2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Többszőr azt nyilatkozta, ha kell, ha bajban lesz a csapat, akkor ott lesz! Hol volt??? A pályán ugyanúgy nem csinált semmit...Ádám02 írta:Zozzy 5 írta:Nem csak rá haragszom, de amilyen nyugalommal tegnap végigsétálta a meccset, az nagyon felb.szta az agyam!
Jó de amikor kakiban van a csapat mindenki őt teszi felellősé amikor szerintem nem csak rá kéne ömleszteni a súlyt....Mindenki ugyanolyan rossz tisztelet a kivételnek én tegnap senki szemében nem láttam a tűzet nem csak Ronaldinhoéban nem és tavaly ő vitte a csapatot a hátán ebben az évben nem tudta és már is ő a hibás!
Zozzy 5 írta:Nem csak rá haragszom, de amilyen nyugalommal tegnap végigsétálta a meccset, az nagyon felb.szta az agyam!
Nem hiszem, hogy tegnap Puyol akarásával volt probléma. De ha ezt te így gondolod akkor nem vagy komplett, már boccs. És jajj, szegény Ronnie, csak 10000000000000 milliót keres a héten a semmiért!Ádám02 írta:Zozzy 5 írta:Tegnap értékelhetetlen volt, kezd elegem lenni a folyamatos alibizéséből! Ha úgy gondolja, hogy nem akar ő itt már játszani, akkor mehet Isten hírével, akár már a nyáron!
És másból nem kezd eleged lenni??Mondjuk Puyolból ő sem csinált semmit meg senki sem csinált semmit nem értem mér kell csak Ronaldinhot Bántani!
Zozzy 5 írta:Tegnap értékelhetetlen volt, kezd elegem lenni a folyamatos alibizéséből! Ha úgy gondolja, hogy nem akar ő itt már játszani, akkor mehet Isten hírével, akár már a nyáron!
Lehet, hogy ezért hízott meg kicsit.grecki írta:Szerintem nagyon statikussá vált a játéka, messze nem mozog annyit labda nélkül, mint korábban, mint amennyit kellene. Mindig három védővel a nyakán kapja meg a labdát, így nem csodálkozhatunk, hogy nem sikerül megiramodnia a kapu felé.
Pontosan...Ezért kéne többet futnia(ahogy te is írod) és leválnia a védőjéről.grecki írta:Mindig három védővel a nyakán kapja meg a labdát, így nem csodálkozhatunk, hogy nem sikerül megiramodnia a kapu felé.
Nekem nem a passzai hiányoznak, hanem, h megindul, és kicsilez 5 embert sorba, aztán 1 laza bokamozdulatbal a háloba küldi....noname írta:A legutoló meccsen R10 már kezdett a régire emlékezetetni a passzaival.
Most h Messi és Etoo is teljesen egészséges és formában vannak, remélem h Ronni is formába lendül.
Ez az én megérzésemAtesz írta:Miért ne futhatna???![]()
Game90 írta:CR sztem nem fog mégegy hasonló szezont futni.magáratalál.Vito írta:ha csúcsformában van a kér játékos, akkor nem említhetőek egy napon.
Így igazVito írta:ha csúcsformában van a kér játékos, akkor nem említhetőek egy napon.
Ebben a szezonban ő sem fog már brillírozni, ahogy a csapat sem. Nyáron hagyni kéne pihenni és akkor jövőre talán várhatunk vmitnoname írta:A legutoló meccsen R10 már kezdett a régire emlékezetetni a passzaival.
Most h Messi és Etoo is teljesen egészséges és formában vannak, remélem h Ronni is formába lendül.
így van.balazsfoci írta:C ronaldo tud két cselt, ellenben ronaldinho repertoárja hatalmas! nem kell ide egy ilyen önző majom mint a divatpatkány ronaldo