2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
sajnos tőlük függünk nem gondoltam volna hogy ez megesik ebben az idényben...remélem rontani fog a reál de nekünk sincs könnyű helyzetünk!Ott kéne kezdeni hogy egy At.Madridot verünk meg ami nem lesz sétagalopp!!lionelmessi19 írta:Egyenlőre a Madridnak áll a bajnokság...
VictorValdes19 írta:én azt mondom ha nem mi nyerjük meg akkor a sevilla nyerje meg![]()
Tehát akkor majd a két klub közös erővel a Sevillának adja majd a bajnoki aranyat?davidreal911 írta:én azt mondom ha nem mi nyerjük meg akkor a sevilla nyerje meg![]()
Egyenlőre a Madridnak áll a bajnokság...fcjoc írta:honnan? nyert helyzetből..?lionelmessi19 írta:Innen szép nyerni.
honnan? nyert helyzetből..?lionelmessi19 írta:Innen szép nyerni.
LOL...Csak a Barca! írta:
Attól a mecstől én is tartok. Mi kikaptun a getafétől 4-0ra, ők elverték őket 4-1ra, ebből egyenesen arányosank következi, hogy minket ronygyávernek. :DDDDDDDDDDDDD Na jóa viccet félretéve, az tényleg kemény menet lesz.
Ezt aláírom énis.Zozzy 5 írta:Én továbbra is amondó vagyok, hogy ez a bajnoki cím elszállt...
Komolytalan vagyok? Sajnálom. Lehet.Zsolti írta:jaja őket hánnyal fogjuk verni Lio? ŰŐket is néggyel,mint a Betist mi?lionelmessi19 írta:Érdekes, úgy érzem minden meccsünket meg fogjuk nyerni.
Bár a Betis elleni előtt is így éreztem.
De ez van, ezen nem tudok változtatni.![]()
![]()
ne komolytalankodjunk már....
jaja őket hánnyal fogjuk verni Lio? ŰŐket is néggyel,mint a Betist mi?lionelmessi19 írta:Érdekes, úgy érzem minden meccsünket meg fogjuk nyerni.
Bár a Betis elleni előtt is így éreztem.
De ez van, ezen nem tudok változtatni.
Attól a mecstől én is tartok. Mi kikaptun a getafétől 4-0ra, ők elverték őket 4-1ra, ebből egyenesen arányosank következi, hogy minket ronygyávernek. :DDDDDDDDDDDDD Na jóa viccet félretéve, az tényleg kemény menet lesz.Zsolti írta:Hát az Atleticot nem hinném,hogy meg fogjuk verni...és ha így játszunk, ott is pofon lehet belőle..nem is kicsi.