tartom jó focistának,sztem nem is az.Megy,fut,hajt,aprit,tör,zúz ennyi a tudása.
Csak hogy ismét elfogult legyekRaziel írta:igen pont ezért irtam h 3man lefogták.De már lényegtelen
Nagyrészben annak a favágó olasznak köszönhette a Milan a döntőbe jutástRaziel írta:és ha megnézted mikor megkapta a labdát 3man meg is támadták,1 favágó olasszal az élen,Gattuso
és dinhoval is ugyanezt teszikRaziel írta:mindenkinek vannak rossz meccsei sőt,élő példa Ronaldinholionelmessi19 írta:Jó kis meccs volt. Néhány dolgot nézzünk csak át.
Nem csípem az Ancelotti féle focit, nagyon nem, de vhogy mégis nekik szorítottam.
Akit érdemes kiemelni az Ronaldo barátunk. A sok favágó angol védőt lehet h eteti, de a nemzetközi pálya már más.
Van még vki aki le szeretné igazolni? Egymás után két bl találkozón volt határxar. Aranylabdáról meg csak álmodozhat a fiú sztem ezek után. De ezt majd meglássuk.
Szóval Ronaldo nagy csalódás. Látszik, h azért egyenlőre még kevés ahhoz, h egymaga elhúzza a csapatot a döntőig. Nem tom h lesz e ennél jobb. Régebben kreatívabbnak tűnt, most már mintha csak ugy cselezne, megszokásból. És teljesen haszontalan, eredménytelen mozdulatok ezek. Ugrál hármat a labda felett, és semmit nem ért el vele.
Kiváncs leszek a jövő évére.és ha megnézted mikor megkapta a lebdát 3man meg is támadták,1 favágó olasszal az élen,Gattuso.
lionelmessi19 írta:Jó kis meccs volt. Néhány dolgot nézzünk csak át.
Kiváncs leszek a jövő évére.
Komolytalan fiú.Raziel írta:mert nem minden csapat kap 7gólt azértcsak a pancserebbik fajta,meg a lúzer fc.