2007.05.05. 20:58:22
ez egy nagy [auto_cenzúra], egy határ [auto_cenzúra], egy nagy, hatalmas nulla. Semmi elképzelés, kapura teljesen veszélytelenek vagyunk, ebből vereség lesz, ha így folytatjuk. Kit akarunk idegenben megverni, ha az utolsó előtti ellen nem vagyunk képesek 45 perc alatt egyetlen épkézláb támadást kialakítani. És ne mondjátok, hogy nyugi, van még egy félidő. Az a baj, h rijkaard csak dumál, süketel, de nem csinál semmit. Qummára tele van ezzel az idióta hollanddal a tököm. Nála még Gál Lajos is támadóbb szellemben játszatta a Barcát, mert ami most van, ez gyalázat, a Barca múltjának a lábbal tiprása, a múlt semmibevétele. Rijkaard mit gyakoroltat hétközben, nem dumálni kellene, hanem dolgozni. De munka nincs, így eredmény sem lehet. Nem érdemlünk semmit, nemhogy abajnoki címet. Ez utóbbiról egyébként lemondhatunk, én örülni fogok, ha a 3. helyet sikerül megszereznünk. Hacsak valami eget rengető változás nem áll be a csapat játékában a második félidőben. Pedig optimistán, bizalommal telve ültem le a tévé elé, de mélyen csalatkoztam, és nagyon felhúzva keltem fel az első félidei játékot látva.