Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ronnie nem a közép közepén játszik,hanem elvileg visszavont csatár,támadó középpályás,irányító.Kábé ez az alapposztja.Stike írta:azt akartam mondani, hogy minda ketten a közép közepeket szeretnek a legjobban játszani,Figo csak féltékeny volt Decora!LG írta: Tokéletesen megférnek. Lujis fingoval nem fért meg, de mostmá ugy tom, h fingo eltakarodott a válogatottbol.
Bocs de ennyire hülye kérdést rég hallottamLG írta:Figora értetted, és nem Roniera?Stike írta:no komentBoixos írta:Figo legyen csak egyszerűen gyökér.
Ugye Figora értetted, és nem Roniera?Stike írta:no komentBoixos írta:Figo legyen csak egyszerűen gyökér.
azt akartam mondani, hogy minda ketten a közép közepeket szeretnek a legjobban játszani,Figo csak féltékeny volt Decora!LG írta: Tokéletesen megférnek. Lujis fingoval nem fért meg, de mostmá ugy tom, h fingo eltakarodott a válogatottbol.
Tokéletesen megférnek. Lujis fingoval nem fért meg, de mostmá ugy tom, h fingo eltakarodott a válogatottbol.Stike írta:Szerintem igazából Deco és Ronnie nem is fér meg együtt és csak az edző érdeme, hogy igy megy a játék mind a ketőnekuszi85 írta:Mindenképp kell valaki a nyáron középpályára. A szezon előtt azon nyavalyogtunk, hogy minek ide Giuly, csak kiszorítja a tehetséges KATALÁN Luchót, meg hogy hogyan fog megférni Deco és Ronnie. Aztán tessék!
Szerintem igazából Deco és Ronnie nem is fér meg együtt és csak az edző érdeme, hogy igy megy a játék mind a ketőnekuszi85 írta:Mindenképp kell valaki a nyáron középpályára. A szezon előtt azon nyavalyogtunk, hogy minek ide Giuly, csak kiszorítja a tehetséges KATALÁN Luchót, meg hogy hogyan fog megférni Deco és Ronnie. Aztán tessék!
Nem mert ez Albertini topicja. Kíváncsi leszek, h zavar-e még vizet az oreg.Scorpio írta:Fogalmaz úgy, hogy ne tiltsanak ki!LG írta:Nem mondok semmit, nehogy kitiltsanak.Xavi írta: LG...ugyan már...
Nem mondok semmit, nehogy kitiltsanak.Xavi írta:LG...ugyan már...Davids...ugyan má...
Én ezzel vitatkoznék, ugyanis amikor Davids megérkezett, a bajnokságba egy vereséget sem szenvedtünk, ugyhogy nem tom mennyire láttad a tavaszi meccseket.LG írta:Davids...ugyan má...Barcelinho írta:Ez nagy baromság.Motta semmi maradandót nem alkotott tavasszal, azon kivül, hogy a Celtic ellen kiállitatta magát.Javitsatok ki ha tévedek.A nagy menetelés kulcsemberei:Puyol,Davids és Ronnie,na és SaviolaLG írta: Szégyeld is magad! Motta szerves része volt a tavaszi menetlésnek. Azért jo, h itt van Albertini, hisz(bár ettol Isten ovjon minket) johet 1 ujabb séruléshullám, s akkor meg menkit ugy kell minden 1es játékos, mint 1 falat kenyér.
Davids...ugyan má...Barcelinho írta:Ez nagy baromság.Motta semmi maradandót nem alkotott tavasszal, azon kivül, hogy a Celtic ellen kiállitatta magát.Javitsatok ki ha tévedek.A nagy menetelés kulcsemberei:Puyol,Davids és Ronnie,na és SaviolaLG írta:Szégyeld is magad! Motta szerves része volt a tavaszi menetlésnek. Azért jo, h itt van Albertini, hisz(bár ettol Isten ovjon minket) johet 1 ujabb séruléshullám, s akkor meg menkit ugy kell minden 1es játékos, mint 1 falat kenyér.Xavi írta: Na ja.... El is felejtettem! Bocsika...
Mit nyilatkozot?aky01 írta:gyerekek hihetetlen nagy öröm volt látni Albertinit Barca mezben,épp most láttam a catalan tv-n!!!
Ráadásul nekem a nyilatkozatai is nagyon szimpatikusak.Higgyétek el segítségünkre lesz a srác,szerintem jó játékos!!!
Ez nagy baromság.Motta semmi maradandót nem alkotott tavasszal, azon kivül, hogy a Celtic ellen kiállitatta magát.Javitsatok ki ha tévedek.A nagy menetelés kulcsemberei:Puyol,Davids és Ronnie,na és SaviolaLG írta:Szégyeld is magad! Motta szerves része volt a tavaszi menetlésnek. Azért jo, h itt van Albertini, hisz(bár ettol Isten ovjon minket) johet 1 ujabb séruléshullám, s akkor meg menkit ugy kell minden 1es játékos, mint 1 falat kenyér.Xavi írta:Na ja.... El is felejtettem! Bocsika...Charlie írta: Van nekünk még Mottánk is!
C.
Kedves LG: 19 tavaszi meccsből 11-en játszott, összesen 382 percet az 1710-ből ezt nem nevezném "szerves résznek"LG írta:Szégyeld is magad! Motta szerves része volt a tavaszi menetlésnek. Azért jo, h itt van Albertini, hisz(bár ettol Isten ovjon minket) johet 1 ujabb séruléshullám, s akkor meg menkit ugy kell minden 1es játékos, mint 1 falat kenyér.Xavi írta:Na ja.... El is felejtettem! Bocsika...Charlie írta: Van nekünk még Mottánk is!
C.
Szégyeld is magad! Motta szerves része volt a tavaszi menetlésnek. Azért jo, h itt van Albertini, hisz(bár ettol Isten ovjon minket) johet 1 ujabb séruléshullám, s akkor meg menkit ugy kell minden 1es játékos, mint 1 falat kenyér.Xavi írta:Na ja.... El is felejtettem! Bocsika...Charlie írta:Van nekünk még Mottánk is!Xavi írta:Edmílson nálunk vkp.-t játszana, az ő helyén fog játszani szerintem Albertini, Márquez meg eggyel hátrébbcsúszik belső védőnek...
Erre a fél évre vészmegoldásnak kíváló, mert rengeteget fog tudni segíteni a rutinjával, meg a Rijkaard jól tudja mire képes.
Nyáron nem kell igazolni Albertini helyére senkit, mert már lesz Edmílson, hacsak nem megy el Gerard.
C.