Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Sztem is az olasz valagatot eleg szep focit nyomott a vb-n magukhoz kepest...Atesz írta:
Lippi nekem is tetszene.
Ő azért nem Capello-s focit játszat a csapataival.
Lippi nekem is tetszene.Szakacs írta:Gyorsan kell egy jo palyaedzo-t keresni..aki a fiukat fizikailag rendesen felkesziti..valamint elhozni Lippi mestert amig szabad..amugy is mindig arrol aradozik az oreg h mennyire szereti a spanyol focit...ennyi.
Ebben is van valami. Neeskens nulla.Szakacs írta:Gyorsan kell egy jo palyaedzo-t keresni..aki a fiukat fizikailag rendesen felkesziti..valamint elhozni Lippi mestert amig szabad..amugy is mindig arrol aradozik az oreg h mennyire szereti a spanyol focit...ennyi.
Ma végre van egy jó estéje, de ha mégis bajnokok lennénk, az nagy pofáraesés lenne neki is.grecki írta:Láttátok ezt a [auto_cenzúra] Hegyit? Az elköszönésnél:
"Én köszönöm, hogy itt lehettem!" Mellette kaján mosoly, állvakarás és elélvezés... Szerintem rejszolni fog a folyosón, amikor már nem veszik a kamerák!
Ennek is a [auto_cenzúra]!
Micsoda? Ronaldinho-nak a Barcából? Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Akkor lenne igaz amit írtál hogy ha végigrobotolta volna az idényt és látná hogy a többiek nem akarnak játszani....de azért ettől elég messze állunk....az egész idénye egy elcseszett sz@r....áll egész meccsen és nézi ahogy az ellenfél focizik. Nekünk van már elegünk BELŐLE....bár azért én még adnék neki egy fél évet, vagy egy egészet és akkor ha ősszel nem megy neki akkor télen vagy nyáron Isten áldja...mehet Milánóba....Kenny írta:Szerintem Ronaldinhonak e meccs után lesz elege Barcelonabol..
Isten adja,hogy ne legyen igazam
Game90 írta:A 2007-08-as szezonbanBlero írta:ennél csak jobb jöhet !!!!!!!!!!!!!!!
Jajj,ugyanmár.Nehogy megvédjük szegény Frankot.Saviola helyett ismét Giuly kezd?De miért?Oleguer bent van a kezdőben?De miért?Messit el sem viszi?De miért?Nem tudja fölrázni a csapatot?De miért?csababarca írta: aki meg rijkaardot hibáztatja az gondolkozzon egy kicsit el magán...
sztem ő nem tehet róla h a 10 mezőnyjátékos nem futott 10 km többet összesen...
Csak kár, hogy egy taktikailag 0 csapatot küldött ki. Köze nincs az edző szóhoz. Már lejárt lemez Rijkaardot védeni. És nincs is benne igazság!csababarca írta: aki meg rijkaardot hibáztatja az gondolkozzon egy kicsit el magán...
sztem ő nem tehet róla h a 10 mezőnyjátékos nem futott 10 km többet összesen...
A 2007-08-as szezonbanBlero írta:ennél csak jobb jöhet !!!!!!!!!!!!!!!