RIJKAARD TAKARODJ!

Tökéletesen egyetértek. Igaz, Capello is örlődött egy jó ideig a madridi gépezetben, de úgy látszik, lassan magához tér, ahogy a csapat is. Ehhez képest Rijkaard semmit sem tud hozzátenni a meccshez. Nálunk ilyenre csak tavaly volt példa, de akkor ott ült vki Franky mellett...Boixos írta:fiatalok, arról (is) szól a "jó edző" kifejezés, amit tegnap kapelló művelt a madriddal! az első halfban egy zsák f.os volt, amit csináltak, égtek is 1-3ra, ahogy ilyenkor kell.
utána kijöttek a 2. f.időre és ahelyett, h összezuhantak volna, megzabálták a barcelonai realszurkolók csapatát.. ugyanazok a játékosok, akik előtte egy egyeneset sem rúgtak a labdába!
kinek köszönhetik ezt, ha nem az edzőnek?
rijkaardtól mikor láttunk ilyet?
na, többek között ezért is kell új főnök, de nagyon gyorsan.
Jó edzőnek jó, de a Getafe még messze van a "nagy" csapat szinttől.noname írta:Sztem Shuster a világ egyik legjobb edzője és ha már volt egy ilyen hír, az nem lehet alaptalan. A Getafenál a semmiből csinált egy nagy csapatot, ugyanúgy mint Pellegrino a Villarealból.
Shuster lenne talán a legjobb választás.
Nem úgy volt hogy Schuster jövőre a Madridhoz megy?varga tamás írta:Akkor van alapja a hírnek. Amit cáfolni szoktak, na az szokott megtörténni. Részemről kiváló választásnak tűnik, ahogy már korábban is leírtam.lionelmessi19 írta:Felmerült a Mundon, h Shuster lehet jövőre a Barca edzője...
De jött is rögtön a cáfolat a klubtól..
Akkor van alapja a hírnek. Amit cáfolni szoktak, na az szokott megtörténni. Részemről kiváló választásnak tűnik, ahogy már korábban is leírtam.lionelmessi19 írta:Felmerült a Mundon, h Shuster lehet jövőre a Barca edzője...
De jött is rögtön a cáfolat a klubtól..
ozsimiki írta:Részemről lehet utoljára:
Semmivel sem kell jobban szindi Franket szntem,mint magát a Csapatot! Jópár meccsen jópár játékos x@arik mozogni...azt meg egyikötők se mondja,hogy Frank azt addja utasításba,hogy bammeg meg ne mozdulj,az aurádtól is Gól lesz
Csak az a baj, hogy elől nincs terület vagy mozgás, akkor nehéz bármit is csinálni.Zozzy 5 írta:Sztem inkább fordítvaredmiller írta:Szerintem a védelem nagyjából ugyanazt játsza, csak sokkal több hibával... A középpálya erősen függ a támadoktól is... - szerintem.Zozzy 5 írta:A taktika nem csak a támadásból áll. Sőt, taktika a támadásban igazán tavaly sem volt. Messi, Etoo, Deco vagy Ronnie megkapta a labdát, és azt csinált vele amit akart. Viszont a védelem meg a középpálya tavaly meg volt szervezve, most nincs.A támadó játék függ erősen a középpályától. Szerintem...
Sztem inkább fordítvaredmiller írta:Szerintem a védelem nagyjából ugyanazt játsza, csak sokkal több hibával... A középpálya erősen függ a támadoktól is... - szerintem.Zozzy 5 írta:A taktika nem csak a támadásból áll. Sőt, taktika a támadásban igazán tavaly sem volt. Messi, Etoo, Deco vagy Ronnie megkapta a labdát, és azt csinált vele amit akart. Viszont a védelem meg a középpálya tavaly meg volt szervezve, most nincs.
Szerintem a védelem nagyjából ugyanazt játsza, csak sokkal több hibával... A középpálya erősen függ a támadoktól is... - szerintem.Zozzy 5 írta:A taktika nem csak a támadásból áll. Sőt, taktika a támadásban igazán tavaly sem volt. Messi, Etoo, Deco vagy Ronnie megkapta a labdát, és azt csinált vele amit akart. Viszont a védelem meg a középpálya tavaly meg volt szervezve, most nincs.
Építkezéshez mozgás is kell... Terület nélkül nehéz...Zozzy 5 írta:Az, hogy Ronaldinho és társai nem hajlandók megmozdulni, attól még a védelemben és a középpályán kellene, hogy legyen vmi kidolgozott taktika...redmiller írta:Mert egy pár játékos estében luxus lett a mozgás...Zozzy 5 írta:Akkor tavaly miért tudták végrehajtani?De egyébként azt biztos te is észrevetted, hogy egy begyakorolt figura nincs
Mióta elment Henk, az is eltűnt, hogy szögletnél érkezett Marquez, megcsúsztatta és gól...Egyszer nem látom Rafát szögleteknél
Hogy csak egyet említsek...
Az, hogy Ronaldinho és társai nem hajlandók megmozdulni, attól még a védelemben és a középpályán kellene, hogy legyen vmi kidolgozott taktika...redmiller írta:Mert egy pár játékos estében luxus lett a mozgás...Zozzy 5 írta:Akkor tavaly miért tudták végrehajtani?De egyébként azt biztos te is észrevetted, hogy egy begyakorolt figura nincs
Mióta elment Henk, az is eltűnt, hogy szögletnél érkezett Marquez, megcsúsztatta és gól...Egyszer nem látom Rafát szögleteknél
Mert egy pár játékos estében luxus lett a mozgás...Zozzy 5 írta:Akkor tavaly miért tudták végrehajtani?De egyébként azt biztos te is észrevetted, hogy egy begyakorolt figura nincs
Így van. Tamás, előbb azért gondold ezeket át.Rumig írta:Nem anyanyelvén adta az interjút, és te azt is csak fordításban olvastad. Sztem ebből nem derül ki, milyen valójában a kifejezésmódjavarga tamás írta:Ennyire nem lehet szegényes a... kifejezésmódja egy edzőnek.
Nem anyanyelvén adta az interjút, és te azt is csak fordításban olvastad. Sztem ebből nem derül ki, milyen valójában a kifejezésmódjavarga tamás írta:Ennyire nem lehet szegényes a... kifejezésmódja egy edzőnek.
Hát igen, de Lippire most lenne reális esély, elég magától értetődő lenne sztem ha rijkaard távozna. Scolarinak meg még van min. 1 éve a portugáloknál, és ki tudja, hogy majd utánna mit akar. Szóval azért mert mi itt nagyon szeretnék, attól még nem túl nagy az esélye.barca99 írta:Hát én mivel nagy Scolari párti vagyok, ezért nekem nem nagyon kéne most (sem) Lippi. Rijkaard-nál 100x jobb, viszont Scolarinál nem hinném, plusz LFS azért a brazilokkal meg a portugálokkal is rendesen nyomatta a szép, támadófocit...
igen, azért vannak kivételekSaviola írta:Igen,ezzel majdnem teljesen egyetértek,de Murinhot sose.