Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Thuram is jobbhátvéd volt, mondjuk inkább a francia válogatottban, mert a Parmában is és a Juvéban is belső védőt játszott. Sőt, a 90-es évek legjobb belső védőpárosának nevezték - akkor még joggal - a Cannavaro - Thuram kettőst.Zozzy 5 írta:Abidal nagyon jó játékos, egy klasszis. De nem értem ezt az összehasonlítást ThurammalLili belső védő, Eric ugye meg a bal oldalon futkorászik
Ha jól emlékszem, akkor valaki innen a fórumról egyszer azt mondta, hogy az az opció kizárólag arra a nyárra vonatkozott, amikor Saviola sevillai kölcsönszerződése megkezdődött/végetért...Zozzy 5 írta: Már régen felmerült az, hogy vmi elővásárlási jogunk vagy mi a túrónk van rá és gondolom ezért téma még mindíg
Már régen felmerült az, hogy vmi elővásárlási jogunk vagy mi a túrónk van rá és gondolom ezért téma még mindígozsimiki írta:Írjátok,hogy Alves jöhetne,meg Ő kell,stb...
Kérdem én,változott vmi az Ő hozzáállásával ezzel kapcsban![]()
Mármint van vmi nyilatkozata esetleg,hogy jönne Ő a Barcához,csak még kell egyezetetni,meg gondolkodik stb....mert nem tudok ilyenről...+Vezetőség sem kolbászol miatta 1 centit sem!
Persze nembaj ha erről írogattok,csak az Én jelen ismereteim alapján sok értelme nincs...mármint olyan szempontból van,hogy kinek mi az álma,de olyanból nincs,hogy hogy fog kinézni a jövő évi BARCA....
Már régóta nincs semmi hír róla, de nem csak a Barcával kapcsolatban, hanem úgy általában sem...ozsimiki írta:Írjátok,hogy Alves jöhetne,meg Ő kell,stb...
Kérdem én,változott vmi az Ő hozzáállásával ezzel kapcsban![]()
Mármint van vmi nyilatkozata esetleg,hogy jönne Ő a Barcához,csak még kell egyezetetni,meg gondolkodik stb....mert nem tudok ilyenről...+Vezetőség sem kolbászol miatta 1 centit sem!
Persze nembaj ha erről írogattok,csak az Én jelen ismereteim alapján sok értelme nincs...mármint olyan szempontból van,hogy kinek mi az álma,de olyanból nincs,hogy hogy fog kinézni a jövő évi BARCA....
Akkor ennyi erővel egy olyan játékost se vegyünk, akinek bármiféle taktikai helyreigazítást kéne adni, hanem csak olyanokat akikkel Rijkaardnak beszélni sem kell, csak felmennek a pályára és klasszis teljesítméynt nyújtanak bármiféle eligazítás nélkül. Ilyen játékos amúgy sincs...Atesz írta:Tudtommal Rijkaard nem ilyen....hogyha hátraparancsolnánk
Hát, de most a Sevillanak kötelező volt támadni.Zsolti írta:Nekem akkor se kellene Alves..láttam tegnap játszani,de egy komolyabban támadó csapat ellen sztem kevés lenne! Túl sokat kolbászol elől...
R.M.C.F írta ha jól láttam.Rá nem szabad hallgatni!Ő ott a madridistán amolyan "falu bolondja".sasi1 írta:Madridistán valaki nagyon lehúzta Abidalt......
Én megmondom őszintén nem emlékszem, hogy milyen is Abidal valójában, de azt tudom, hogy aki nagyon jó (Terry, Puyol, Nesta, Thuram.....) az mindenki szerint jó (realos, barcás...............).
Tehát akkor most Abidal milyen? Ha valaki tudna róla elfogulatlanul írni........
A Roma nekem is az egyike kedvencem, ezért ha lelépne mégis, akkor az egyetlen hely, ahova semmi bajom se lenne vele, ha oda megy, az a BarcaBoixos írta:persze, elnyomott nemrég egy olyan dumát is, h "senki sem tudhatja, h mit hoz a holnap", vagy vmi ilyesmit, erre úgy fütyülték a hétvégi meccsen, mint az állat... egyből szabadkozott is, ahogy kell, h az ASRből akar visszavonulni stb... mindenesetre egy világ omlana össze bennem, h a lelépne.
Róma, május 3., 13.50 A középpályás már nem akar más csapatban játszani.
Daniele de Rossit, a Roma középpályását gyakorlatilag hetente említik meg európai sztárcsapatok kapcsán, amelyek a hírek szerint bármikor készek leigazolni őt. Ez különösebben nem is meglepő, hiszen ne feledjük, világbajnok labdarúgóról van szó, ő azonban nem óhajt elszerződni Rómából, ahol kiválóan érzi magát.
- Az álmom az, hogy karrierem végéig Rómában maradhassak, és azt hiszem, ez sikerülhet is - mondta De Rossi. - Egy szerződés meghosszabbítása esetén sok mindennel kell számolni, most annyi biztos, hogy az enyém 2009-ig szól. Nagyon kicsi annak az esélye, hogy távozom, de ha őszinte akarok lenni, senki sem lehet teljesen biztos a jövőjében.
csatlakozomozsimiki írta:JÓ!sasi1 írta: Tehát akkor most Abidal milyen? Ha valaki tudna róla elfogulatlanul írni........![]()
U.i.: ezt teljesen elfogulatlanúl írtam
JÓ!sasi1 írta: Tehát akkor most Abidal milyen? Ha valaki tudna róla elfogulatlanul írni........
Nem is lm19 lennél. Horgászatlionelmessi19 írta:A Barca horgászhat majd a Stanford Bridge-en a nyáron
Énis, ha nem kedvelném annyira az Arsenalt. De Eboué mehetne van utánpótlás márHm, Wenger+Fabregas+Eboué? Egy fél szempillantás alatt áldásomat adnám a transzeferre!