Raziel:
Én is M.U. továbbjutásért szorítottam,mégse röhögtetem ki magam,nevetséges indokokkal....a pályán megérdemelten jutott tovább a milán,sajnos! Kaká világklasszis teljesítményt nyújtott mindkét meccsen,C.Roniet kivették teljesen a játékból,és elég fáradtan mozgott,szntem... teszem hozzá,szntem akármilyen idős is ez a védelem,jelenleg a legjobb a világon

Amennyit csúsztak,másztak,fineszesen szereltek,blokkoltok,az nem mindennapi
Gattuso: nem a technikájáért kell elismerni,hanem pont azért amiket Te is leírtál,fut,küzd,meghal a pályán,egy MEGSZÁLLOTT! Aki ezen tulajdonságaival nagyon ott van a saját posztján a Világ leg leg leg Elitjében!
(tavaly akárhogy aprította a MI RONNIENKAT,Ő csak adott egy Ftos lasztit Gyulának

pont Gattu "szabályos" probálkozásai közben

)
Szóval eddig ezek voltak a Tények....
És még 1 (amit nem tudok elfelejteni én sem): akármilyen megérdemelt továbbjutása volt ez a milánnak a M.U. ellen,és 2.meccs alapján a Németek ellen,a Celtic éphhogy legyőzéséről nem nyilatkozok mert nem láttam....(de egy Celtic ne legyen már szint

,bocs a fanoknak),szóval NEM LENNE "ELVILEG" (ha létezne normális igazságszolgáltatás a fociban,nempedig maffiózók kedvükre szórakozhatnának...) helye ennek a brigádnak a BL mezőnyében....
Döntőben: HAJRÁ POOL! Szntem 2-1 lesz