2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jalionelmessi19 írta:Csak nekem nem mükszik az auto bejelntkezés?
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758barca0417 írta:miért nem jeleníti meg a képet a nevem mellett? pedig megfelelő méretűt tettem be. vki mondja meg légyszi, hogy kell
hát testviiir lehet hogy igazad van na mindegyGame90 írta:És ki írni oda?VictorValdes19 írta:egy Jorquera topic-ot is lehetne csinálni nem![]()
![]()
Sztem tök felesleges, Ezquerro topic sincsen.
Így van. Teljesen fölösleges. Ha valamit mégis írnál róla, akkor VV topicjába!Game90 írta:És ki írni oda?VictorValdes19 írta:egy Jorquera topic-ot is lehetne csinálni nem![]()
![]()
Sztem tök felesleges, Ezquerro topic sincsen.
És ki írni oda?VictorValdes19 írta:egy Jorquera topic-ot is lehetne csinálni nem![]()
![]()
Majd ha itt lesz Iván, vagy Enrique akkor megtudjukLos Banditos írta:Mintha régebben Enrique vagy Iván arról mesélt volna, hogy ezek az adatok teljesen rosszak.Azt sem írja ki teljesen jól, hogy jelenleg ki van itt.
De nem biztos!![]()
én is szívom sajna...grecki írta:Mikit felőlem nyugodtan...![]()
![]()
![]()
Én viszont szívom a tüdőropit, hogy rohadna meg...![]()
Na, ne offoljunk tovább.
Elég jól néz kigrecki írta:Karácsonyra kaptam az elsőt, azt sikerült szilveszterkor elhagynom, tehát kőkemény egy hetet bírt.
Aztán az Oldalbordám ezen felbuzdulva szülinapomra (január 18) is vett még egyet, meg bele is gravírozta ismét a Barca címert...
grecki írta: Karácsonyra kaptam az elsőt, azt sikerült szilveszterkor elhagynom, tehát kőkemény egy hetet bírt.
(Látod Zozzy, mire nem jó az alkohol...)
Aztán az Oldalbordám ezen felbuzdulva szülinapomra (január 18) is vett még egyet, meg bele is gravírozta ismét a Barca címert...
Nem olyan tuti a kép, mert elég nehezen sikerül lefotóznom, hogy látszódjon is a lényeg...
Game90 írta:Miért nem választottál pl Ezquerrót vagy Oleguert?Olyan senkinek sincs
![]()
Jól látod, ez egy öngyufa. A második...Game90 írta:
Off: Marci elég jó a képedHa jól veszem ki a csipás szememmel, akkor ez egy öngyújtó. Honnan van?
Miattam ne, engem nem zavar, te tudod.Lionel A. Messi írta:grecki írta:Felőlem nyugodtan csinálj akár 10 nicket is, csak nem értem, hogy minek. De te tudod. Ha pl Reyesszzzz és Raulűű vagy hogy a golyszimban hívják akarna újat, azt megérteném, mert nem igazán találta a klaviatűrján a megfelelő billentyűket...![]()
Én se értemNajó, beadom a derekam, maradok R10 -nél
![]()
De előbb felcuccolok ide egy kafa avatart Messinek
Sztem Messiből és Ronaldinhoból ugyanannyi vanLionel A. Messi írta:a R10 -et csak azért reggeltem, mert akkor voltam először itt, s nem tudtam mit reggeljek, elsőre messivel próbálkoztam, de az mindig foglalt volt. Így R10 -el próbálkoztam, s így végül sikerült regisztrálnom.