Tényleg?Zozzy 5 írta:Ebben az évben biztos, hogy legalább a 2. legjobb kapus lenne, ha lenne előtte védelem, és csapat.

És ki lenne az első?
Tényleg?Zozzy 5 írta:Ebben az évben biztos, hogy legalább a 2. legjobb kapus lenne, ha lenne előtte védelem, és csapat.
Ebben az évben biztos, hogy legalább a 2. legjobb kapus lenne, ha lenne előtte védelem, és csapat.Csak a Barca! írta:Persze, hogy nincs de azért ne essünk át a ló túloldalára. Nehogy arra jukadjunk ki, hogy VV egy überzsir kapus. Mert attól nagyon messze van, ő egy jó közép kategóriás kapus, van még hova fejlődnie.Ronaldinho #10 írta:Mellesleg, van -e olyan kapus a világon aki AZ ÖSSZES lövést kivédi, s soha nem kap gólt? nem volt mert az lehetetlen...
namár most, ha VV csak 1 gólt kapott 1 meccsen, máris [auto_cenzúra] kapus? inkább nézd azt, hogy mennyit védett
Persze, hogy nincs de azért ne essünk át a ló túloldalára. Nehogy arra jukadjunk ki, hogy VV egy überzsir kapus. Mert attól nagyon messze van, ő egy jó közép kategóriás kapus, van még hova fejlődnie.Ronaldinho #10 írta:Mellesleg, van -e olyan kapus a világon aki AZ ÖSSZES lövést kivédi, s soha nem kap gólt? nem volt mert az lehetetlen...
namár most, ha VV csak 1 gólt kapott 1 meccsen, máris [auto_cenzúra] kapus? inkább nézd azt, hogy mennyit védett
Mellesleg, van -e olyan kapus a világon aki AZ ÖSSZES lövést kivédi, s soha nem kap gólt? nem volt mert az lehetetlen...Csak a Barca! írta:Na jó kicsit elgondolkodtam, meggyőztetek. VV maradhat.Tényleg nem ő a legrossazb pontja a csapatnak, de azért nem is a legjobb.
Szerintem a main és az otthoni liverpool ellenin kívül nem volt ilyen meccse.Csak a Barca! írta:Hát nem tudom. Ezt én pont fordítva látom. Néha olyan betliei vannak hogy a hajamat tépem. És nem csak a maira gondolok.lionelmessi19 írta:Új kapus, ne vicceljünk már...
Ma hibázott, nem kicsit, de ettől még nem kell új kapus. Rajta igazán nem múlt idén semmi.
Hát nem tudom. Ezt én pont fordítva látom. Néha olyan betliei vannak hogy a hajamat tépem. És nem csak a maira gondolok.lionelmessi19 írta:Új kapus, ne vicceljünk már...
Ma hibázott, nem kicsit, de ettől még nem kell új kapus. Rajta igazán nem múlt idén semmi.
Azért ne legyél már ennyire elfogult. A gólban igenis benne volt. Frank meg mit tehetett most erről?Rita írta: Ezt rossz volt olvasni!!Ekkora marhaságot!!Új kapus??Ha őt is lecseréljük akkor cserélhetünk már ennyi erővel mindenkit!!A klasszisai nálad eltörpülnek a bénázásai mellett??A gól nem az ő hibája volt!!Senki sem figyelt,hogy most hol a labda!!Nagyon rosszul esett a gól de én nem tudok érte hibást keresni..csak Frank.....
Ezt rossz volt olvasni!!Ekkora marhaságot!!Új kapus??Ha őt is lecseréljük akkor cserélhetünk már ennyi erővel mindenkit!!A klasszisai nálad eltörpülnek a bénázásai mellett??A gól nem az ő hibája volt!!Senki sem figyelt,hogy most hol a labda!!Nagyon rosszul esett a gól de én nem tudok érte hibást keresni..csak Frank.....Csak a Barca! írta:Ez is igaz, de VV egyre inkább bebizonyítja azt, hogy nem való a (kezdő)csapatba. Hihetetlen miket tud összebénázni. Nyáron nyugottan hozhatunk egy kapust is helyette.Zsolti írta:Nem Valdesen múlt,hane mbe kellett volna rugni a helyzeteinket!
Meg a második félidőben focizni kellett volna...ugye kedves Frank Rijkaard?
Ez is igaz, de VV egyre inkább bebizonyítja azt, hogy nem való a (kezdő)csapatba. Hihetetlen miket tud összebénázni. Nyáron nyugottan hozhatunk egy kapust is helyette.Zsolti írta:Nem Valdesen múlt,hane mbe kellett volna rugni a helyzeteinket!
Meg a második félidőben focizni kellett volna...ugye kedves Frank Rijkaard?
A csapat rossz teljesítménye sajnos már VV-t is utólérte.lionelmessi19 írta:Ez nagyon csúnya volt. Nem játszott jól a csapat, nem érdemelte a győzelmet, de ha konkretizálunk, egy kapusnak onnan nem szabad gólt kapni . Írjon bárki bármit.