Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Felmentem FCBarcelona.com-ra, és mit látok, Rijkaard focizgat...Zozzy 5 írta:Teljesen egyetértek. Taktika=0, motiváltság=0.Zsolti írta:Rijkaardnak ismét nagy respekt.....kiküldi a csapatot 4-3-3ban,és kontrákra játszunk,vagyis csak játszanánk...úristeeen..ekkora balekot...küldte volna ki akkor őket 5 védővel,meg egy csatárral,de ez hogy lehet ekkora sügér???????
Teljesen egyetértek. Taktika=0, motiváltság=0.Zsolti írta:Rijkaardnak ismét nagy respekt.....kiküldi a csapatot 4-3-3ban,és kontrákra játszunk,vagyis csak játszanánk...úristeeen..ekkora balekot...küldte volna ki akkor őket 5 védővel,meg egy csatárral,de ez hogy lehet ekkora sügér???????
nemtom nem jobb e ha bukunk akkor legalább talán történik valami a házunk táján........Joga Bonito írta:Nem tudom h ti hogy vagytok vele, de nekem lassan kezd elegem lenni a Rijkaard-bol!!!![]()
Úgy érzem h már nem tudja annyira motiválni ezt a brigádot mint mondjuk tavaly...!!!
Félek nagyon...!!!Nem csak ettől as meccstől hanem a bajnoki végjátéktól is...!!!
Bárcsak ne lenne igazam...!!!
Azért is Visca el Barca!!!!
tavaj se ő motivált a csapatotJoga Bonito írta: Úgy érzem h már nem tudja annyira motiválni ezt a brigádot mint mondjuk tavaly...!!!
Giuly is egyhelybe áll, igaz, Zambrotta is elég sokat szerencsétlenkedik maLos Banditos írta:Ez eddig egy hatalmas szégyen!És nem Giulyt, hanem inkább Zambrottát vagy Edmílsont kéne szidni.
![]()
Inkább Rijkaardot h nem képes olyan csapatot összeállítani, amelyik nem szenved.Los Banditos írta:Ez eddig egy hatalmas szégyen!És nem Giulyt, hanem inkább Zambrottát vagy Edmílsont kéne szidni.
![]()
Hát egyenlőre nem látok olyan embert a csapatban akiben van annyi hogy gólt szerezzen. Szörnyű volt ez a félidő, meglepő, és furcsa, ez a védelem Presas kollégával az élen nagy rossz. A szünetben rendet kell tenni és lecserélni a falábúakat.Boixos írta:nyugi, nem lesz gáz.