Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak túl sokat gyúrt lábra, és ezért lettek olyan túl hosszúak a kirugásai. Majd visszasokik a könnyű kis focilabdákhuozlionelmessi19 írta:Ma nem volt dolga, amit kellett, megfogott. Viszont borzasztóak a kirugásai, legalább is ma azok voltak...![]()
Igen-igen,erre én is felfigyeltem! Azért még Iker előtte jár,rengeteg pontot,pontokat hozott a Madridnak Ő is,szinte minden meccsen van 2-3 óriási,és több kisebb bravúrja...LG írta:Azért az is érdekes, h ugyananyi golt kapott mint Casillas, pedig előtte sem áll vmi izmos védelemNem mondom, h van olyan jo mint Iker, de szvsz már nincs messze tőle.
Még meglehet neki. Megérdemli, nagyon jó kis kapus lett.Kira írta:Zamora-díj lista:
1. Abbondanzieri (Getafe) 23 gól/30 meccs
2. Victor Valdes (Barca) 27 gól/30 meccs
Iker Casillas( Real) 27 gól/30 meccs
Farkas Norbi már tényleg dúrvaEnrique írta:Ezt mondjuk én sem értem, a kommentátor sem tudom mire adta volna...FCB_gábor írta:nem értem miért kaphatott volna pirosat, Thuram mögötte volt![]()
Nana azért sztem casillas sajnos klasszisokkal jobb kapus jelenleg is VVnélvarga tamás írta:VV KÖSZÖNJÜK! A gól előtt elsősorban Zambi hibázott, de Valdés is szerencsétlenül jött ki, a 11-es teljesen jogos volt, pirosat viszont nem ért, csak sárgát. Kiválóan megérezte az irányt merre kell vetődnie, ha ő nincs, lehet, h győzlem sincs. A madridistán olvasta egy hsz-t, miszerint VV lassan jobb és kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, mint Casillas. Csak az a majom Aragonés nem látja! FORCA BARCA! FORCA VV!
Jaja, most hogy mondod sztem is Zambi volt inkább a hibás. Már meccsen is furcsa volt, hogy hogy vághatott be ennyire elé a csatár.lionelmessi19 írta:Érdekes, sztem sokkal inkább Zambi volt a ludas, Valdes már csak átsegítette a holtponton...![]()