Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
No meg még valami....emlékesztek a VBn Ronie bomba goljára az angolok ellen...LG írta:Bocsánat de en Cafut jobbank tartom mint Belletit, Gabrit, Damiát 1utt![]()
Hatalmas király...
reméljükMelkor írta:Szerintem állati jól fogja nyomni a hétvégén annak tudatában, hogy gyermeke született.
Fény és árnyék megtestesítője,stb...Charlie írta:A FÉNY is te vagy nem?Zsolti írta:Öhm ne vedda szádra!Engem szólított Alfát és Omegát,Mindent és Semmit,A Teremtőt és Pusztítót.ez elég nagyképű volt,de mindegy...
![]()
C.
A FÉNY is te vagy nem?Zsolti írta:Öhm ne veddCharlie írta: Szólítottál Enrique?:D
C.a szádra!Engem szólított Alfát és Omegát,Mindent és Semmit,A Teremtőt és Pusztítót.ez elég nagyképű volt,de mindegy...
Öhm ne veddCharlie írta:Szólítottál Enrique?:DEnrique írta: Istenem......
C.
Bellettirol.Zsolti írta:Ez engem is érdekelneCharlie írta: Te miről bexélx ha megkérdezhetem?
C.
Ez engem is érdekelneCharlie írta:Te miről bexélx ha megkérdezhetem?LG írta:1átalán nem az. Ha jol tom má 28 korul van..Charlie írta:Grat Bellettinek!Reméljük a kissrác nagy zsugás lex,ha kissrác...
![]()
C.
C.
1átalán nem az. Ha jol tom má 28 korul van..Charlie írta:Grat Bellettinek!Reméljük a kissrác nagy zsugás lex,ha kissrác...
![]()
C.