Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki nem vinné Ronaldinhot???Boixos írta:nem hiszem, h elmenne, pláne nem 87ért, amikor a sámuelnek 150 a kivásárlási ára. az orosz meg hadd kóstolgassa. egyébként vinné a milan is.
Minden Barca drukkernek ugyanugy rossz lenne. Arrol nem kell vitatkozni, kinek lenne a legrosszabb, mert csak a divatdrukkerek szokták bizonygatni, h ok a legnagyobb drukkerek.Eszter21 írta:Utálom a Sztár Sportot! Olyanokat írnak...
Hát remélem nem megy el... Az nekem lenne a legrosszabb!
Bocs ezt én írtam,csak megtréfáltak az újítások.Anonymous írta:Nemtom ki olvasta a mai sztársportot,de amit a végén írtak az nem tetszett.Szerintük Ronaldinho azt nyilatkozta,hogy ha Rosselt elküldik,akkor nyáron ő is szedi a sátorfáját.
Azt nem mondom,hogy a Sztár Sport arról híres,hogy igaz dolgokat ír,de ennek talán lehet valami alapja.
Én nem félek attól,hogy Ronnie elmegy a nyáron,de az lehet,hogy Rossel távozásának a brazilok nem igazán örülnének.
Szóval én nagyon reménykedem benne,hogy Laporta és Rossel kibékülnek,és nyáron senki nem távozik sehová.
Jahh és ha minden igaz,Abramovics 87 millió eurot fog ajánlani Ronaldinhoért.
Ennek a Marca lehet az alapja....Anonymous írta:Nemtom ki olvasta a mai sztársportot,de amit a végén írtak az nem tetszett.Szerintük Ronaldinho azt nyilatkozta,hogy ha Rosselt elküldik,akkor nyáron ő is szedi a sátorfáját.
Azt nem mondom,hogy a Sztár Sport arról híres,hogy igaz dolgokat ír,de ennek talán lehet valami alapja.
Én nem félek attól,hogy Ronnie elmegy a nyáron,de az lehet,hogy Rossel távozásának a brazilok nem igazán örülnének.
Szóval én nagyon reménykedem benne,hogy Laporta és Rossel kibékülnek,és nyáron senki nem távozik sehová.
Nem kell aggódni! Minden marad úgy ahogy van, legalábbis bízok benne!Anonymous írta:Nemtom ki olvasta a mai sztársportot,de amit a végén írtak az nem tetszett.Szerintük Ronaldinho azt nyilatkozta,hogy ha Rosselt elküldik,akkor nyáron ő is szedi a sátorfáját.
A kevés. A játékosok edzoket szokták kovetni, nem a vezetoket..Anonymous írta:Nemtom ki olvasta a mai sztársportot,de amit a végén írtak az nem tetszett.Szerintük Ronaldinho azt nyilatkozta,hogy ha Rosselt elküldik,akkor nyáron ő is szedi a sátorfáját.
Gondolom Eszter21 se lesz szomorú ha nekünk lesz igazunk! És miért ne elenne igazunk!LG írta:Sztem is! Már a socko ellen kezdett vilogni, a racing ellen fokozta, most meg...Scorpio írta:Majd a mérkőzéseken kiderül! De szerintem még jobb lesz majd!Eszter21 írta: Szerintem nem, de persze ez az én véleményem...
Sztem is! Már a socko ellen kezdett vilogni, a racing ellen fokozta, most meg...Scorpio írta:Majd a mérkőzéseken kiderül! De szerintem még jobb lesz majd!Eszter21 írta:Szerintem nem, de persze ez az én véleményem...LG írta: Míhez viszonyítva nem volt rosszMert jo volt o minding, de onmagához képesz hulla gyonge
Majd a mérkőzéseken kiderül! De szerintem még jobb lesz majd!Eszter21 írta:Szerintem nem, de persze ez az én véleményem...LG írta:Míhez viszonyítva nem volt rosszStike írta: Azért Ronaldinho sosem volt rosszMert jo volt o minding, de onmagához képesz hulla gyonge
Szerintem nem, de persze ez az én véleményem...LG írta:Míhez viszonyítva nem volt rosszStike írta:Azért Ronaldinho sosem volt rosszScorpio írta:Ronaldinho jó lesz főleg, hogy most az új igazolásokkal lesz cserélési lehetőségek!Mert jo volt o minding, de onmagához képesz hulla gyonge
Míhez viszonyítva nem volt rosszStike írta:Azért Ronaldinho sosem volt rosszScorpio írta:Ronaldinho jó lesz főleg, hogy most az új igazolásokkal lesz cserélési lehetőségek!
Nem azt írtam, hogy rossz! Csak azt, hogy szerintem most még jobb lesz!Stike írta:Azért Ronaldinho sosem volt rosszScorpio írta:Ronaldinho jó lesz főleg, hogy most az új igazolásokkal lesz cserélési lehetőségek!